|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: omg
13.12.2010 13:51:03   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: PeggyBundy

Če jo kdo pozna, mi naj pošlje podatke, da jo jaz naznanim. Če pa se bo kaj zgodilo, pa še vse oktobrke, ki ste za zlorabo vedele in ji kimale v podporo.




Pa še celotno vodstvo RR, ker na zlorabo ni ukrepalo......pa celotne uporabnice čveka na RR, ki so sicer obsojale zlorabo, polna usta obsojanja so jih, ja, ukrepale pa niso......

Naznani kar vse, razen sebe....

Aja, na kakšni podlagi pa jo boš naznanila.....kako boš opisala to zlorabo otroka.....? Ker snema otroka.....? Nemara strada otroka......?  Ker je enkrat izjavila, ko je bila verjetno zmozgana do amena, da ji je ljubši lasten počitek in spanje kot otrok.....?

Pa imate spet eno temo, kjer lahko nekatere sebe poveličujete do onemoglosti......


No vidiš, ti pa imaš temo, kjer lahko poveličuješ svojo superiornost, ker se ne spuščaš na ta nivo, da bi komentirala take zadeve... Pa je volk sit in koza cela user posted image


Ni volk sit in koza cela.....ker odgovora še nisem dobila.......

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: omg
13.12.2010 13:55:34   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: liliana


V bistvu je mamica razložila.....na tisti temi, kjer ona debatira o tem......ne vem zakaj bi se morala tu "zagovarjati"......



Pa to nima nobene veze. Ni sploh važno, kaj je ona mislila, čutila, kako je zadevo rešila....
Prebere se tisto, kar si želimo prebrat, pika. Pa si damo duška, veselo pljuvamo... dobro, da katera ne dehidrira zraven..........

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: omg
13.12.2010 13:57:47   
*miska.mcc*



IZVIRNO SPOROČILO: liliana

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

ma glej, liliana. saj nobena sebe ne povelicuje, ce napise, da vstane, ko je otrok lacen in joka.to je popolnoma normalno za moje pojme.
pa če je to naredila samo 1x, pol nekako razumem. (čeprav niti slucajno ne stekam)
ce pa se to dogaja vsako noc, pol pa ...user posted image

za mene je to enako, kot ce bi otroka pustila sama doma, starsa pa bi sla pit in žurat v diskoteko.

naj se javi mamica in razlozi. ane? najboljse za vse.

 

V bistvu je mamica razložila.....na tisti temi, kjer ona debatira o tem......ne vem zakaj bi se morala tu "zagovarjati"......




no, pol je vse ok. hvala bogu!


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: omg
13.12.2010 14:06:09   
caroline1
vidim, da je tema res zelo zanimiva...ker kritike letijo tudi na moj post...ja mogoče sem slaba mama, ne vem...trudim se, da bi mojemu otročku dala vse najboljše. verjamem, da nobena od vas ni brez napak! in vsem, ki ste prebrale samo post od missD, bi rekla samo to, da niti ena od oktobrk ni odobravala njenega početja. vzdržale smo se komentarjev in ji povedale, da mi to delamo drugače! in verjetno je poslušala naš nasvet. res se mi zdi super, da se med 100 forumašicami, ki samo pljuvajo in kritizirajo (najbrž jim manjka osnovna izobrazba) najdete tudi take, ki ste našle pozitivne besede za missD in ji dale dobre nasvete, vzpodbudile tudi katero od mamic, ki ji je težko, ker se ne znajde, k temu, da ji bo lažje. zaslužite si res pohvale, nekaj se vas je našlo...k sreči...in vse ki samo kritizirate..uživajte ob gledanju sveta na kanaluA, najbrž bi bile primerne, da vas tam zaposlijo!!!znate delati dramo.

še enkrat user posted image za vse, ki znate mirno svetovati punci, ki je nekaj naredila narobe...

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 14:35:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu caroline1)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: omg
13.12.2010 14:59:40   
madela
Ojej user posted image
MissD,ne razumem te...res ne. Kako lahko napišeš kaj takega v stilu,da če boš otroka nahranila,boš pa ti neprespana in kaj vem kaj vse.

Kot ti je že ena uporabnica napisala en primer samega jokajočega otroka,bom storila enako z namenom,da se te sestavek dodakne in boš spremenila svoje ravnanje,ki niti najmanj ni primerno in priznam,da sem po eni strani jezna,po drugi strani pa si vse tukaj želimo,da spoznaš svojo zmoto.

