|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
13.4.2011 9:12:49   
indy0024
Ja,Daška ne morš verjet,da sem si točno tako barvo tudi kupilauser posted image pa takrat sploh nisem o tem razmišljala,......user posted image Že mojga morm skoz podit naj se gre tuširat,ker vse tok hitr zavoham,da je on skoz pod tušem,...hihihiuser posted image user posted image user posted image ,.....kaj nosečnost dela!!!

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
13.4.2011 9:16:16   
daška91
Poslušaj nasvet frizerke user posted image , malo se je treba pohecat glede smradu. Jz sm ista veš . Mojga dragega zmerom '' ozmerjam'' če mi smrdi izpod pazduhe da nj gre pod tuš user posted image user posted image . Nič ne moreš , tako je v nosečnosti.user posted image user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
13.4.2011 9:16:32   
indy0024
jojjj punce moje,da vam ne povem kdaj imam naslednji pregled,enkrat konec maja,sploh ne vem zakaj tok pozn,nekatere imajo  vsak mesec,jz pa kr na dva meseca,....haloooooouser posted image ,....mahhh ta moj ginekolog!!!

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
13.4.2011 9:19:20   
indy0024
a ni zanimivo Daška,pri ta prvi nosečnosti,pa čist drugačni simptomi,.......heheheuser posted image user posted image user posted image ,ko rožica sem se počutila,pa čez rok sem jo rodila,pa nič utrujena nisem zgledala, sedaj je pa vse drugačeuser posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
13.4.2011 9:19:30   
maktub
indy0024 : ja mene je moja tudi naročila čez 1,5 meseca komaj kljub temu da bi mogla imet v tej 2.nosečnosti bolj redne preglede ker sem v 1.mela bolj rizično..pa evooo...ahhh brez komentarja sem no...
ko pa sem sla 1x k  dezurni ker moje ne dobim na tel ne nikjer pa me nahruli ko psa....fuj

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
13.4.2011 9:21:30   
daška91
Indy jz imam vsak mesec posvetovalnico pa vsake tolko časa uz, če je potrebno seveda.Zdej baje od 28.tedna dalje vsak 2.teden da imaš pregled oz.posvetovalnico ( isto kri, voda, pritisk,...) tako da se ne sekiraj , tudi jaz imam zelo malo pregledov . Bodi vesela da jih imaš toliko malo , pa da je vse vredu z dojenčkom.Sem zasledila da boš tudi ti dobila user posted image .Danes bomo potrdili ali ga imam tudi jz, vsaj tako mi je povedala na morfologiji da je user posted image user posted image user posted image .

Opažam pri meni da mi zadnje ćase vse smrdi groza user posted image pa je to moja 1.nosečnost !

< Sporočilo je popravil daška91 -- 13.4.2011 9:23:09 >

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
13.4.2011 9:25:53   
indy0024
MAKTUB-res so čudni,moj gin.mi je reku,da je to dobr znak,da grem čim manj,ker pri tamali sem imela isto skoz na dva meseca,zato sem pa skoz v porodnišnico letala,ker mi je enkrat tok urin ušel,da sem mislila,da je plodovnicauser posted image ,sedaj imam pa iste težave skoz mi urin uhaja pa non stop wc-jiuser posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
13.4.2011 9:28:11   
indy0024
ampak se ne sekira,ker dokler otročička čutiš,je to dobr znakuser posted image in kr naj pridno rastejo še naprej

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
13.4.2011 9:29:58   
indy0024
Ja DAŠKA user posted image naj bi bil in sem vesela,da bomo imeli parček sicer mi je pa vseeno sam,da so zdravi,to je važnooooouser posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
13.4.2011 9:31:29   
daška91
Ja indy najprej je važno zdravje potem pa vse ostalo !user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
13.4.2011 9:32:12   
indy0024
a katera ve,od katerega tedna,se začne šesti mesec????user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
13.4.2011 9:34:15   
indy0024
DAŠKA-ne boš verjela,da sem od samega začetka čutila,da nosim user posted image , moj mi ni verjel ampak pol mu ni bilo jasno,kako jaz to čutim.user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
13.4.2011 9:41:27   
*dotika*
indy0024, 6. mesec se začne pri 22ih tednih, torej v 23. tednu. Poglej tukaj, ful dobra stran z ogromno podatki: http://www.baby2see.com/pregnancylength.html

maktub, meni občasno otrdi trebuh, po parih sekundah popusti. Menda je to čist normalno v tem obdobju, ko se maternica prilagaja povečevanju potrebe po prostoru ploda (Pušenjakove besede).

