|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
2.4.2011 7:35:16   
sonček33
Miklarom, iskreno mi je žal, da moraš tako trpeti. Ni fer.user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
2.4.2011 7:39:35   
KT
Mikli iskreno mi je žal, jokam z vama. user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
2.4.2011 11:13:02   
gigi1
Mikli moja draga in možek. Ni besed, ki bi vaju potolažile in iskreno tudi jaz neutolažljivo jokam ob vajini ponovni izgubi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
To kar se vama dogaja je nepredstavljivo hudo in ne morem nič drugega, kot da vaju močno objamem in si želim, da se sestavita in pomagata drug drugemu v teh težkih trenutkih.
Mi smo tukaj in vaju imamo radi user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
2.4.2011 12:12:57   
zarja1
Joj Mikli naša...jokam  z vama....neutolažljivo. Vse skupaj nima smisla....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
2.4.2011 12:52:36   
mausikaa
Miklica moja in seveda tudi tvoj možek, bodita močna, vzemita si čas, jokajta in se vzajemno tolažita....mislim na vaju in vama pošiljam dobre  misli, ker vama na morem drugače pomagati vaju lahko samo močno objamem in molim, da vama Bog preneha postavljati tako prekleto težke preizkušnje...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
2.4.2011 21:35:38   
Naska
Miklarom, iskreno sožalje!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
3.4.2011 9:20:55   
alpog
Miklarom, sploh ne najdem besed! Tudi meni je zelo hudo!

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
3.4.2011 21:19:41   
gloria
MIKLAROM žal mi je ....user posted image user posted image ....nimam beseduser posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
3.4.2011 21:36:51   
mismis
Teddy, jutri dobro zrihtaj user posted image user posted image user posted image , me držimo pestke

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
4.4.2011 8:22:13   
aqua77
Teddy, mislimo nate in pestkamo!!!!  user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
4.4.2011 9:39:31   
zarja1
Jutrčka babe moje....
navsezgodaj smo dali kri za estradiol in progesteron. Ob 11,30 pa nas čaka še UZ. Upamo, da bo vsaj punkcija prinesla kaj super celic in kasneje otročk. Za transfer bolj slabo kaže.

Ma bo že......Vam javim, ko opravim.

Lepppppppppp sonček.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
4.4.2011 10:06:28   
sonya1
Dobro jutro, deklice !
Zarja, zakaj pa bolj slabo kaže za transfer ?
Toliko žalostnih novic se je nabralo na em forumu, da sem postala že listo paranoičnauser posted image
Upam, da se bo kaj popravilo in da se bo za vse sedanje in bodoče user posted image sedaj pa res srečno izšlo.
Miši, Aquica, Roži, obe Lani, pazite nase.
Zarja, navijamouser posted image
KT, upamo, da bodo izvidi dobri. Tole čakanje je pa res ubijalsko.
Lep začetek tedna tudi vsem mojim ostalim konzervicam, Vitachi in Miklici in vsem ostalim borkam pa veliko moči, da bodo prebrodile nesrečo, ki jih je doletelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
4.4.2011 10:10:01   
zarja1
Oj Sonyca, nič panike zganjat. Oskar je super fantič in vse bo ok.

Naš ET je pod ? ker nas endometrij heca, je žal predebel, kot vedno user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
4.4.2011 10:15:27   
ledenka
Teddy, navijamo, držimo pesti! user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
4.4.2011 10:16:00   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Oj Sonyca, nič panike zganjat. Oskar je super fantič in vse bo ok.

Naš ET je pod ? ker nas endometrij heca, je žal predebel, kot vedno user posted image user posted image user posted image

Teddy mi bomo kljub temu navijal ko pr norcih, da pride do ET!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
4.4.2011 10:17:55   
aqua77
Sonya tud ti se nam merkaj!!! A si že na bolniški? Sem mal izven dogodkov...

Pri nas smo pa napolnili 25 teden tako da smo že v 26!! Sem en velik X na koledarju naredila!!! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
4.4.2011 10:19:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77
Pri nas smo pa napolnili 25 teden tako da smo že v 26!! Sem en velik X na koledarju naredila!!! user posted image

zate delam rdeče križce, za Mismis pa modre.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
4.4.2011 10:21:05   
mismis

zate delam rdeče križce, za Mismis pa modre.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

opica user posted image  za aquo moraš delati  modre križce, ker ima pobča, zame pa roza user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
4.4.2011 10:22:34   
mismis
Dober dan vsem skupaj,

po žalostnem vikendu, ko smo se vse bolj kot manj držale stran od telih slabih novičk, je prišel nov teden. Upam, da bo tale lepši in bolj uspešen, vsekakor pa brez slabih novic.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
4.4.2011 10:26:04   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dober dan vsem skupaj,

po žalostnem vikendu, ko smo se vse bolj kot manj držale stran od telih slabih novičk, je prišel nov teden. Upam, da bo tale lepši in bolj uspešen, vsekakor pa brez slabih novic.

Se strinjam mišek s tabo popolnoma, mislim da je blo pa tule dovolj slabih novic za par let, tako da srčno upam, da bo od sedaj naprej samo še veselje kraljevalo tukaj....

P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
4.4.2011 10:28:45   
aqua77

opica user posted image  za aquo moraš delati  modre križce, ker ima pobča, zame pa roza user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image , teddy meni je vseeno kakšne farbe so moji križci, frjolčasti al pa kr koderlajsasti, sam da jih bo čim več, pa pomoje se mišek tud popolnoma strinja z mano... user posted image  tako da ti kar vseslo križaj, ker se bojo kmal vloge zamenjale pa bova midve križale zate, a ne miši??? user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
4.4.2011 12:42:53   
tisa116
ojla
še ena nova, malo, no ja malo starejša(39), ki gre prvič v boj.....
prepozno?.
upam in verjamem da ne.lp vsem

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
4.4.2011 12:46:05   
hermy1

Dober dan vsem skupaj,

Se strinjam mišek s tabo popolnoma, mislim da je blo pa tule dovolj slabih novic za par let, tako da srčno upam, da bo od sedaj naprej samo še veselje kraljevalo tukaj....

Ni drugače, kot, da se podpišem pod to!!
Pa štejem tedne z vama...kmalu jih bosta samo še odštevali user posted image !!

Zarči, sra***...ene pretankega, ene predebelega...pa ni še vse izgubljeno...me navijamo!!!

Vsem ostalim pa lep začetek tedna,
Hermy

< Sporočilo je popravil hermy1 -- 4.4.2011 12:47:13 >

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
4.4.2011 12:59:32   
zarja1

ko sem začela križat kražat user posted image , sem pač "čutla", da boš ti imela pubece, Aqua pa girlyke. Zdaj pa ne bi bla finta menjat....bi me zmedlo vse skupaj....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
4.4.2011 13:04:26   
zarja1
ok, še moj raport; folikli od 15 do 19, endometrij 13, estradiol 3,75. Baje, da je tole kr ok. Teddy happy do plafona, da endometrij ne raste več tolk.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri spet kri za estradiol in progesteron, pol pa 11,30 spet UZ. Držte pesti, da bo vse lejpo in superka.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?