|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
7.3.2011 12:27:10   
razgrajačka
Da še ostalo pokomentiram.
kitajska napoved spola: sicer v to ne verjamem, mi je pa prvih 2x trofilo, zdaj pa napoveduje fantka.

Kar se hrane tiče: jaz sem v prvi nosečnosti lahko en čas jedla samo mandarine in pokovko - vse ostalo sem takoj zbruhala. Sicer pa mi je vedno v nosečnosti pasalo tisto, kar sem rabila: kalcij, ko so se delale kosti, meso, ko so se delale mišice (pa ga sicer sploh ne jem skoraj nič, mogoče 5-10 dag na mesec, pa še to vprašanje). na splošno imam ful rada sadje in zelenjavo, tako da tega kar precej pojemo, pa itak moraš za dva otroka kuhat zdravo, tako da to niti ni problem. Sem pa slakosnedna, to pa jauser posted image . Pa zdaj sem skoz lačna, se ne najem od jogurtov tako kot prejuser posted image . Ampak zaenkrat se ne sekiram glede kil.

Počutje: prsi so me bolele prej, zadnji teden pa ne več (sem zmanjšala dojenje). Slabosti - sem rekla, da mi ni slabo (oz. prej mi je iblo samo, ko sem bila lačna, sem jedla in je bilo ok...) Vzamem nazaj, čeprav še ni hudo, še nisem nič bruhala.

Ostalim povedat: hm, čim kasneje bi rada, samo če bom spet ful bruhala, bojo verjetno opazili. Upam, da ne bom, ker mam divje v službi in nimam časa bruhat hodit. Pri tadrugi sem po nesreči bleknila tašči po tel. - čisto sem pozabila, da še ne vesta in sem čist mimogrede rekla: "ja, pa sploh zdaj ko sem noseča..." Ona pa:" kaj, kako???" pol se pa nisem več mogla ven zmazatuser posted image . Zdaj bi jih rada presenetila, hehe, ju bova slikala z malimi, pa medtem povedala - ampak nismo še tam. Mojim bom pa povedala/napisala za 1. aprila. Pa spodaj 1. april. Pol pa 2. aprila: amapk danes pa ni več prvi april, jaz sem ap še vedno nosečauser posted image

Tablete: jamljem centramed, oz. trenutno imam elevit, ker niso meli centrameda. meni je cm pomagal, sem bila manj bolna potem.

Srečke user posted image , bo katera uporabljala v nosečnosti pas za v avtu za nosečnice? Ja

Ne, ga nisem že prvih 2x in ga tudi zdaj ne bom, ker se zelo malo vozim in ker si dam komot pas spodaj in nič na trebuh ne pritiska. Če bi se veliko vozila, bi mogoče razmišljala, za tole moje bi bilo pa čist brezveze. kaj dosti bojl varno itak ni...

Grozno mi je, ker bodo vsi jezni in se usajali name zaradi tega otrokauser posted image ..."kaj vama je bilo tega treba" in podobnih izjav bo polno, ko bodo izvedeli...in sem tako žalostna zaradi tega

maša, to je vajin otrok, vidva bosta zanj skrbela, drugi nimajo prava glasanja tu. Lahko so veseli ali pa si mislijo svoje, lahko ti to tudi povejo, ampak ne jemlji jih resno. Itak ne bo nihče drug skrbel za tega otroka, ne? Torej je čisto vseeno, akj si mislijo. Sajko se bo dete rodilo, si bojo ziher premislili! Ne vprašaj, kake sem jaz dobivala reakcije ob nosečnostiuser posted image . Pa sva mela vse zrihtano, bilo je zaželjeno, vse... Tudi zdaj bo verjetno isto. Ampak itak vem, da to nič ne pomeni o tem, koliko bojo meli otroke radi, tako da se ne sekiram 5%. Oni gledajo od zunaj, rabi bi vama dobro, pa mislijo, da bi vama bilo lažje brez še enega dojenčka. Ne vejo pa, da sta si ga vidva želela in koliko. Zato ne morejo odločat in ne morejo vedet, kaj je dobro zate (tega včasih še sami ne vemo;):
Mene je dosti ljudi spraševalo in za 1. in za 2. ali sva jo načrtovala ali ne, pa komot povem. Tudi če ju ne bi, se mi to ne zdi nič slabega - poznam nekaj krasnih mam, ki jih je otrok čisto presenetil.

