Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Sam tako klažo m pa zdej že zelo dolgo... Ubistvu sem mogla mal popenit. Je jedla kosilo v vrtcu, pa malco, pa doma takoj še eno kosilo, no, pol pa če jo je še tašča dobila pa še pri njej kosilo... Se mi je utrgal pa jo zdej tud kadar hoče it dol držim gor vsaj do ene pol petih, ko je tud dol kosilo mim. Zdej se pa čudežno ne redi več... Ma k tri kosila v roku štirih ur so jo pa res precej zredila. Ampak moja mat pa pravi da je pa zdej prov suhcena
, da bi jo blo treba zredit... ah ja, 15 let nazaj je pa robantila čez mojo teto ker sem od nje vedno kako kilo težja prišla pri svoji že tako preveliki teži... 
še
.
.
bil čisto nervozen in je vsakič, ko sem se obrnila ali zakašljala vstal in hodil okoli.. No potem pa sem bila tako napsihirana, da ko je začel dež trkati na okno in je
je mogu it pa delat...
.