taša83
|
hojla, babnice :) vidim, da vse uživate, ene bolj, druge malo manj...vse pa imamo enak cilj Letos bo prava invazija .Bo punc zmanjkalo za naše frajerje, se bodo tepli za njih .Jaz sem tudi začela s fotograf. bušija. Zdaj se že kaj vidi, čeprav se mi zdi, da je že cel mesec enak.Moj pa mi pravi, da je vsak dan večji, najbrž ima prav... Tudi meni včasih otrdi trebuh, samo, mislim, da je to dokaj normalno. Mali vsak dan tak skače not, da je veselje. glede pregledov - tudi jaz imam dokaj pogoste, na vsakih 14 dni do 4 tedne.Baje je to njena praksa.KUL! Zadnjič me je nekaj špikalo in sem že mogla tja prit, vse ok. Nasl. teden pa že 3D, joooooooooj, komaj čakam.Boma spoznala najinega mišeka . Frizer- me je pred dnevi pobarval, jaz pa ne verjamem v to, da lahko barva škoduje plodu, sploh, če se pobarvaš 1x ali 2x v nosečnosti. Mogoče, ampak res mogoče , v prvih 3 mesecih. Mnenja so deljena, eni proti, drugi za. Regrat - 3X jedla, oprala X krat, toxo prebolela, oz. sem prekužena.HB! DASKA91 - ti si že v 26. tednu, jaz v 24. pa imava enak PDP 4.8., hmmmmmmm, smešno ne?! Uživajte, čeprav v malo manj toplem dnevu, Papa
|