Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Mene je pa zdele ko sem gledala fotke od jane ful potegnilo, da bi šla nekam proti hribom...recimo na slap peričnik. Sam kaj ko mojga ne premakneš niti za milimeter :zmeden2:
Ja, al bina, pojdite na slap Peričnik in potem do Vrat. Ful je lepo. Pa Vito naj prej Kekca pogleda, da bo vedel, kam greste. Pa tvoj tudi, da bo šel zaradi Vita tja. Tako ga boš mogoče le premaknila.
Mi pa prvo svečko praznujemo. V načrtu je bil piknik, čevapčiči ipd., sedaj se pa lahko samo obrišemo pod nosom:((:((:((-bom imela pa polno bajto ljudi:(.
Mi mamo tud jutr krst. Res mi ni jasno kako naj oblečem tamauga. Za **** tale vreme. Samo po moje ne bo tko mrzlo, če je dons ful vroče. :zmeden::zmeden: Bomo poročal a ne k1 - fajn se mejte Anja
Mi smo mel krst lani 11.7. se je vreme tud tkole čez noč spremenilo-sicer te nočem nč strašit... Samo se tko dobr spomnem k sm mela zase in ta malga pripravljene zlo lahke cunce in poj je blo na hitrco treba nekej skombinirat,...ta mal je bil poj nazadnje v štirih rokavčkih(dve benkici,ena majčka bl topla in še jopca čez)blo je pa deset stopinj!!! Kej tacga vam pa res ne prvošm:miska::miska::miska: