Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Je pa res da sem se večer prej (večerja na sadni dan) pregrešila in pojedla dva majhna koščka pice. ;)
) zravn pa, sem se pa mal pregrešila, koruzne vafle (3vafle), potem pa 3paradajze . . za mal kasnej imam pa še pomaranče narezane. . in če bo sila še zeleno solato :) vode sem pa spila že 3l sigurno. . . tako da hodim skoz na WC, me pa že šefica čudno gleda kaj tok na WC hodim, pa še učer sm imela gin
Bom še videla. Zvečer pa kako palačinko in sladoled.
. . mal je pa treba grešit
nisem se mu mogla upret. . danes pa se spet deržim. . sem že na vse zgodi zjutri panacoto naredila, tako da se bomo zvečer posladkali ko bomo talente gledali
. Nekaj pa je ... sam kaj ko imam tok še viška hehehehe.
... res pa je, da se potem vsaj par dni počutim fenomenalno suho hehehehe, čeprav nisem
. Poleg sadja si za kosilo naredim solato ali pa popečem zelenjavo (paprika, bučke, gobice in por).
prihaja domov okrog 21.00 in enostavno je ne morem pustit in kar it teč ali pa na aerobiko.
Včeraj sem za kosilo jedla riž z zelenjavo, zvečer pa stročji fižol in krompir + malo ocvirkov.