|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,19.del
27.2.2011 10:12:39   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Ker bo imel tešave pri pisanju.Sploh pri pisanih črkah. In potem se na to seveda obesijo vse mogoče težave in neuspehi, saj veš da je pisanje osnova pri skoraj vseh predmetih.
Pa saj ne pravim, da je to neka katastrofa, je pa škoda čakat, če se da pravočasno pomagat. Ampak seveda skozi igro, ne na silo. Seveda je pa to tvoja odločitev, jaz pač ne morem iz svoje kože in potem malo pametujem, ko je taka tema. Upam, da ne preveč.user posted image

Aja...hvalauser posted image
Ti kar "pametuj" ,te zelo rada poslušam...
Kot težave je mišljeno samo kot izgled(grda pisava) ali še kaj drugega? Saj,vem-gnjavim 100/urouser posted image ...
Malo me "moti",ker je učiteljica res taka cela navdušena na gov.urah,samo ko pa pridema do grafomotorike...pa vedno dobi taki full nesrečni obraz-prav posrečena jeuser posted image nikoli pa ne reče nič kaj določenega,če bi bilo treba še kaj posebej vadit ali kaj...
Bom ti pa ob priliki prinesla pokazat še njegov zvezek,ali pa slike poslala,da boš videla kje smo...se bo potem verjetno lažje odločit,če še rabi kaj ekstra vajeuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
27.2.2011 10:13:10   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Moja2 sta šla ven da bom imela malo miru pri likanju gore perila. Ja saj vem zapravljanje časa, samo ne morem iz svoje kože.

user posted image user posted image Daj si duška...user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
27.2.2011 10:20:28   
arabela*
morninguser posted image

M že četrti dan spi celo nočuser posted image ...no sicer A hodi k nama...ampakuser posted image

Pospravila že stanovanje, sedaj uživam ob smokiju, prestah in arašidih...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
27.2.2011 10:23:35   
arabela*

Moja2 sta šla ven da bom imela malo miru pri likanju gore perila. Ja saj vem zapravljanje časa, samo ne morem iz svoje kože.

čas zapravljaš............user posted image user posted image

user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
27.2.2011 10:26:55   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

morninguser posted image

M že četrti dan spi celo nočuser posted image ...no sicer A hodi k nama...ampakuser posted image

Pospravila že stanovanje, sedaj uživam ob smokiju, prestah in arašidih...

user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje...
user posted image za smokije,preste,arašide...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
27.2.2011 10:38:13   
matcar
Jaz pa pečem palačinke za brata.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
27.2.2011 10:42:55   
matcar
Aja,pa da še to povem.Sem se prej zvagala,tešča ofkors,sem se bol najedla.Pridelala 1,5 kg v 10 dneh.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
27.2.2011 10:56:41   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Aja,pa da še to povem.Sem se prej zvagala,tešča ofkors,sem se bol najedla.Pridelala 1,5 kg v 10 dneh.user posted image

user posted image user posted image user posted image   Se vidi,kam se nalagajo te kileuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
27.2.2011 11:09:34   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

user posted image user posted image user posted image   Se vidi,kam se nalagajo te kileuser posted image

Pa,če sem imela že na pregledu tak trebuh,od 26.1. do 17.2. mi je zrasel za 10 cm.Pa sem imela samo 4 kg več takrat.Sicer pa se v teh tednih zdaj največ kg gor dobi.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
27.2.2011 11:40:14   
matcar
Nič,pičimo na kosilo k tašči.Dober tek vsem skupaj,pa se kasneej tipkamo!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
27.2.2011 11:40:51   
tasa_m

tudi jaz sem že speglala 3 stroje. Mi je kuj lažje pr srcu user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
27.2.2011 11:42:08   
tasa_m

Nič,pičimo na kosilo k tašči.Dober tek vsem skupaj,pa se kasneej tipkamo!user posted image
Oooo, danes pa se boš pustila gostit user posted image

Mi tudi gremo počasi k tašči na kosilo, popoldan bi mogle it na Valentinov roj.dan pa je Valentin zbolel, tak da bomo kartali pr tašči, tak da gre ven user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
27.2.2011 11:46:22   
tasa_m

rdthjf v f  gz  h bzu j knk knml k j  m nmvv fr g hghg g    tbvgz g bgg f r g ff  dsd d dcxcvb ghhg v - To pa vam Luka sporoča. user posted image

Dobro jutro tudi nazaj...in imaš prav mrzlo je kot hejjhfdhfuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
27.2.2011 12:11:34   
botrca
Z malim bila na sprehodu, zdaj pa že juho jeva...mesek se peče...zraven pa še kruhovi cmoki in pečena paprikauser posted image .

Pol pa še perilo dam v sušilnega, posodo v pomivalnega in je delo končano do popoldneva ko bom mogla to vse pospravit user posted image . Pol pa mogoče gremo v bumbar park.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
27.2.2011 12:42:37   
botrca

pridna user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
27.2.2011 12:43:19   
botrca

rdthjf v f  gz  h bzu j knk knml k j  m nmvv fr g hghg g    tbvgz g bgg f r g ff  dsd d dcxcvb ghhg v - To pa vam Luka sporoča. user posted image

Dobro jutro tudi nazaj...in imaš prav mrzlo je kot hejjhfdhfuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
27.2.2011 13:07:43   
majakla
Daaan!