lahko to kaj škoduje moji pikici? pravite da lekadol ne škoduje.....kaj pa vročina? strah me je da bom zakuhala.....in če zakuham, ponavadi tja do 38-39.....je lahko to tudi kaj nevarno?

Jaz sem pri taprvi bila ful bolna, pa tudi kuhala z vročino, ampak otrok je čisto ok.user posted image Vem, da to ni pravilo, ampak na splošno jih glih skuhaš ne. Se pa vidi, da jim ne paše - vsaj moj je ful brcal. Dali so mi pa takrat lekadol (jaz nič ne vem, ekr se mi je bledlo).

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: Novembrke 2011
7.3.2011 12:31:23   
razgrajačka
Jaz sem mojemu povedala takole: sedela sem v kuhinji in ne preveč navdušeno gledala v pozitiven test. Me je vprašal, kaj je, in sem mu rekla: glej, no super, zopet ... on je sicer bil zelo vesel, jaz pa bolj mešano, niti ne najbolj. Ampak zdaj je, kar je.

diamantina, nič hudega, če te je presenetilo, boljše tako, kot da ne bi bilo otroka, ko bi ga planirala, ne? Mene je tudi strah, zdaj sicer vedno manj, odkar sem povedala očiju, ker se je razveselil (sem se mal bala, ker po 2 veš, kaj to pomeni). Sicer pa njegova reakcija: najprej vesel, potem pa: "O, ti bošček, kaj se mi smiliš!" (to je letelo na moje nosečnosti, ki so bile do zdaj  vse prej kot blaženo stanje).

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: Novembrke 2011
7.3.2011 12:49:07   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: razgrajačka

Pri tadrugi sem po nesreči bleknila tašči po tel. - čisto sem pozabila, da še ne vesta in sem čist mimogrede rekla: "ja, pa sploh zdaj ko sem noseča..." Ona pa:" kaj, kako???" pol se pa nisem več mogla ven zmazatuser posted image .


user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu razgrajačka)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: Novembrke 2011
7.3.2011 12:54:13   
coccinella
Pozdravljene!

Pa sem se odločila tudi jaz pisati. Sem kar malo oklevala, sem bolj vraževerna, ampak sem se vseeno odločila, da kaj napišem.

Evo, tudi moj test je bil pozitiven, in sicer naj bi imela PDP 4.11. Pregled pa imam 7.4.

Doma imam že eno navihanko, ki je sedaj stara 2 leti in 5 mesecev......

Nosečnost sva sicer nekako planirala, vendar sva kasneje rekla, da bi vseeno še počakala, zato je v bistvu nekako presenečenje user posted image

počutje: na začetku mi je bilo malo slabo, sedaj se je pa vse umirilo, tako da sem se kar malo ustrašila, zakaj mi ni več slabo user posted image . A je še pri kateri tako, da je na začetku imela znake, potem pa čez čas ne več tako pogoste?

povedati ostalim: jah kaj pa vem...jaz bom še kar malo počakala, ker bo verjetno tudi pri meni čudna reakcija......ampak vem da na koncu bodo vsi veseli hehehehe

hrana: hmmmmmm....za enkrat mi vse diši user posted image

PA VSEM EN LEP SONČEN DAN! user posted image


(odgovor članu razgrajačka)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: Novembrke 2011
7.3.2011 14:25:00   
cassy
joj, dečve....kak mene vse boli.....se mi zdi da me še jajčniki zraven bolijo....prehlad je takšen, da kar lije iz nosu....me že ta ful peče.....glavobol, pa slabo počutje.....vročine za enkrat še ni.....termometer kaže,da sem celo podhlajena.....če dobim vročino, grem na bolniško.....
na srečo se je vsaj želodec umiril....ni več krčev in zavračanja vsebine.....

pri meni je z današnmjim dnem pričel teči 7 teden....user posted image

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: Novembrke 2011
7.3.2011 14:44:57   
3masha
Hvala punceuser posted image !

