Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Ne vem sicer kaj je pomagalo, ampak verjetno vsak ukrep malo. Močno upam da se bo čez dan tako tudi nadaljevalo!
Si mi take lušte naredila!!!!
Sem se takoj spomnila kolk sem se jih lan v Maleziji najedla! So ble najboljše nekje v hribih na štantku pri eni gospe. Mož in mali sta pri njej jedla krofe, jaz pa samose. Ker smo bili v hribih par dni (smo se umaknili iz morja, ker je mali preboleval norice), nas je tetica že kar poznala in vsem (njej in prodajalcem iz ostalih stojnic) je bilo grozno zabavno da smo se vsak dan ustavili pri njej na malici in še kakšnem poobedku
. jaz sem ze dobila dopolnjeno odlocbo, samo izplacano bo pa sele januarja za nazaj, do takrat pa po stari odlocbi za fantka. ne morejo pa izdat odlocbe dokler ne prejmejo davcne, kar je mesec po porodu priblizno. vlogo lahko oddas seveda prej.
.
pa še mali tko vleče da imam spet vse bradvice poškodovane in me boli spet k
joooj ta dojenje,nikol si nisem mislila da bo toliko težav.
sam neki bi vprašala - mamamajča, sej sm ti poslala vprašanje na ZS pa ne vem če si ga vidla... ful me zanima kako ste vi rešili situacijo spanja na joški...sm vidla na nekem forumu da si pisala...moja mala namreč zaspi samo na joški in se takoj zbudi če jo probam odložit...in zdej moram z njo hodit spat
in to ob 7ih zjutraj!