Starša sta se odločila,da bosta svojega sinčka izurila,da bo spal,ker se je le ta namreč vsako noč vse prepogosto prebujal in jokal.
Ko sta ga zvečer pustila samega je dojenček obupno jokal,da bi priklical svojo mamico,toda bila je odločena,da kakšen teden ali dva ne bo popustila.
Čez čas se dojenček res ni več jokal in mama si je to razlagala,kot uspeh.Prišel je čas vrtca in otrok je bil večinoma dneva ločen od svoje mamice. V vrtcu otroček ni bil deležen veliko telesnega stika,ker vzgojiteljice pač niso preveč dvigovale dojenčkov. Otrok se je čez čas začel manj odzivati in bilo je tako,kot da ga ne bi bilo zares tam.
Otrok je bil v depresiji.
 
Tole je prepisano iz knjige v kateri je še veliko podobnih primerov. Otrok joka,ker te potrebuje,bodisi za hranjenje,bodisi samo zato,da čuti tvojo bližino,ker se tam počuti varen. Ne odvzemi svojemu otroku tvoje bližine in ne misli,da lahko čez dan nadoknadiš odsotnost ponoči,ker te stavri so nenadomestljive. Kot je že zgoraj napisano,otroka bosta nehala jokati,ampak s tem ju boš naučila samo to,da nikogar ne bo,da bosta sama vso noč,da zanju ni toplega naročja v času noči.
Kasneje,ko bosta otroka malce večja boš spoznala,da bo tudi čez dan postal urnik še bolj natrpan in če se boš še takrat umaknila....user posted image user posted image  Zgornji sestavek vse pove.
 
 

< Sporočilo je popravil madela -- 13.12.2010 15:01:41 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: omg
13.12.2010 15:20:28   
pelin
že dlje časa berem vse tole , pa se mi ni dalo oglašat zraven, ker diplomacija ni moja močna stran in tudi jaz verjetno ne bi ravno lepo svetovala tejle mamici, ki je očitno mučenica prve vrste, ker ima dvojčkauser posted image ...O njenih metodah ne bi izgubljala besed, pač pa bi povdarila le to, kar jih nekaj tako vztrajno zagovarja...vse tisto..." vsi delamo napake,...vsi grešimo...", mi je precej mimo v tem primeru...Temu se ne reče narediti napako ( saj ni malčkoma zamenjala kapi, ...ali pa dudi...)temveč je prav načrtno, s premislekom izvajala ( upam da je ne več!)takšno sadistično vzgojo...Eni materi z normalno razvitim čuom, kaj takega ne bi padlo na pamet...to imaš v sebi...zato ne rabiš imeti diplome ali magisterija...
Tako samo za piko na i....imam kolegico, ki ima četvorčke ( sedaj so že šolarji)...ko je rodila, sem ji poskušala pomagati po svojih močeh...nikoli je ne bom pozabila, ko mi je rekla, da nikogar ne rabi da bi ji pral, likal, kuhal...rekla je samo, da je najbolj vesela, če kdo pride da otročke malo pocrklja...Strašno ji je bilo hudo, ker ni zmogla vseh pestovati in crkljati toliko, kot bi si želela ona in otročki...Ko sem ji dala za prebrati tole debato in post "nesrečne " mamice  se je zgrozila...

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: omg
13.12.2010 16:12:33   
grahek85
Razumem vso to zgražanje nad zgražanjem in pretiravanje glede pretiravanja... Razumem in se strinjam, da je punci potrebno prej kot kaj drugega pomagati. Ampak če gre v resnici za povsem normalno in povprečno novopečeno mamico, ki je v obupu iz utrujenosti ali zaradi neizkušenosti pač naredila grdo napako, bi pričakovala, da je ta ista mamica tudi dovzetna za bolj ali manj lepo izrečene nasvete oz. kritiko in je do zdaj že kaj drugače. Pa je? Mislim, resno vprašam, ker ne vem kaj se dogaja in se mi zdi to vendarle bistvo te debate. Ker čisto objektivno gledano res ni najboljše, da se dvomesečna otroka zapre in izolira za šest ali več ur čez noč. 

 

_____________________________

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: omg
13.12.2010 16:48:25   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1
, da se med 100 forumašicami, ki samo pljuvajo in kritizirajo (najbrž jim manjka osnovna izobrazba)



Ti boš pa doktorirala ne. Dj ne pljuvaj po drugih in jih ne žali s takimi nizkotnimi prijavami. Mogoče pa ti nimaš osnovnošolske izobrazbe.


_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: omg
13.12.2010 17:06:52   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90


Ti boš pa doktorirala ne
. Dj ne pljuvaj po drugih in jih ne žali s takimi nizkotnimi prijavami. Mogoče pa ti nimaš osnovnošolske izobrazbe.


oprosti, ampak mi pa daješ vtis, veš ono... a bucibuci buc, ja pupika, naj bo tvoja zadnja, da boš mela srečno otroštvo naprejuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: omg
13.12.2010 17:26:42   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90


Ti boš pa doktorirala ne
. Dj ne pljuvaj po drugih in jih ne žali s takimi nizkotnimi prijavami. Mogoče pa ti nimaš osnovnošolske izobrazbe.


oprosti, ampak mi pa daješ vtis, veš ono... a bucibuci buc, ja pupika, naj bo tvoja zadnja, da boš mela srečno otroštvo naprejuser posted image



Opet ti. Se ti pa res dopadem majketi.user posted image user posted image ti očitno nisi nč bolša.user posted image



_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: omg
13.12.2010 17:27:57   
mamamajča
Nisem. Otroci spijo, pa je treba nekak čas zabit, veš...