Najin "plan" je po novem (user posted image ) tak, da zdajle pač 2 otroka skupaj (tam 20m bo razlike), potem pa počakava da bosta oba v šoli, potem pa še 2 spet z malo razliko, torej ko bom jaz nekje 32.
Samo da moramo do takrat rešit stanovanjski(smo v najemu) in finančni (jaz nimam službe) problem, pa bo. Na obeh področjih se trudimo...nekaj se svetlika, treba samo še pesti držat. Sam je hec k mi drugi (sorodniki) pravijo o nekih službicah možnih, jaz pa jajajajaja govorim, potem pa "ups", bom še malo na "porodniški"user posted image .

Se grem z mojo pikico igrat, to me pa res v dobro voljo spravi, vednouser posted image

aja, cassy: za nos fiziološka izpiranje, zelo pomaga, magari si kupi od Nivee sprej za nos (kao za otroke), imajo v DM in lekarni. Med nosečnostjo za grlo lahko samo granobil (fuj okus po hruškiuser posted image ), pa lekadol lahko normalno. Pa toplo se obleči, bolj kot sicer!! Verjetno te je prepihalo kje, meni se to pogosto dogaja.user posted image

(odgovor članu cassy)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: Novembrke 2011
7.3.2011 15:00:39   
lollypop
pozdravljene nosečke user posted image

tak lep dan je zunaj, jaz pa še v službi, sicer piha ful tako da ne vem če je tako prijetno kot izgleda, je pa vsaj moje počutje takoj boljše ko malo sonček posije user posted image

pas za nosečnice: jaz ga v prvi user posted image  nisem imela, tudi sedaj si ga ne nameravam kupiti, pa sem kar dosti na terenu (službeno)... sicer računam, da kasneje bomo to malo omejili in bom več v pisarni tako da ostaen samo še pot od doma do službe, to pa potem že ni več tak problem...

Natka23: na tvojem mestu bi jaz kar hitro šla na bolniško, kar ubogaj tvojega... si pa kar v preveč taki rizični skupini... če si le lahko zrihtaš, potem ostani doma...

3masha: ti se pa nehaj obremenjevati z drugimi kaj bodo porekli... to je vajina odločitev, vidva bosta skrbela za tega otročka in ves ta sters ti ne bo naredil čisto nič dobrega... majhna razlika v letih je super za kasnejše razumevanje med sorojenci, je pa verjetno na začetku malo bolj naporno, ampak ve se da.. user posted image  si pa sploh ne predstavljam, kako je to, da bližnji "ne sprejmejo" takega čudovitega dogodka.. najini pa komaj čakajo in naju že "priganjajo" kdaj se bova še za enega odločila user posted image  no, če bi bilo po moje, bi imela manjšo razliko, tako pa bo skoraj 3 leta...

prvi pregled: meni se grooozno vleče, pa se mi je prvič tudi user posted image  tja do nuhalne, ko dobiš neko potrditev, da je vse OK

hrana: meni  vse paše.. to je noro.. je pa to da veliko več jem sploh edini znak da sem nosečka user posted image  nobenih slabosti, bolečih prsi... no saj se ne pritožujem, sam vseeno mi je ful čudno, ker se sploh še ne počutim noseče...

kitajska napoved spola: meni so prvič pravilno napovedali, sedaj napoveduje fantka... bomo videli...


lepo bodite

_____________________________

Carpe diem

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: Novembrke 2011
7.3.2011 16:02:57   
Medea10
Napoved spola- Tabela na strani mama.si je napovedala spol pravilno (punčko),
Tabela na otročarije.net pa narobe (fantka).

