|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2011
13.4.2011 12:25:28   
maktub
smajas:ja  sej bom sla..sej 31.3 sem bila zadrzaa v bolnici glih zaradi tega meje tudi tko peklo in so  mislili da je uroinfekt  ampak je blo vse ok...in zdaj žespet..sedaj pa nevem kaj je tp.. kaj to povzroča da me peče in boli...če je ze takrat blo ok

(odgovor članu taša83)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
13.4.2011 14:54:34   
mmart
No, eto, še ena nova user posted image .

Dolgo sem vas brala, zdaj pa me že prav prsti srbijo, da se vam pridružim.

Torej podatki:kraj Velenje, starost 31, druga nosečnost, drugi otrok (doma že imamo 18 mesečno princesko), sedaj pa pričakujemouser posted image , pa bo lep parček. PDP 5.8.2011 , naslednji pregled 3.5.2011

Že milijon odgovorov nazaj je spraševala o mački. Mi imamo dva nadobudna mačkonarja. Ko smo domov pripeljali tamalo, sta jo oba čudno povohala in od strani pogledala in... ja no, eden se je odločil, da ne želi več živeti v hiši. Vsakič, ko je bil jok je godrnjal in nazadnje sploh ni več prihajal noter. Sedaj pride zjutraj in zvečer nekaj pojest, ostalo je pa na svobodni poti. Drugega pa nič ne zmoti. On leži v svoji postelji, pa lahko tamala na njem leži pa ga to nič ne moti. Smo imeli nekaj kregarije o tem, da ne sme spat v njeni postelji, pa si je kmalu prišel gor, da je vedno pošprican z vodo, če gre tja. Sedaj pa ga ne gane več. Upam, da bo drugič tudi tako.user posted image

Kar se tiče vozička, mi imamo Chicco S3 komplet, pa smo zadovoljni. Je fajn za grob teren, čeprav se pa ne zloži ravno na malo...

No, toliko za začetek, več pa kasneje, princeska bi rada svoje pesmice. user posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
13.4.2011 15:12:56   
monci2
Helowww..user posted image user posted image

kok ste pridne s pisanje..:) jaz pa se kr zravn ne spravim,na hitrco prebiramuser posted image user posted image ... Vglavnem med vikendom sva šla na vrbsko - tud v tisti park opic - superrrr bilo- res hvala za super nasvet.. Cel dan sva skakala okoli,moj se čudi od kod mui tlko energije, da pa ne govorim v pon. zjutraj - roza izcedek, sicer nism delala panike, rekla sm, nič počakam do jutr, če še ga bom imela grem na pregled- ampak je ob počivanju in nenaprezanju sam od sebe minil user posted image user posted image ...

sem videla, da ste govorile tud glede barvanja- ma jaz se normalno barvam in mislim, da takšne stvari ne škodijo...Pač držim se nekako načela, manj komplicirat, boljše je , sigurno pa moraš bit malo bolj pazljiv kot ponavadi... user posted image

No pri nas je sonček - fulll toplo, edina slabost veter...

Zdaj grem počasi iz službe, peljem mojo malo gospodično na kopanje in striženje user posted image user posted image

lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu mmart)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
13.4.2011 16:53:52   
TLF
Joj jaz se pa že cel dan ubadam z vozički za dojenčke - igrača za našo pupiko. Sedaj ima marelo pa grozno nori ko kam pridemo in imajo druge punčke te vozičke s košaro...tako da sem se odločila da ji ga nabavim, ker je nora na punčke in voziček, se sam s tem igra. Pa grem v Pikapolonico-seveda cene od 40 do 60 eur, večinoma so to baby born znamke. Pol pa še mal po bolhi gledam pa so iz 2. roke cca 30 eur. Pa ne vem če se mi da in splača klicarit pa it gledat, še vsi so daleč od nas. Si pa takooo želi!
Bom še mal prespala pa se odločim.
Če ne je pa tudi pri nas sonček, ni pa ne vem kako toplo - 15C.
Pa itakzdej grem iz službe in me čaka doma pospravljanje zimske robe in selekcioniranje poletnega, kaj mi bo prav letos...tako da pestro.
Aja, na prave brcike pa še kar čakam, neko premikanje čutim, kaj bolj konkretnega pa še ne (21. teden)...user posted image  
Uživajte in se tipkamouser posted image

(odgovor članu monci2)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
13.4.2011 19:12:06   
daška91
taša83 - Mene so zmedli vsi v porodnišnici eni pravijo tko eni tko tako da nič ne vem v kerem tednu sm user posted image , ampak ostaja 4.8.user posted image user posted image .

