Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
kako hitro je minil ta čas ko sem bila na morju... pa kako lepo je bilo, sonček, malo vetra, vonj po morju... komaj čakam ta glaven dopust da se vrnem tja
, čez drugo polovico že... smo bili na ultrazvoku in
je ravno takrat premaknil rokico, kot da bi mahal.. kaj se je mojemu
fajn zdelo

.
in skrbel, da se dobro počutim. Celo spala sem čez dan, čeprav nikoli ne spim popoldan.
). To se bom naposlušala zgodb o fantih
Bomo videli kaj bo v tretje
pikica je velika 8 mm, sem v 6 tednu in 5 dni noseča po slikci imam pdp 15.12, drugi pregled mam 27.5. nuhalno pa naj bi mela 6.6. ampak moram spet poklicat zaradi ure
. Boste rekle, da sem zmešana. Luštno se mi zdi ko dobiš materinsko- kot potrdilo- zdaj gre zares!
. Drugače pa sem šla na pregled k enmu kolegu, ki ima privat gin. Do tega je prišlo, ker sem jamrala, da še ne vem, če se sliši srček :) pa on meni, ma valda da se sliši, pa kr pridi jutr, pa bova pogledla, in res kr v nedeljo
za