Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
U Pajacka, ste pa hitri, jst upam, da bo kaj časa pol za ven skočt, da grem kupt še to, ker moj ziher ne bo prave prnesu . Sam tile malčki so pa res posrečeni, a za božička že tud kaj sprašuje, kdaj bo hodil?
To še mene tud čaka...darilca nabavt...no mislim, da bo tule prvič bambca za dve urci vskočla, sej bo menda šlo.
ja božiček mu je strašno všeč.. sicer še ne ve kako in kaj, ker je lani bil premajhen, mapak je zdaj v fazi daril in mi vsaj 10 x dnvno zapakira v neko vrečkico svoje igrače in prinese ter reče: mami to je darilo zate.. in jaz vsakič znova skočim presenečena..
grem malo gledat TV z mojim.. da se odkupim za tečnarjenje Mogoče bo katera kasneje gor.. no tista bo verjetno šla rodit.. kot library včeraj... (da se ne boste zdaj teple, katera bo čvekala z mano! )
Jst grem pa pod tuš, pa na britje mojmu , že dolgo to z veseljem počne, ker jst tak nč ne vidim . Fajn se stiskajta...jst se bom tud mogla oddolžit za vso tečnobo .
Bom še pol tu, da ti zaželim nočko, da ne boš misla, da si edina in sama .
Eruvande...Založnik...sem slišala dans tole že. Sej jutr grem mim, pa nabavm, no, če bom še doma za južno .
ah, js tud še ne grem nikamor, saj že zdaj mal po obrokih gledam tv, pa med reklamami kaj napišem.... bomo še čvekale, definitivno...
Malo pa rabimo pavze tud, pa bit pokonci, da bomo v kondiciji ko pridejo do nas naravni popadki... se mi to v tem trenutku zdi tako daleč kot pa severni jeleni, sanke in božiček....
Kva zdej punce...ste kr pobegnile. Pol grem še pa jst...obriti smo, zmasirani tud, počivat še, če pride kaj vmes, če pa ne, pa jutri novim zmagam naproti.
se mi je zdelo, da boš še tukaj.. še našo bebo uloviva.. saj rabiš 2 hudobni sestri.. (no danes me je moj otork vprašal, če sem lahko hudobna mačeha, ati pa bo kraljevič )
mene pa je prej precej zategovalo .. samo bolečina, če moram oceniti ni nič kaj posebnega.(med telefonskim pofgovorom pozabim, da me kaj "napenja" - to pa že ne more šteti...). Torej enako kot je bilo že nekajkrat.. upam le da to pomeni da se počasi odpiram in bo bejbi samo padel ven....
< Sporočilo je popravil pajac -- 25.11.2010 23:18:30 >
tolko različnih bolečinic sem si že hotla zapomnit, ker to a mora bit to, pa nič od tega ni blo, da se mi zdaj zdi vse samo špikanje zaradi gibov... nič kaj novega še ni...
pa tud ko se zjutr zbudim pa me vse boli, pa se mi zdi, da to pa je tako kot pa menzus... nič