No da vam povem kako sem opravila dones. Na hitro je nardila še morfologijo , če je vse v najlepšem redu in je vse ok nato je pa preklopla na 3D . Naš malček je biu tako živahen da ga sploh ni mogla ujetuser posted image . Skos je imeu rokice čez učke .TI LUMPEK MALI user posted image user posted image .Drugače mi je potrdila da bo za 100 % user posted image user posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu taša83)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
13.4.2011 20:35:37   
zolika
hej hej!

Mi2 sva se pa danes fiksno odločila z avoziček - KONČNO!user posted image user posted image  sva ga iskala kr nekaj časa...barva je bila problem. Sedaj smo jo našli... izbrala sva PP SKate - tropical  - rjavo oranžen user posted image
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee samo,da smo ga našli! Ker je lanska barva in jih je težko dobit... bo prišel iz Italije! So bile v Pikapolonci danes ZELO ustrežljive!user posted image

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu daška91)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
14.4.2011 9:00:00   
majči22
Dober dan!

No kako ste? Jaz sem to noč tako lepo spala. user posted image Bi še kar malo potegnila.... user posted image

Pri nas nič posebnega. V soboto gremo na rojstnodnevno zabavo. Od naše tamale bratranec (5 let) in sestrična (1 leto) praznujeta.
Vzunaj se je pa tako ohladilo, da bi blo treba spet bunde prinest.user posted image

Zdej grem pa mal posesat pol pa kr skuhat, da imam popoldne mir.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
14.4.2011 9:04:59   
*dotika*
user posted image

PDP, nick, starost, zaporedna , število , pregled, morfologija, kraj

1.8.
 user posted image julie*, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB
user posted image  pat13, 34, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj, user posted image

2.8.
3.8.
user posted image   ktm10, 31, 2user posted image ,1user posted image , ?, kraj
user posted image jagoda 1, 30, 1user posted image , 0user posted image , 28.4., Grospulje

4.8.
user posted image taša83, 27, 1user posted image , 0user posted image , 19.4. (3D UZ), MB, user posted image
user posted image abab, 23, 2user posted image , 1user posted image , ?,  MS
user posted image   ribica_80, 30, 2user posted image , 0 user posted image , ?, MB
user posted image daška91, 19, 1user posted image , 0user posted image , 13.4. (3D UZ), 9.5., Kropa, user posted image

5.8.
user posted image majči22, 26, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., Logatec, user posted image
user posted image  maj2009, 26, 3user posted image , 1user posted image , ?, Domžale
user posted image Lily86, 24, 2user posted image ,1 user posted image , 3.5., MB, user posted image
user posted image  pia09, 36, 2user posted image , 0 user posted image , ?, Gorenjska
  user posted image nikita11, 32, 1user posted image , 0user posted image , 21.4., Ljubljana
 user posted image monci2, 27, 1user posted image , 0user posted image , 18.4. (4D UZ), 4.5., Maribor, user posted image
user posted image mmart, 31, 2user posted image , 1user posted image , 3.5., kraj, user posted image

6.8.
user posted image Ideja, 32, 3 user posted image , 0user posted image , ?, CE
user posted image mariy, 28, 2user posted image , 1user posted image , 19.4., kraj, user posted image
user posted image mrcinca, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image

7.8
8.8.
user posted image lipi, 33, 3user posted image ,1user posted image , 29.4., Rogaška Slatina 
user posted image lenkadolenka, 27, 1user posted image , 0user posted image , 19.4., Novo mesto, user posted image

9.8
user posted image misojka, 34, 2 user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image tincy23, ?, 2user posted image , 1user posted image , 4.5., Rogaška Slatina, user posted image