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: Novembrke 2011
7.3.2011 16:21:56   
_perla_
meni pri obeh napoveduje fantka.. Bomo videli user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: Novembrke 2011
7.3.2011 16:22:51   
_perla_
Pa še to.. Boste želele izvedeti pred porodom spol vašega otroka?

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: Novembrke 2011
7.3.2011 16:39:59   
Medea10
Hm.. V prvo sem vedla, vrjetno bom tudi zdaj hotla vedet. Ne vem če bi lahko bila v nevednosti. user posted image Kaj pa ti _perla_?

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: Novembrke 2011
7.3.2011 16:44:58   
amarnat
Pozdravljene user posted image !
Se iz dneva v dan kar množimo user posted image ...
Hvala za vse nasvete glede glavobola... je zaenkrat mimo user posted image  in upam, da se kmalu več ne pojavi. V prvi user posted image  me je pestil le enkrat, ampak imam občutek, da bo tokrat vse drugače user posted image ... (boleči jajčniki, napihnjenost - trebuh mi v teh tednih še verjetno ni zrasel, po ovulaciji sem mislila, da bom umrla - slabo, glavobol, vroče, mrzlo - user posted image ).
Danes pa že uživam user posted image  in se komaj zadržujem, da komu kaj ne bleknem... user posted image . Me ne gane kaj si drugi mislijo, najina pikica je stara 3 leta in je čas, da dobi družbo... vse znanke imajo večjo razliko - od 5 let naprej - in so priporočale dalje manjšo...

pasa ne bom uporabljala,
prav tako ne bom vprašala za spol, se bova pustila presenetit, tako kot prvič, samo upam, da ne bova na poti v porodnišnico zopet izbirala imena za fantka - ali pa sva podzavesno vedela, da bo punčka  user posted image   - in se nisva obremenjevala z imenom za fantka...

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: Novembrke 2011
7.3.2011 19:32:50   
panda22
coccinella: V prvi nosečnosti je bilo meni slabo od samega začetka tako, da sem vedela, da sem noseča. Sedaj pa nimam nobenih znakov, razen občasno malo slabosti. Tako, da se že včasih vprašem, da ni kaj narobe tako, da komaj čakam, da grem na prvi pregled.

perla: Z možem po vsej verjetnosti ne bova spraševala pa spolu. V prvi nosečnosti pa sva vprašala.

natka23: Jaz bi šla na tvojem mestu takoj v bolniško, če bi bilo seveda le možno. Saj na infekcijski hitro kaj stakneš tako, če imaš možnost pojdi v bolniško.



(odgovor članu amarnat)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: Novembrke 2011
7.3.2011 19:52:53   
Natka23
IZVIRNO SPOROČILO: _perla_

Pa še to.. Boste želele izvedeti pred porodom spol vašega otroka?


Itakuser posted image user posted image nevednost bi me lahk ubilauser posted image Men so napovedal še eno punčko in ta napovednik kitajski mi jo tudiuser posted image

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: Novembrke 2011
7.3.2011 19:59:42   
lollypop
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: _perla_

Pa še to.. Boste želele izvedeti pred porodom spol vašega otroka?


Itakuser posted image user posted image nevednost bi me lahk ubilauser posted image Men so napovedal še eno punčko in ta napovednik kitajski mi jo tudiuser posted image



enako user posted image to o nevednosti mislim... tako da midva se bova definitivno odločila da hočeva izzvedeti spol... saj je presenečenje vsakič ko izveš in jaz ne bi zdržala do poroda user posted image


_____________________________

Carpe diem

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: Novembrke 2011
7.3.2011 20:08:15   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: panda22

coccinella: V prvi nosečnosti je bilo meni slabo od samega začetka tako, da sem vedela, da sem noseča. Sedaj pa nimam nobenih znakov, razen občasno malo slabosti. Tako, da se že včasih vprašem, da ni kaj narobe tako, da komaj čakam, da grem na prvi pregled.




...no saj jaz tudi..... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: _perla_

Pa še to.. Boste želele izvedeti pred porodom spol vašega otroka?


