Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

. Mislim, da bodo sami poskusili ko bo čas, brez skrbi. 

Mislim, da je bolj pomembno  kot da otroka naučiš neke kulture pitja alkohola to, da mu lepo vcepiš dejstvo, da so neke zadeve za odrasle in niti pod razno za otroke....Le na tak način, da jim stvar razložiš in pa seveda s svojim kulturnim in odgovornim ravnanjem z alkoholom se (po mojem) otroku da vcepiti prava kultura pitja alkohola..Po drugi  logiki bi tem namočenim vinskim prstom kaj kmalu lahko sledili   takšni in drugačni dimčki in druge odrasle zadeve, pa bi bilo kar "vredu", ker je bolje da to poskusi doma...
 Treba se je zavedati, da je tudi vino alkohol...večina kronikov pije prav to ... Tudi mi smo imeli v družini pravega alkoholika, pa ni posegal po žganih pijačah...Prav zaradi tega imam sama še vedno nakako fobijo pred alkoholom in je moje gledanje na vse to še posebej kritično. Res pa je, da so me nekateri komentarji neverjetno presenetili in po svoje razočarali...takšna miselnost v sedanjem času