10.8.
user posted image zolika, 27, 2user posted image ,1user posted image , 18.4. (4D UZ), 20.4., kraj
user posted image novopecena, 27, 2user posted image , 1user posted image , 21.4., Ljubljana, user posted image

11.8.
user posted image Tatkica, 30, 1user posted image ,0user posted image , ?, Ajdovščina
user posted image indy0024, 26, 2user posted image ,1user posted image , ?, LJ, user posted image
user posted image  Primigravida, 31, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image huda83, 27, 2 user posted image , 0 user posted image , ?, kraj
user posted image KIRA1, 38, 3user posted image , 2user posted image
, ?, Murska Sobota
user posted image saya, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image  Klarita, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?, MB, user posted image

12.8.

13.8.
user posted image  full nestrpna, 24, 2 user posted image , 0user posted image , ?, kraj
user posted image vilincek, 35, 1user posted image , 0user posted image , ?, 14.4., Ljubljana
user posted image misa79, 31, 2user posted image , 1user posted image , 14.4., LJ, user posted image

14.8.
user posted image *Nelly*, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Litija
user posted image athinamalina, ?, ?, ?, ?, kraj

15.8.
user posted image  kasper, 31, 2user posted image , ? , 22.4., 14.4., Slovenska Bistrica
user posted image kepica78, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?
, Domžale
user posted image popka_3, 28, 1user posted image , 0user posted image , 12.5., Ljubljana, user posted image

16.8.

17.8.
user posted image  lara2212, 30, 1user posted image , 0 user posted image , 20.4. (3D UZ), 12.5., Ptuj, user posted image

18.8.

19.8.
user posted image  rosajelka, 32, 2user posted image , 2 user posted image , 12.4., kraj, user posted image
user posted image PABLO, 36, 4user posted image , 2user posted image , ?, 19.4., Celje

20.8.
 user posted image araz, 35, 2user posted image , 1user posted image , 6.5. (dr. Pušenjak), 12.5., Mengeš, user posted image user posted image
user posted image  PuncaLunca, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ptuj
user posted image  metulj23, 23, 3user posted image , 1user posted image , ?, kraj
user posted image pegica37, 35, 2user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana

21.8.

user posted image *dotika*, 31, 6user posted image , 0user posted image ,
?, 14.4., Novo mesto
user posted image  Študentka86, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
  user posted image maktub, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.5. (3D UZ), Obala, user posted image

22.8.
user posted image  MATEJKA_, 4user posted image , 2user posted image , ?, kraj
user posted image pikica1981, 29, 1user posted image , 0 user posted image , ?, Maribor
user posted image Ross, 19, 1user posted image , 0user posted image , 17.5., Logatec, user posted image

23.8.
user posted image  Rosca79, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?, 20.4., Gorenjska
user posted image kat007, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, Notranjska
user posted image nana7, 34, 1user posted image , 0user posted image
, ?, Ljubljana
user posted image nuska23, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?, 22.4., Velenje

24.8.
user posted image tejci01, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, 20.4., kraj
user posted image  Markymark, 31, 4user posted image , 1user posted image , ? Posavje
user posted image lili983, 27, 2user posted image , 0user posted image ,  15.4. (3D UZ), 4.5., Maribor, user posted image
user posted image Leona2009, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?, 12.4., kraj, user posted image

25.8.
user posted image baby28, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

26.8.
 user posted image Katjuska986, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, 18.4., Kranj, user posted image
user posted image katjakokol, 26, 2user posted image , 1user posted image , 3.5., 21.4., Ptuj

27.8.
user posted image smajas, 37, 2user posted image , 0user posted image , 3.5., kraj, user posted image
 user posted image Rebeka_, 33, 2user posted image , 1user posted image , 28.4., 11.4., Ljubljana, user posted image

28.8.
user posted image  dar10, 30, 2user posted image , 1user posted image , 21.4., 19.4., LJ
user posted image  TLF, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, 28.4., Nova Gorica
user posted image roary, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Maribor, user posted image
user posted image balon_ček, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, kraj

29.8.

user posted image slamica1, 34, 2user posted image ,1user posted image , ?, Maribor

