Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
ah....pa ze tko sm bla srečna.Zdej mu flaško delam pa bom prej še enkrat probala.
se vidi da je skoraj do 10h spal

- rada bi jedla (ne morem, ker Lučka skoz neki cuza), moram pospravit, tamala2 me stalno žicata, naj se z njima igram ... komaj čakam, da en genij najde način, kako bi lahko šla na več koncev hkrati
zdaj se izogibaj flaški!
, pa imajo mal neugoden urnik. Mogoče bom naročila knjigo in sama eksperimentirala. Mah, ponavadi vržem tri stvari v lonec, da imam kosilo v pol ure, ni cajta
Je katera od doječih mamic že probala kislo zelje jest? Se mi tko sarmice luštajo... Ma jih še kar ne upam, čeprav mala nima problemov z ničemer kar pojem. Pa jem vse, razen stročnic in kislega zelja, ter repe.
je pa ob 5h pojedel 170 umetnga tko,da čist vrjamem.
zakon si
.
Nisem niti pomislila na to, da jih ne bi smela, evo in če bi ga matralo, sploh ne bi vedela, od česa..... No, ampak ga ne, res mam neverjetno srečo!
in ponoči sem se zbudila z bolečo, polno in zardelo dojko, ki sem si jo šla takoj spraznit, nato jo je pa še Brina, ko se je zbudila. Zjutraj HB več ni bila rdeča in boleča
. Ne vem kaj je to...včasih se bojim, da je premalo mleka, potem so prepolne - cela zmešnjava