aqua77
|
Ojla klepetulje in klepetalec! Pozdravček tisi in izrek welkama!! Da bi vama čim prej uspelo in da bi bile špike in punkcija čim manj bileči!! Miklič naš dragi, skos te mam v mislih in ti pošiljam veliko pozitive...... Vitaci, zate draga velja enako... Rožica naša, vem da je s tabo vse oki doki, in naj tako tud ostane še naprej!!!! Tud nate mislim... Mišek nam je pa skoču čez magično stotko!!!! Vesela zate ko radio in komaj čakam, da se ti še jaz pridružim na dveh cifrah!!!! Žižek, misam te!!!! Tebe tud gretka!!! Pa kruckota!!!! Pa pika.poko!!! Teddy, zate vesela ko pr norcih, HB da endometrij ne rase več!!! To rundo pa bo, boš vidla, more bit!!!!! Pestkam, pestkam, pestkam..... Hermič, ane kolk so sladki, ko jim nekaj uspe, se spomnem mojega ko je sam začel sedet, pa jest, pa prvi koraki.... Neprecenljivo - brez mastercarda.... Dabl Lani, kje sta nosečki??? Vse pod kontrolo??? Pobožejta trebuščke... Mausič, zate grejo tud pestke, te mal na IVF preverjam, da sem bolj na tekočem... Sonya, sem že spraševala pa ne vem če sem zasledila, a si na BL? Upam da počivaš, se mal, pa bomo začel vsi skupaj odštevat!!! Hedi, a je velik dela te dni, s škratki?? Vsi zdravi, vrtec laufa? Kej novga??? KT, poštar že kaj prinesu???? Čakamo in navijamo.... Mišiču, sobica še ni polepljena, ker še zidov ni!!!! Naslednji teden začnemo zidat naše stanovanje!!! Bo fertik baje do poroda (2 - 3 mesece traja), ker je v bistvu vse siporeks, pa knauf, pa kaj vem kuga še! Se bol moj s tem ukvarja! Vem da morem parket zbrat, pa radiatorje, pa ploščice, kopalnico in notranjo opremo. Ampak pri meni to itak ni problem, še prehito vse zberem.... Mam že poln fascikel idej naslovov kontaktov, cenikov, tako da ko dobim zeleno luč grem v boj... No mislim da sem se za enkrat dovolj razpisala, vse ki sem vas pozabla, ni blo za nalašč!!!! Se bom v drugo poboljšala...