30.8.
31.8.
 user posted image Goldy, 36, 3user posted image , 1user posted image , ?, 19.4., Laško, user posted image
user posted image sonceek, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?, kraj

user posted image : 19      user posted image : 10      user posted image : 41

SKUPAJ NAS JE: 72
NOSEČKE Z DVEMA : 3 (Araz, full nestrpna, nana7)

Z NAMI SO POT ZAČELE:
xoxox
Cari
Shilou
bella106
Tammyv
Tinci_A
HANYBANY
mateja_goljev
timnala
miklarom

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO           MERE

www.noseca.com/ 

• DODATNE INFORMACIJE O POTEKU NOSEČNOSTI
    PREGLEDI           NUHALNA SVETLINA  
    SEZNAM ZA BODOČE MAMICE           OTROČARIJE.NET  
    ŠOLA ZA STARŠE           NOSEČNIŠKI KALKULATOR V 3D  
    VSE O NOSEČNOSTI           MAMA.SI  
    NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA           BABY BOOK   

• < Sporočilo je popravil *dotika* -- 14.4.2011 9:11:45 >

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1733
    14.4.2011 9:12:41   
    *dotika*
    PREGLED

14.4.: misa79
    15.4.: lili983 (3D UZ)

MORFOLOGIJA

14.4.: vilincek, kasper, *dotika*

Punce, veliko sreče na pregledih in hitro poročat user posted image .

Naj najin angelček Ajda, rojena v 23. tednu, čuva vse nas! (29.10.09;23:16-29.10.09;23:26)

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1734
    14.4.2011 9:17:39   
    *dotika*
    Jej, danes pa morfologija user posted image user posted image user posted image . Sem vesela ko radio, da sem končno dočakala ta dan user posted image . No, še par urc, jih že odštevam. In razmišljam, kaj bom oblekla. Ja, zdaj sem ene dva meseca preživela v trenirki, danes pa me je primlo, da bi se malo zrihtala. Posebna priložnost pač user posted image .

Spala sem super, zjutraj sva se zbudila skupaj z otročkom, je tako norel(a) po trebuhu, da joj. Sem samo ležala in uživala user posted image .

zolika, zobobol je res hudič, menda ena najhujših bolečin. Upam, da se je zdaj umirilo. In bravo za voziček, barva se sliši super.

daška, super za pregled, zdaj pa lepo uživajte v toplicah.

Pozdravljena, mmart user posted image .

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1735
    14.4.2011 9:38:34   
    TLF
    mmart :dobrodošlauser posted image  več nas je bolje je.
    Srečno vsem, ki imate danes preglede in morfologijo, jaz moram počakati še 2 tednauser posted image
    Imam pa eno vprašanje če katera ve: imam precej svetlo polt in na soncu večx dobim izpuščaje, zadnja leta pa mal pred poletjem pijem Braunemon in res super! res nobenih težav več, pa še barvica kar lepa! a nikoli ne pretiravam s soncem, samo v dopoldanskih in poznih popoldanskih urah. Za letos pa ne bo nič, ker sem nekje zasledila, da med nosečnostjo in dojenjem ni priporočljivo, saj lahko vpliva na barvo kože otroka (kaj bi biloče pride črnček venuser posted image -malo heca). Že 2 leti nazaj ko sem celo poletje dojila jih nisem jemala in težave na soncu so se ponovno pojavile...
    A katera pozna kakšno podobno zadevo, bolj naravno, ki se sme jemati? V lekarni sem spraševala pa pojma ni imela, navodila od Braunemona je prebrala pa po novem sploh o tem nič ne piše...moče ima katera kakšno info bi bila zelo vesela - če ne pa bomo res sam v senci preživeli poletjeuser posted image

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1736
    14.4.2011 9:45:27   
    vilincek
    Ziv punce,

tudi mi smo danes imeli morfologijo. Imeli bomo fantka, kot je pokazalo ze na NS. Je priblizno 30 cm velik in prehiteva za en teden, tako da bomo verjetno en teden prej rodili. Sicer mi je zelezo padlo in moram jest vec hrane z zelezom. Pozna katera alge, ki vsebujejo vec zeleza in so za nosecnice?