Itak nevednost bi me lahk ubila Men so napovedal še eno punčko in ta napovednik kitajski mi jo tudi


jaja jaz bom tudi vprašala, tako kot pri 1. nosečnosti, ker ne bi zdržala do poroda..... sem preveč radovedna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu panda22)
Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: Novembrke 2011
7.3.2011 20:23:44   
_perla_
user posted image

PDP, nick, starost, število user posted image , število user posted image , pregled, NS, kraj
 
1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 24.3., Gorenjska
pingi, 31 let,  3 user posted image , 2 user posted image , 15.3., okolica Lj.
cassy, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 25.2., Maribor
 
 2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.3., Primorska
 
 3. 11.
_perla_, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.4., Štajerska
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 25.3., Primorska
 
4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
coccinella, 2 user posted image , 1 user posted image , 7.4.
5. 11.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 31.3.
 
6.11.
7.11.
8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , 4.4.
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.3., Štajerska
amarnat
9.11.
Natka23, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 16.3., Šmartno ob Paki
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Gorenjska

razgrajačka, 4 user posted image , 2 user posted image
10.11.
lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 31.3., Gorenjska
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image
11.11.
12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
13.11.
14.11.
15.11.
16.11.
17.11.
18.11.
19.11.
20.11.
21.11.
22.11.
23.11.
24.11.
25.11.
26.11.
27.11.
28.11.
29.11.
30.11.
x.11.

m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 22.3., Celje
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , 14.3., Velenje
teodora75, 2 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana
Medea10, 2 user posted image , 1 user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 22




(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: Novembrke 2011
7.3.2011 20:37:02   
m_nova
ja jaz tudi, moje prvo vprašanje po tem, če je vse ok bo to - katerega spola je
Radovednost je prevelika user posted image

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: Novembrke 2011
7.3.2011 20:56:33   
Rakica7
Hej, punce!

Ker vidim, da še nobena ni na PDP 6. 11. 2011, se vam pridružujem user posted image . Bom pa bolj malo sodelovala na forumu, vsaj zdaj od začetka, ko še ne dojemam čisto user posted image  Je pa načrtovano in se oba veseliva.

moji podatki:
PDP: 6. 11. 2011
NICK: Rakica7
STAROST: 28
ŠTEVILO user posted image : 1.
1.PREGLED: sem danes klicala, pa so na dopustu, določim naslednji teden
KRAJuser posted image : LJ

Vsem želim čim manj težav in čim več veselih trenutkov user posted image

(odgovor članu m_nova)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: Novembrke 2011
8.3.2011 8:53:05   
coccinella
Naj dan poseben bo za vas,
mladenke brhke in ženice,
prešerno voščim vam na glas,
poklonim travniške cvetlice.
Lepota vaša je in čar,
...cvetočih barvnih lepotic,
toplina skrčka naj bo dar
in dnevi vaši brez bodic.

Srečen 8. marec!!!! user posted image

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: Novembrke 2011
8.3.2011 9:26:46   
_perla_
user posted image

PDP, nick, starost, število user posted image , število user posted image , pregled, NS, kraj
 
1. 11.
lollypop, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 24.3., Gorenjska
pingi, 31 let,  3 user posted image , 2 user posted image , 15.3., okolica Lj.
cassy, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 25.2., Maribor
 
 2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.3., Primorska
 
 3. 11.
_perla_, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 1.4., Štajerska
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 25.3., Primorska
 
4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
coccinella, 2 user posted image , 1 user posted image , 7.4.
5. 11.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , 31.3.
 
6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana
7.11.
8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , 4.4.
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 30.3., Štajerska
amarnat
9.11.
Natka23, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 16.3., Šmartno ob Paki
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Gorenjska

razgrajačka, 4 user posted image , 2 user posted image
10.11.
lakaya, 34 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 31.3., Gorenjska
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image
11.11.
12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
13.11.
14.11.
15.11.
16.11.
17.11.
18.11.
19.11.
20.11.
21.11.
22.11.
23.11.
24.11.
25.11.
26.11.
27.11.
28.11.
29.11.
30.11.
x.11.

m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 22.3., Celje
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , 14.3., Velenje
teodora75, 2 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana
Medea10, 2 user posted image , 1 user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 23




(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: Novembrke 2011
8.3.2011 9:51:25   
_perla_
IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Hm.. V prvo sem vedla, vrjetno bom tudi zdaj hotla vedet. Ne vem če bi lahko bila v nevednosti. user posted image Kaj pa ti _perla_?


