Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Ostale pa torej še čakamo...jaz imam rok v petek, a se zaenkrat še nič ne dogaja, bomo videli kaj bodo rekli v petek na pregledu, če slučajno ne bo kaj prej
.
zelo miren. v bistvu mi je gin. rekel, da naj pridno štejem gibe, če jih bo vsak dan 10 naj počakam do 16.8. takrat pa nujno noter, če pa jih bo kakšen dan manj - se pravi da jih ne bom preštela 10, pa naj grem takoj noter. jaz upam, da se bojo popadki kar sami naštimali, jutri bi rada šla noter, ker mam tega tiščanja že poln kufer (sicer pa imam rok). najprej je kazalo da bo prišel ven prej, pol sva cel teden ležala da malo podaljšava zadevo, zdaj se je premaknil dol in na sredo, pa še nič ne kaže da se mu ven mudi.. so pa zato zadnji izvidi b.p. saj sem vedela da so zadnjič nekaj zabluzili.
in lep pozdav vsem!
. Sicer imam rok 28.8., ampak me vsake toliko scipa tam dol..tko, da cakam samo, da bo to bolj pogosto. Hodit, spat in sedet itak ne morem vec normalno. Trebuh je v spodnjem delu kar cel cas trd in ne vem, ce ne bomo cez vikend druzinica z enim clanom vec. Pa ravno sineku sem povedala, koje spraseval kdaj pride baby...da jo bomo dobili za njegov roj.dan. Ta pa je 13.8. - in niti mogoce nismo tako dalec od obljubljenega. Rojstnodnevne zabave na veliko si niti ne upam organizirati..je pa imel zabavo ze v vrtcu.