Moja morfologija pa jutri, šele ob dveh. Na NS mi je napovedala punčko, bomo vidli, kaj bodo rekli jutri. Ja, jaz sem bila prepričana, da bom imela pogostejše preglede zaradi cerklaže, pa nič od tega. Čist po ustaljenem redu me furajouser posted image .  Mi je pa G zagotovila, da imam vso pravico prit kadarkoli čutim, da bi lahko bilo kaj narobe. Zaenkrat nimam težav, naj kar tako ostane user posted image .

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
13.4.2011 9:41:58   
Goldy
To pa bo user posted image .user posted image Mi naj bi tudi imeli parček. Bomo pa drugi teden bolj natančno vedeli, če je to to, ali je kaj odpadlo.user posted image

No, ne vem, če je težja 2.user posted image kot prva, pogoji so mal drugačni.user posted image Takrat sem se lahko ulegla kadar mi je pasalo, zdaj pa tega ni.user posted image me pa tudi boli križ in tudi jamram, tako da sem že sama sebi tečna. Je bilo par dni super, zdaj pa malo križ...pa še kaj, se ni za sekirat, sam da rastejo bebice in da brcajo...

Pa smo 4!!!

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
13.4.2011 9:44:22   
daška91
indy-res lepo user posted image jz sem pa na začetku mislila da je punčka. Samo nič zato če je fantek! samo da bo zdrav !!! user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
13.4.2011 9:50:43   
indy0024
DOTIKA-hvala za info. sem zelo skregana glede tednov tako,da jim sam povem v kermu mesecu sem in to je to.Daška nič zato če bo user posted image sam,da bo zdravo,mogoče bo pa v drugo user posted image ,....user posted image grem jz me še veliko dela čaka,pospravlanje,barvanje,.....itduser posted image se še tipkamo kej,ćuvajte svoje bušije!!!papa

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
13.4.2011 9:51:43   
daška91
Indy tako je ja user posted image user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
13.4.2011 9:52:45   
indy0024
GOLDY-boš poročala,kaj boš dobila,navijam za user posted image !!!!user posted image

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
13.4.2011 10:02:35   
Goldy
indy - bomo videli, zdaj kar kaže na fantka, samo moj pravi, da dajmo še raje počakat....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu indy0024)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
13.4.2011 10:16:45   
araz
Pa bo res velik fantkov. No vsaj moje punce bodo imele veliko izbiro. Jest naj bi imela pa še dve punčki, poleg tega da imam že eno doma. Sicer zdej na morfologiji se pri eni ni videl, če je še, ena pa je 100% (na NS rečeno, da sta dvojčici). Upam, da se naslednjič vidi. Mogoče bo pa Pušenjak videl kaj je. Mogoče se bo njemu pokazala, če se že moji g. ni hotla user posted image .

Najbolj važno pa je, da bo vse ok in zdravo.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
13.4.2011 10:18:57   
mrcinca
slikanje trebuščkov sem videla na bibaleze.si trenutno poteka natečaj prav za fotografije trebuškov :)

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
13.4.2011 10:36:07   
zolika
hej punce....evo mene od zobozdravnika!
Bolečina je bila prehuda user posted image  in sem sedaj 2 noči dobesedno presedela od bolečin - Lekadol je samo blago pomagal,da sem za kako urco zaprla oči in spala.
Ni šlo več - sem klicala če lahko pridem - še prej preverla vse o lokalni inkeciji - še pri dr. Pušenjaku. in sem šla - mi je dala inekcijo in sčistla zob - v njem je bil gnoj user posted image user posted image user posted image  NORO!
Sedaj je že boljše - le da je razdraženo in boli! Ampak je rekla,da bo minlo.... Hudičevo zobovje user posted image  od kar dobiš zobe dokler živiš so problemi. Taki in drugačni..... eh ja.... samo,da je mimo!!!!!!