Ne vem še user posted image Moj je rekel, da lahko zvema, zakaj pa ne.. Potem pa jaz malo premišljujem in se še vedno ne morem odločit.. Ker dobro je, da prej zveš, ker imaš že ime pripravljeno, veš, kaj nosiš.. Če pa ne prej zveš, ampak šele na porodu, pa je lahko to motivacija med porodnimi bolečinami, ko bi verjetno najrajši vse skupaj pustil, ampak ne moreš user posted image Pa še tako je.. Če ne veš, je to baje darilo, ki ga 9 mesecev odpiraš in si potem še bolj vesel.. Ampak še vedno ne vem.. Zakaj pa ve želite zvedet zdaj prej ali pa šele kasneje? Da se bom tudi jaz lažje odločila user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 172
   RE: Novembrke 2011
8.3.2011 9:53:10   
_perla_
Aja, pa še to, da midva z mojim ne misliva, če bo punčka, vse pirpravit v roza barvi. In če bi bil fantek, pripravit v modri barvi. Bo vse bolj univerzalno. Saj bo kdaj tudi kakšna roza pri punčki in modra pri fantu, ampak po moje ne bosta ti barvi prevladovali.. Mi je to tak user posted image  

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 173
   RE: Novembrke 2011
8.3.2011 10:02:51   
_perla_
Našla sem pa še nekaj stvari, kako lahko bližnjim povemo, da smo noseči.. To sem prekopirala iz ene revije.
1. Bodočim starim staršem lahko prinesemo darilce: "Tole sem videla zadnjič v trgovini in se mi je zdelo, da je kot nalašč zate." Ko bodoče babice in dediji odprejo vrečko, naj jih v notranjosti seveda čaka slinček, magnet ali drug manjši predmet, na katerem piše: Moja babi je najboljša ali Moj dedi je najboljši!
2. Bodite digitalni. Pozitivn nosečniški test fotografirajte ter slikico uporabite za odobo svojga profila na Facebooku. Seveda le, če imate med prijatelji tiste ljudi, ki so zares prijatelji.
3. Kako povedati najboljši prijateljici ali sestri? Prinesite jim nekaj škatlic tamponov in slavnostno naznanite:"Jaz jih vsaj devet mesecev ne bom več potrebovala."
4. Svojemu prvorojenčku dajte izdelati majico z napisom: Velika sestrica oziroma Veliki bratec.
5. Tudi partnerju lahko novico poveste na zabaven način. Za bodočega dojenčka dajte narediti majčko ali bodi z napisom Davčna olajšava.
6. Ko greste na nedeljsko kosilo k svojim ali partnerjevim staršem, jim povejte, da boste vi priensli sladico. Nato na mizo postavite tortico z napisom Noseča sva!
7. Prijateljicam lahko podarite po eno pleničko za enkratno uporabo, na katero napišete predvideni datum poroda in dodatek: Čas je za trening!
8. V trgovini kupite lizalke v obliki dud. Na njih pa nalepite napis: Zdaj si to dudo dobila od mene, ne bom pa imela nič proti, če boš ti kupila pravo dudo čez 9 mesecev.

Zanimivi so, ni kaj user posted image Mogoče pa vam pride kaj prav user posted image  

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 174
   RE: Novembrke 2011
8.3.2011 10:24:11   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: _perla_
Če ne veš, je to baje darilo, ki ga 9 mesecev odpiraš in si potem še bolj vesel..



To mi je pa všeč. Me ima, da tud  mi ne bi vprašali za spol... user posted image

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?