Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Saj smo vse na istem, a ne?
pa jo je pediatrinja vidla pa je rekla da se koža čisti. sej jih nima dost, ampak vseeno jim ma... pa kr ne zginejo. če pa zgine kje pa drugje nastane. jaz več nevem kaj naj. pediatrinja pa mi je rekla da nič ne smem mazat
sam najraje bi z čem kr to že grozno dolgo traja.... pa je že 2 tedna ne dojim, kr nimam mleka, tako da ne dobiva več mojih hormonov....aja pa še to: niso beli tako kot pri puberteti, ampak takšni rumeni. kot da se ji zagnoji. ja z umivanjem gre dol ampak čez par urc spet nastane
. Kje pa je? Pa cena? Pa, a so plavanja samo v dopoldanskem času al je termin tudi v popoldanskem času?
Tko da zdej če joka v vozičku mali zapeljem na prvi makadam, fejst gunca pa je hitr ok.
včeri tud ni blo nič, dans zaenkrat še ne.. je dojena, oz. smo ji dali prejšnji vikend, pa v ponedeljek nekaj dodatka, ker je blo pač premalo in jaaaaaaaaa aptamil smo ji dali ker tega imam.. zapira, kajne?? a je možno??.. berem o čaju, sladkanih kamilicah.. zaljubljena ima izkušnje, ha?? torej na tešče, lahko tud čez dan al kako, kakšno žličko??..