trsica
|
Dobro jutro ponovno. Sem zaspala nazaj. Punce, jaz če grem hodit, mi bosta ven padla. Že slabe tri tedne namreč skačem okrog odprta cca. 3cm. Ne upam. Samo čakam popadke in to je to. samsara in hayabusa VSE NAJBOLJŠE!!! IZVIRNO SPOROČILO: hayabusa Jaz nimam dvojčkov, pa se večinoma tako počutik. Skoraj vsak dan ko sem tako brez energioje ali me pa vse boli, muči ... razmišljam na to kako bom sploh rodila če sem že zdaj čist na psu z energijo???????????? Najbolje da pripravim kak sixpack red bulla nekaj takega, ja. tudi jaz ne vem, kje bom našla nergijo in kondicijo, če zdaj samo ležim IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka Maš ti kdaj slabo vest, ko pelješ otroka v vrtec, potem si pa ti frej celo dopoldne? Jst sem se kr tko odločila, da bo tako zdej ko sem jst še frej, kot potem, ko bomo meli dojenčka, hodil v vrtec. Ampak nekateri to obsojajo, sploh mogoče vzgojitelji v vrtcu. Jst sem ta teden namreč tud vidla, da fizično nisem več sposobna ukvarjanja in njegovega tempa cel dan in sem posledično potem čist uničena. Tud psihično, ker sem potem zaradi fizične nesposobnosti potem tud mal bolj razdražljiva oz. mi hitrej stopi na živc. Potem po porodu pa je verjetno itak boljš, da njegova rutina ostane, da mu ne črtamo še tega. Pa potem bi spet sledilo uvajanje, ki bi bilo v tej starosti verjetno še težje. Mogoče bo edin čist na začetku, ko bo mož mel očetovski dopust nekej dni doma... Phe. Zakaj bi imela slabo vest? Otrok se te pri teh letih naveliča in ti njega isto, pa naj zveni še tako kruto. Obadva rabita biti narazen, da se potem pogrešata. IZVIRNO SPOROČILO: Teyla IZVIRNO SPOROČILO: suzy29 Če se ne motim, se od danes naprej rojevajo vodnarčki, a ne? Jap. sam da ni več trmastih kozorogcev. Juhuhuhu
|