Tudi jaz imam svetlo polt in sem imela probleme z alergijo na sonce. Tablete braunemon sem tudi poskusila, a se jih izogibam. Odkar mi je dermatolog priporocil uporabo Eucercerina za alergicno kozo, sem brez problema na soncu tudi po cel dan.Mogoce probas s kremami. Jaz imam prbleme zato, ker moja koza ne prenese kombinacije med soljo, vodo in  soncem. Je prevec obcutljiva.

Lepo rastite!

(odgovor članu TLF)
    Neposredna povezava do sporočila: 1737
    14.4.2011 9:49:10   
    daška91
    dobro jutro punce !

Dones sem spala ko da bi me nekdo '' ustrelu'' user posted image . Sej prov da se malo naspim ker sm prejšne dni zlo malo spala. Zutraj ko sem se pa zbudila je pa naš sonček že pridno brckal user posted image user posted image .

Dotika- Hvala , bomo uživali kolikor se le da ! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vilincek)
    Neposredna povezava do sporočila: 1738
    14.4.2011 10:49:23   
    ULLA K
    Ojla, še ena nova... pravzaprav nisem nova, ker vas spremljam od začetka, ampak sem tako lena za pisanje.... pa bi bilo vseeno fajn videt še sebe na seznamu ;))
    Torej, PDP 17.8., 2 user posted image , 1 user posted image user posted image , sedaj pa pričakujemo še user posted image
    sem pa iz Posavja, starost 33 let.

markymark, mogoče se vidiva v porodnišnici (če jo ne bodo že prej zaprli?)
    user posted image

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 1739
    14.4.2011 10:53:57   
    daška91
    ULLA K - Lepo da si se javila user posted image ! Čestitam za user posted image user posted image . Zdaj se nam pa pridno javlaj in poročaj ! user posted image user posted image

(odgovor članu ULLA K)
    Neposredna povezava do sporočila: 1740
    14.4.2011 12:14:17   
    maktub
    živijo...

kako zanimivo..v letu 2008 ko sem rodila sina so bile okoli mene  samee punčke.. skoraj edina sem bila da  sem imela user posted image ..sedaj pa nas je ene 10 kolegic in verjamete ali ne so sami user posted image samo jaz imam user posted image ..pa to ni res ej... vidim da je letos res veliko veliko user posted image

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 1741
    14.4.2011 12:22:13   
    mmart
    Hvala vsem za topel sprejem!

TLF - vidim, da so tudi pri vas ti vozički zaželjeni. Kaj naredijo reklame... o, pri nas imamo srečo, da se približuje velika noč in se je botra velikodušno ponudila, da bo našla primernega, tako da imam eno skrb manj.user posted image Zimske garderobe ti pa še ne priporočam pospravljat, pri nas je še včeraj snežilo. user posted image

daška91 - čestitke za uspešno opravljeno morfologijo!user posted image Samo bo pa res naval fantkov...user posted image

kasper in *dotika* - veliko sreče na morfologiji danes in predvsem PREČUDOVITE novice vama želim! user posted image Pa ni panike, če se bolj urediš, je pa ja poseben dan. Boš srečala nekoga posebnega! user posted image

vilincek - user posted image , vse OK, to radi slišimo! Pa še en fantek! Se bodo tepli za punce. user posted image Tudi ti spadaš v kategorijo slabokrvnic? Moja G je bolj preventivne vrste, moja vrednost je bila samo mejna, pa mi je takoj predpisala Retafer. No, mene tudi zanima, če obstaja kaj bolj naravnega. Drugače pa sadje in zelenjavo, rdeče meso, ribe, rumenjak, omejiti mlečne izdelke. Taki so bili napotki zame. Če kaj pomaga.

ULLA K - dobrodošla!user posted image

Želim vam veliko sončka in pa čim prej lepše temperature!!!!user posted image

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 1742
    14.4.2011 12:28:32   
    kasper
    No da se še jaz javim iz morfologije vse je super in OK z našim otročkom je vse vredo pridno raste in je vse v mejah normale. Dobili bi pa naj user posted image (ni 100%) tako da bomo imeli dve punci! Super!!

Uživjte na sončku!

