Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. prosi, da ga pregledajo, ce je res zaradi ksne manj razvite stvari ali alergije ali cesarkoli, bos vsaj vedela zakaj in mogoce kako preprecit.

. 3 tedne cisce, 2 tedna nic, zdaj pa menstruacija. Sem pa cudna, nisem nic vprasala, kako delujejo hormoni, ki so mi jih injicirali za 3 mesecno zascito proti zanositvi, kako pogoste so krvavitve, kdaj pridejo, ce sploh pridejo. V glavnem, 10 dni po aplikaciji sem zacela krvaveti. Bom jutri poklicala zdravnika, da povprasam.
, h kateri sem bila namenjena, no pa tudi vas z
ne
. Brina pa je zaenkrat še ok - ni še nič dobila od mamice.
. Sem kar spumpala, da bi videla kolk je in je ratalo 100ml!! En dan prej pa 20ml. Tako da upam, da bo šlo. Najki, zvečer/ponoči se dojimo ob 10-11h, 3-5h in potem zjutraj ob 7h. Je pa tako, da je ob 10h ponavadi najbolj lačna, tist obrok sred noči pa včasih le ene 5min traja pa takoj nazaj zaspi. Tako, da verjetno res ni tako lačna kot se krega
. vsako leto mi je tezje najti kaj primernega, z otroci pa se energijo za laufat okol in izbrskat tisto primerno...