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu mrcinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
13.4.2011 11:31:15   
daška91
Joj mene so pa zdej klicali iz porodnišnice da imam ultrazvok šele 15:45 user posted image .Sm bila 100% da imam 13:45 ...user posted image user posted image SKLEROZA paač user posted image user posted image !

zolika- Booga reva ki preživljaš take hude bolečine v zobeh ! More bit res grozno ! user posted image Upam da ti bolečina čimprej popusti !! user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
13.4.2011 12:05:16   
smajas
joj, pa ne morem verjet da imate soncek-tukaj pri nas SNEZI!!! In baje bo tudi jutri snezilo,  za vikend smo pa bili na morju in je bilo 27 stopinjuser posted image

dotika- user posted image  trebnutno delam in zivim v Sarajevu, delam v mednarodni organizaciji (moja sporocila nimajo stresic na crkah, se opravicujem, ampal je tipkovnica le angleska ko sem v sluzbi!!!)  sem pa drugace iz Ljubljane.  Sicer je veliko prednosti taksne izkusnje, vendar pa zato vse komplikacije glede pregledov, potovanja itd.

se en nasvet vsem, ki imate tezave glede narocanja na preglede in informacij-kar vztrajajte in jih poklicite ko vam kaj ni jasno oz. se ne strinjate, to je edina pot, sem se naucila da edino ce vztrajas se da kaj uredit (ponavadi pa se na koncu vse da uredit!)! Najvaznejse pa se je vnaprej informirati, in tale forum meni veliko pomaga!

maktub-jaz imam tudi zadnje case obcutek, da me nekaj mehur matra, saj me tisci in pece ko grem na WC, in sem se odlocila da grem kar na pregled urina samoplacnisko, ni drago-za vsak slucaj...pa vcasih se mi zdi tudi da trebuh malce otrdeva, in je prav zoprn obcutek! Potem pa par dni nic...ker sem pa prvic user posted image  ne vem, ali je to kaj za skrbet ali ne.

indy 0024-jaz sem od vsega zacetka vedela da bouser posted image  in pojam nimam kako, ampak sem bila pa sigurna...in je resuser posted image . Sem pa v zacetku bila kar malce zmedena, mi se je nekako vse skupaj zdelo lazje ce bi bila puncka, pojma nimam zakajuser posted image . Sem pa zdaj cisto vesela da bo koncno en user posted image  v familiji.

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
13.4.2011 12:15:27   
taša83
hojla, babnice :)
vidim, da vse uživate, ene bolj, druge malo manj...vse pa imamo enak ciljuser posted image
Letos bo prava invazija user posted image .Bo punc zmanjkalo za naše frajerje, se bodo tepli za njihuser posted image .Jaz sem tudi začela s fotograf. bušija.

Zdaj se že kaj vidi, čeprav se mi zdi, da je že cel mesec enak.Moj pa mi pravi, da je vsak dan večji, najbrž ima prav...
Tudi meni včasih otrdi trebuh, samo, mislim, da je to dokaj normalno. Mali vsak dan tak skače not, da je veselje.
glede pregledov - tudi jaz imam dokaj pogoste, na vsakih 14 dni do 4 tedne.Baje je to njena praksa.KUL! Zadnjič me je nekaj špikalo in sem že mogla tja prit, vse ok. Nasl. teden pa že 3D, joooooooooj, komaj čakam.Boma spoznala najinega mišekauser posted image .
Frizer- me je pred dnevi pobarval, jaz pa ne verjamem v to, da lahko barva škoduje plodu, sploh, če se pobarvaš 1x ali 2x v nosečnosti. Mogoče, ampak res mogočeuser posted image , v prvih 3 mesecih. Mnenja so deljena, eni proti, drugi za.
Regrat - 3X jedla, oprala X krat, toxo prebolela, oz. sem prekužena.HB!
DASKA91 - ti si že v 26. tednu, jaz v 24. pa imava enak PDP 4.8., hmmmmmmm, smešno ne?!

Uživajte, čeprav v malo manj toplem dnevu,

Papa

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Barvanje las v nosečnosti – da ali ne?
Ali si nosečka lahko barva lase? So kemikalije v barvah za lase škodljive za plod? Je res bolje, da barvanje las preloži...
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?