(odgovor članu maktub)
    Neposredna povezava do sporočila: 1743
    14.4.2011 16:29:02   
    bibsic
    Lep pozdrav!

Naj se vam še js javim, ker me že vest peče ko ste vse tk pridne js pa sam berem,pa nič ne napišem :) PDP 26.8. (ampak ni ziher, ker sva oba s fantom zelo visoka in je velika možnost da je plodek samo glede na gene tako velik,lahko pa da je starejši kot misli G :)) starost 23 iz Velenja, prva nosečnost, brez otrok (in komaj čakamo :)) jutri pa sem na vrsti za morfologijo. Spol bo presenečenje,ker bi sicer imela doma že celo omaro baby oblačil :)

bi pa vprašala (ker sem bila lena in sem tu in tam preskočila kako stran pogovorov in ne sledim čisto) če je katera od nosečk še študentka in še ne živi z očetom skupaj in to šele načrtujeta. slišala sem nekaj govora o družinskih sobah v študentskih domovih,pa me zaniam če ima katera izkušnje s tem? je primerno, je dovolj prostora, se je treba vnaprej dogovoriti...? sem klicala na študentske domove v mb že parkrat, pa se nihče ni javil :/

srečne user posted image še naprej, smo že na polovici :)

(odgovor članu kasper)
    Neposredna povezava do sporočila: 1744
    14.4.2011 16:29:16   
    daška91
    kasper- Čestitam za uspešno opravljeno morfologijo user posted image !!

bibsic- Dobrodošla med nami user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil daška91 -- 14.4.2011 16:31:21 >

(odgovor članu kasper)
    Neposredna povezava do sporočila: 1745
    14.4.2011 17:11:41   
    *dotika*
    Uf, sva se načakala. Ampak se je splačalo... Definitivno punčka user posted image , ful živahna, z idealnimi merami, morda odstopanje za dan, dva, vse na svojem mestu. Slikic nič, jaz se pa kar nisem upala rečt. Kar se tiče cerklaže ni nič konketno pogledal. Z obrazložitvijo, da dokler ni krvavitev ali hujših krčev, ni nobene potrebe. Ok, sprejmem. Je s tako odločnostjo to povedal, da druge niti nimam.

Naslednji pregled že 21.4. in potem 9.5. za cuker.

Pozdravljena bibsic in ULLA K. Vaju dodam ob priliki na seznam.

daška, kaj vidva še nista šla?

kasper, user posted image za uspešen pregled in user posted image .

< Sporočilo je popravil *dotika* -- 14.4.2011 17:12:34 >

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 1746
    14.4.2011 17:12:24   
    daška91
    evo takšen je pa naš voziček . Sem se kar hitro odločila za njega , ker mi je bil zelo všeč ! user posted image user posted image

user posted image

Dotika- Jutri gremo user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil daška91 -- 14.4.2011 17:13:03 >

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 1747
    14.4.2011 17:13:18   
    *dotika*
    Uau, daška, kako je lep. Pa kakšen vzorček. Ma lep res.

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 1748
    14.4.2011 17:16:02   
    daška91
    Ma res enkraten, zraven ima še lupinico in še voziček do tri leta starosti . Sm zelo zadovolna z njim , in še ugodna cena je bla za komplet. user posted image

(odgovor članu *dotika*)
    Neposredna povezava do sporočila: 1749
    14.4.2011 17:50:31   
    misa79
    Halo.

Najprej dobrodošle noveuser posted image .

Pa še kratko poročilo s pregleda. Po triurnem čakanju mi je G povedal, da sem malo slabokrvna inmi dal Retafer. No bomo vidli kako ga bom prenašala, drugače pa bom raje probala s čim naravnim. Drugače vse bp, srček dela, mali pa je itak cel dan na polno aktiven. Izgleda da bomo dobil še enga, ki ne more bit 2 min pri miru user posted image

Naslednji pregled imam 12.5.

Moram pa še povedat, da sva bila z user posted image včeraj na fenomenalnem koncertu Rogerja Watersa v Zagrebu. Zakon res....

No tolk za enkrat....

(odgovor članu daška91)
    Neposredna povezava do sporočila: 1750
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
    photo
    Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...
    7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
    Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
    пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?