|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odstavljanje
19.1.2011 11:43:34   
ozzy
moj sonček je star 8 mesecev. kljub gosti hrani(dop. malici, kosilu, pop. malici, večerji se ponoči še vedno budi in je na 3 ure. Ker bomo čez dobra 3 meseca začeli s službo in vrtec me zanima na kakšen način naj ga odstavim vsaj ponoči. kaj mu lahko zvečer ponudim, da ga bolj zasiti. Vse kašice pa mu mešam z vodo, ker AM ni nikoli pil.

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: odstavljanje
19.1.2011 12:01:23   
vesna_b
v dm (pa tud drugje, seveda, jaz sem jih kupovala v dm) dobiš AM zapakirano v male "doze" (male vrečkice), in jaz sem to kupovala. ker tud drugače mleka nismo kupovali, sem imela svojega preveč. za kaše sem pa dodajala tega in tamala je bila precej bolj sita. probaj... je pa bil en paketek za en obrok, ker se mi je zdelo škoda kupit veliko škatlo, ker bi jo pol stran vrgla.

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: odstavljanje
19.1.2011 12:05:20   
koala
ozzy jaz sem sina odvadila nočnega dojenja (sicer je bil star 13 mesecev) tako da sem mu namesto dojke ko se je zbudil ponudila vodo, dva dni smo sicer zelooooo slabo spali saj se je drugače pomiril samo na dojiki, ampak je šlo.
Ni pa nobena "konkretna" večerja pomagala, ker se je zbujal ne glede na to kaj in koliko je pojedel.

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: odstavljanje
19.1.2011 12:10:24   
ozzy
koala- tudi to sem že slišala. ja bom še malo počakala ta mesec potem pa če ne bo nič boljše bomo poskusili žal na ta način. je ful naporno. pa tudi podnevi mi slabo spi tako, da si ne prestavljam kako bo ko bom začela v službo hodit.user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
19.1.2011 12:14:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: odstavljanje
19.1.2011 12:19:36   
Najaa
Ko grejo otroci na GH, se večina začne zbujat ponoči. Mogoče, ker se od GH ne naje dosti, mogoče pogreša dojenje ipd. Jaz sem probala z vsemi živimi kašicami, da bi ja šla zvečer sita spat, pa ni pomagalo. Lahko da so tudi žejni od mlečnih kašic ins e zato zbujajo. Malo potrpi pa boš vidla, da bo začel spat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: odstavljanje
21.1.2011 21:30:08   
buškolinka
Če imate dudico, mu jo poskusi zvečer večkrat ponudit. Pri nas je uspelo. Sicer je potrebna vztrajnost in tudi 20-kratno vstajanje v noči, ampak se splača. Približno v treh dneh je naša 6-mesečnica dojela tudi, da se ji zaradi dudice sploh ne splača zbujati (prej pa sva se ponoči dojili tudi do 4x) in naju zdaj zbuja samo, če se sama ne uspe prevalit iz trebuha nazaj na hrbet. Danes (po 14 dneh) pa je bila prva v celoti prespana noč (od 21:00 do 8:30). user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ozzy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: odstavljanje
26.1.2011 10:46:49   
pika pok
ravno včeraj sem zvedla od sosede da ona kupuje mleko AM (ker ne doji) v mullerju, ker je ceneje. ampak je mala pravi "bajsek" in zato ji je dohtarca rekla da naj raje kupuje AM v lekarni ker je manj kalorično (je pa seveda, malo dražje)

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prvi mesec z dojenčkom: Zakaj je začel tol...
Dojenček, ki je bil prej »priden« in je jokal v mejah normale in predvsem, kadar je kaj potreboval, nenadoma dobi neutol...
Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?