Nina33
|
Čer! FoxyLady, kolcalo se ti bo ves čas . Naj vse lepo poteka . Petrap, dobro opravi na pregledu . Tršica, noge skupi, ni še konec kozorogov . Ninchi - ne skopari z besedami (še jaz, k sem Gorenjka, jih ne šparam ), vse napiši, ko boš le imela čas. Imaš pa res lušnega pobča, držim pesti, de bo obdržal lepe spalne navade Samsara, modrčke ceneje dobiš prav v industrijski trgovini, če bi se slučajno kej mimo vozila (sej vem, ampak...če ). No, če obe misliva tegale. Slikce pa s klele "kradem" . Napotnice: jaz nimam nobene Pa dobr, sej ne mislim nikamor it, sam priznam, de mi je čudno . Menda jih naslednjič dobim Če ne pa pri porodu . Hayabusa, bogi sta obedve. Naj čimprej mine Hel, za cuker. Dobro opravi jutri. Jo@n, kaj pomeni prehitro bitje? Kaj "nevarnega" upam de ne. Pa igrce mi neče odpret . Aaa...sem jih pod griddlers najdla , poznam, sam pod drugim imenom - picma. So mi fajne, pred leti so jih v Ugankarskem izzivu imeli. O, Meta se je javila na večerno dolžnost . Naš bo tut nespeglan - kot cela familja , pač nismo čist gladki . PilotGirl - pridna! Tamy, kako slaba volja? Upam, de slabo , de dobra zmaguje.