tincha21
|
IZVIRNO SPOROČILO: hel32 IZVIRNO SPOROČILO: tincha21 Helo! Na hitro se javljam.. Sem vidla, da ste že na FB zasledile novico :) No, 9.2. ob 12:46 se nama je rodil Nik, velik 51cm in težak 3900g. Sam porod je bil.. No ja, ni blo glih lahko, ampak itak v trenutku pozabla.. Bi šla spet :) No kaj več napišem drugič. Aja pa še to.. Poleg malega sončka pa sem v porodni sobi dobila še zaročni prstan :) Hel32, mislim, da sma si delali družbo v porodni sobi 5 :) Čestitam za hčerkico. Daj nehaj, a res, nisi nič rekla:) Sicer pa čestitke za zaroko, in sinčka Nika Smo bili bolj hitri pa sem mislila, da bova istočasno, škoda, sicer pa moraš obvezno prit na srečanje Februark v MB, da te vidim, JA????? Sem šele kasneje ugotovila, da si bila ti poleg Ja, mi smo si vzeli malo več časa, kot vi Sploh ne vem kdaj so te odpeljali, nisem več dojemala dogajanja okol sebe Pol sem mojemu rekla, aja, sosede pa ni več? Najbolj sem se bala, da ne bi bila sama v sobi pa da mi bo ful neprijetno pa to.. Ampak sn ugotovila, da ti je v tistem trenutku res totalno vseeno za take stvari. Za srečanje pa upam, da se bomo kaj zmenli ja.