Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
) šla h enmu... Samo - jaz verjamem samo tist kar mi je kul, ostalo pa... Kaj pa vem, ne pravim, de je vse en larifari, samo šarlatanov je pa ko dr_eka 
. Počaki, de ste vsi doma, poj pa v akcijo, če že hočeš
), kar ponoči ni glih fajn - zaspim zraven, z njim tik ob meni. No, to noč smo 4-je spali v najini postelji: je ponoči še Šimen prišel in se tiho zraven ulegel
. Ki sem ga poj tut v njegovo posteljo odnesla, sam je bil tako lušten, zvit nekak med naju z
.
, zdej je HB mal bolš.
. samo moram preveriti, če bo delal AC, če dvignem vzglavje
. pomembno je, da ste sedaj obe ok
pa zdej leži na igralnem centru in se čudi vsemu dogajanju (je tudi muzika pa lučke gor)
..sedaj si bolj podnevi v akciji,pa nam je čudno k nimamo zjutraj kaj prebrat
Malo sem razočarana, ker me gin. ni poslal na CTG, ker še nisem bila na nobenem. Le napotnico za porod. sem dobila, izmerli so mi pristisk in težo, pa srčeka smo poslušali. Spet sem bila na dolgem sprehodu, tako da grem sedaj v ležeči položaj
Ker mi je bilo v prvo mučno sto na uro in tečno to čakanje za znoret...
...joooj upam da tokrat ne bom res čakala spet...bom pa sedaj vprašala ginek. če je možno da sem čimdlje doma če ne bo na rok,kot pa da me da v P..seveda če se bo otroček dobro počutil v bušiju