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 13.12.2010 17:29:38 >

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: omg
13.12.2010 17:29:36   
grahek85
Dobro a res nihče ne ve, kaj se zdaj dogaja s temi otroci? Ker drugače je tale debata totalno brezpredmetna. 

_____________________________

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: omg
13.12.2010 17:30:54   
mamamajča
Vemo. Se nam oktobrkam mamica redno javlja....

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: omg
13.12.2010 17:44:32   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Vemo. Se nam oktobrkam mamica redno javlja....


A potem to tukaj ni premerno za napisat al se ti ne zdi vredno? Ker je zadeva zelo preprosta. Če se ni nič spremenilo, potem so vsaj nekatere grde besede bolj na mestu kot ne, če se pa je, potem pa itak ni več kaj debatirat in je blo res preveč in na pregrd način rečenega.

Po oktoberkah se mi pa ne zdi za brskat. Sicer je odprt forum in bi načeloma lahko, sam nimam niti časa niti volje.


< Sporočilo je popravil grahek85 -- 13.12.2010 17:45:24 >


_____________________________

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: omg
13.12.2010 17:54:48   
mamamajča
 O tem, kako jim gre, jaz ne bom pisala- bo sama, če bo hotela. Na podlagi tega, kar sem se pogovarjala z njo, sklepam, da so dobro. Koliko so ji ti komentarji prišli do živega, kaj je odnesla od tega in če se bo prišla zagovarjat/ opravičevat, je pa izključno njena odločitev.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: omg
13.12.2010 17:58:11   
*miska.mcc*
bom jst.
pa  ne me lincat. nic slabega ne mislim.

spanje se je stabiliziralo, sta začela ponoči tudi že malo podaljševat (namesto ob 3h se zbudimo ob 3:30) in takrat tudi potem že pojesta več.

in


Ko zajokata ne tečem takoj kot kura brez glave ampak grem in pripravim lepo za jest (oz pomaga tudi dragi) pa se jih nahrani in je potem mir.


no, očitno vstaja in ju hrani tudi ponoci.



_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: omg
13.12.2010 18:59:23   
grahek85
No, super user posted image HB, potem gre vseeno za razumno bitje, ne pa za pošast iz močvirja... Če napisano res odraža realno stanje.


< Sporočilo je popravil grahek85 -- 13.12.2010 19:10:14 >


_____________________________

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: omg
13.12.2010 19:09:39   
grahek85
š

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 13.12.2010 19:10:34 >


_____________________________

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: omg
13.12.2010 19:43:31   
caroline1
tincy90- če bo po sreči, bom doktorirala ja, v prvi polovici naslednjega leta! nisem nobenega žalila, bi pa tebi priporočila, da se naučiš brati...nisem pisala o osnovnošolski izobrazbi...pač pa o osnovni izobrazbi! samo v vednost. načeloma se pa ne spuščam v take debate kot ti...bom pa zagovarjala sebe, ker ne prenesem, da mi nekdo obrača besede! 

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: omg
13.12.2010 20:12:44   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

tincy90- če bo po sreči, bom doktorirala ja, v prvi polovici naslednjega leta! nisem nobenega žalila, bi pa tebi priporočila, da se naučiš brati...nisem pisala o osnovnošolski izobrazbi...pač pa o osnovni izobrazbi! samo v vednost. načeloma se pa ne spuščam v take debate kot ti...bom pa zagovarjala sebe, ker ne prenesem, da mi nekdo obrača besede! 


user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: omg
13.12.2010 20:13:25   
Volga
a tle še kar isto gonte user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: omg
13.12.2010 20:55:40   
ZmajTolovaj
 
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

a tle še kar isto gonte user posted image


jp

_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: omg
13.12.2010 22:05:18   
mamamajča
zaj pa res ne vem, al nimam smisla za humor al pa sem preprosto neumna, ampak ne kapiram, kaj je caroline smešnega napisala. Me kdo razsvetliuser posted image
Mi manjka smeha te dni........................................................user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: omg
13.12.2010 23:28:27   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

zaj pa res ne vem, al nimam smisla za humor al pa sem preprosto neumna, ampak ne kapiram, kaj je caroline smešnega napisala. Me kdo razsvetliuser posted image
Mi manjka smeha te dni........................................................user posted image


Kako si pa pol lahko krepala od smeha, ko sm ti rekla za ljubico? Hm...user posted image user posted image user posted image lažljiviceuser posted image user posted image


_____________________________

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?