48 strani? Grem preletet. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
27.2.2011 13:39:41   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Ker bo imel tešave pri pisanju.Sploh pri pisanih črkah. In potem se na to seveda obesijo vse mogoče težave in neuspehi, saj veš da je pisanje osnova pri skoraj vseh predmetih.
Pa saj ne pravim, da je to neka katastrofa, je pa škoda čakat, če se da pravočasno pomagat. Ampak seveda skozi igro, ne na silo. Seveda je pa to tvoja odločitev, jaz pač ne morem iz svoje kože in potem malo pametujem, ko je taka tema. Upam, da ne preveč.user posted image

Aja...hvalauser posted image
Ti kar "pametuj" ,te zelo rada poslušam...
Kot težave je mišljeno samo kot izgled(grda pisava) ali še kaj drugega? Saj,vem-gnjavim 100/urouser posted image ...
Malo me "moti",ker je učiteljica res taka cela navdušena na gov.urah,samo ko pa pridema do grafomotorike...pa vedno dobi taki full nesrečni obraz-prav posrečena jeuser posted image nikoli pa ne reče nič kaj določenega,če bi bilo treba še kaj posebej vadit ali kaj...
Bom ti pa ob priliki prinesla pokazat še njegov zvezek,ali pa slike poslala,da boš videla kje smo...se bo potem verjetno lažje odločit,če še rabi kaj ekstra vajeuser posted image

Me ne toliko sem izgled, no tudi to (je kar problem, če je težko berljivo, ampak je moje tudi pa sem brez večjih težav naredila šolouser posted image ), problem bo pri povezovanju črk, pri oblikovanuju, počasen bo, ko bo npr. prepisoval ali pisal po nareku, lahko se zgodi, da mu bo pogosto manjkala snov (oz. deli snovi), ker bodo drugi hitrejši, potem pa takšni otroci začnejo hitet, postanejo površni, izpušajo črke, menjujejo vrstni red besed (podobno kot pri disleksiji), mučijo se toliko, da prav oblikujejo črke, da nimajo pojma kaj pišejo, ne sledijo snovi, ker vso energijo vložijo v pisanje in nastopijo še učne težave, večkrat so zvezki popolnoma neuporabni(kasneje, ko pride veliko snovi), ker niti ne pišejo vedno v eno vrstico, včasih gre kar postrani,...kasneje je problem pri geometriji (kjer je potrebna natančnost) pa še kaj bi se našlo. Ne mislim, da se bo to vse zgodilo tvojemu otroku, govorim o izkušnjah z različnimi otroki. Velikokrat je poleg težav z grafomotoriko tudi kratkotrajna in odkrenljiva pozornost in to še potencira te težave. Torej pišem na splošno, vsak otrok je pa oseba zase in je seveda močen na enih področjih in šibkejši na drugih. Nihče ni povsod odličen. Meni osebno se samo zdi škoda ne delat na nečem, kar se da urediti, če je pač ta možnost in otroku prihraniti kakšno težavo. Saj morda je niti ne bi bilo, ampak zakaj riskirati. user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
27.2.2011 13:41:38   
marta82
Kuham brokoli kremno juho, pečene bedre in krompir z zeliščnim maslom, pečeno papriko, zeleno solato s korenjem. user posted image
Po kosilu gremo pa najbrž malo ven.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
27.2.2011 13:47:19   
majakla
Ne da se mi.

Tomi - mi je všeč.

Marta - zdaj pa sem lačna.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
27.2.2011 13:57:24   
katy83
dan.

Včerajšnji rojstni dan pri kolegici uspel, T bil priden do 22.ure.user posted image Je pasalo. Danes smo imeli že obisk, je prišla svakinja s familijo in mi spet prinesla cote za malegauser posted image , zdaj pa ati kuha - rebrce, pa pomfriuser posted image . Timotej pa bo zelenjavno juhico.

Majakla - "velkom houm"user posted image user posted image   Kak ste se imeli?

Sami - ja, grafomotorika...nas so kr fajn načitali s tem na faksu...no, sicer pa ti je Marta vse lepo in prav razložlauser posted image user posted image user posted image   Obvlada, ni kajuser posted image   aja, pa user posted image za S.

Matcar - čeprav imaš ti drugačne izkušnje iz prvih 3 nosečnosti, še jaz enkrat poudarjam, da je še vse prehitro za spol oz. ko so ti prvič napovedali je bilo, tak da je samo to možno...no, čeprav pa jaz tudi navijam za dvojčkeuser posted image user posted image user posted image in lepega bušija imaš. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
27.2.2011 13:58:04   
majakla
Ej, eno vprašanje, ste dobile Poračun iz vrtca???

Meni so zvišali, kar en razred višje sem - ZAKAJ?!

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
27.2.2011 15:28:15   
matcar
Oooo,Majakla,že nazaj?user posted image Kak ste se imeli?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
27.2.2011 15:29:28   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Ej, eno vprašanje, ste dobile Poračun iz vrtca???

Meni so zvišali, kar en razred višje sem - ZAKAJ?!
Misliš odločbo za letošnje leto? Ja,imam nespremenjeno.Ne vem,pokliči pa vprašaj,tebi zdaj ne bi smeli zvišat,prej znižat.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
27.2.2011 15:30:30   
matcar
Gremo malo ven na sončeka,dokler še je,je prav toplo danes zunaj.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.

Še enkrat IME ZA FANTKA ...
Lubici

... k priimku SKOL, finalni izbor :) Hvala za vsak glas!

ADAM (37%)

ARON (18%)

LUKAS (35%)

RUBEN (11%)

Število vseh glasov: 417

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!