KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: carmik Pozdravljene! Se vam ponovno oglašam...vas redno berem, čeprou ste bolj malo zgovorne.. Ali je bla katera študentka že na CSD? Katere obrazce je potrebno izpolniti? jst nameravam it nasledni teden, ko se bo mal shladilo ( vsaj upam da se bo, ker je ta vročina že prou moteča) Pozna katera kremo sudocream za vneto ritko? sm slišala da je zelo kvalitetna in dobra... dobiš pa tudi vzorček v porodnišnici..ja, jaz poznam, uporabljamo in je res super. A z njo ne smeš pretiravati, uporabiš jo le takrat, ko je res rdeča ritka, zraven pa priporočam Bebival od mb. lekarn. Zanima me, kaj vse ste kupile od kozmetike? jst mam zaenkrat samo palčke za ušesa, vato, en paket sterilnih zložencev ( A mislte da bo to premalo?) še vedno lahko vse dokupiš Še zdj ne vem al nj kupm alkohol za popek al samo fiziološko razstopino? eni priporočajo eno, drugi kritizirajo... kaj boste mele ve? Oboje? Samo fiziološko, pa navadna voda s kamilicami..ti bo vse patronažna povedala oprema za dojenčka pri nas že veselo čaka na uporabnika...imamo že vse pripravljeno, tudi oblačila so že v omari... manjka mi samo še nekaj kozmetike, kar se mi zdi da bo kr težko izbrat neki, ker je v trgovini tok različnih izdelkov, da res ne veš kaj bi izbral jst tut ne bom kupovala sterilizatorja se mi zdi škoda denarja...sej včasih to sploh ni blo možno kupt pa je blo glih tko vse v redu...sm vse flaške, dudke prekuhala... sm jih prekuhavala 5 minut, tako kot piše v navodilah na dudi in flaški a ima katera probleme z otekanjem nog? moje noge so kot od slona... prou grozno otečene Ne, tokrat ne! Čimveč jih dajaj v višji položaj od glave, pa zvečer si jih maži s kremo---jaz priporčam balzam za noge od Afrodite! kateri čaj boste pile ob dojenju? navaden, domač, kakšen poseben za dojenje? Od Bebivala, za dojenje lepo se imejte... uživajte v zadnih tednih nosečnosti še malo pa bodo tu naši mali ENAKO!
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 26.8.2011 12:33:30 >
|