|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 13:22:13   
Monstera
AljaAn zelo luštna ideja kako bosta povedala staršem :D Dajte še druge malo povedat kako planirate :D
Midva bova počakala teh prvih riskiranih 10 tednov. Od staršev noben ne ve, da sploh delala že na otročku, tako da nočeva presenetit pa da bi potem prišlo, bog ne da daj, do SS.
Mojadva mata 2.5. obletnico, tako da to dobita za darilo :D Izdelala bom doma pisemčka in notri z barvicami napisala nekaj v stilu "Babi, pridem z Miklavžem" in jim dala vsakemu svojo :D Pa slikco z UZ bom priložila :D

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 13:24:38   
sover
Živjo, srečke nosečke!

Midva bova staršem in družini (brat in sestra) najbrž povedala zelo kmalu - najverjtneje še pred prvim pregledom, ker ga imam po velikonočnih/prvomajskih.

V službi pa smo dogovorjeni, da povemo po prvem trimesečju - prej kar nekako ne bi user posted image

Nasploh sva bolj previdna, ker sem prvič noseča in je vse novo.

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 14:07:27   
AljaAn
Monstera: No saj vem da tebi ne bo smešno, ampak mene si pa do solz nasmejala. Ne rabiš biti živčna in naj te nič panika ne grabi kaj in kako bo. Kar se stanovanja tiče, ne bosta edina ki sta v enosobnem in nikoli ne veš kaj bo čez eno leto. Moja sestra tudi ni zaposlena in ima dve, pa živi daleč stran od nas, tako da ji nihče ne more kaj dosti pomagati, pa vseeno kar gre. Tudi če je prvi otrok v družini oz vnuk ... se hitro vsi navadijo kako plenice menjati, pa saj so imeli tudi tebe in tvojega dragega ali kakouser posted image . Da nimaš pa nič pripravljenouser posted image Kaj pa naj bi pripravila? Mene je sindrom "vgnezitve" prvič prijel šele na koncu šestega meseca, ko sem začela malo bolj resno gledati kaj in kje bomo kupili. Zdaj pa itak samo upam, da bo punčka, da čimveč prišparam, ko imam vse doma. Druače bomo imeli pa roza fanta.user posted image Vse ti bo jasno sproti. Nič ne čutiš do otročka? Pomoje počakaj na ultrazvok in kasneje na prve brcike. Takrat se je meni šele začelo dogajati. No seveda in potem ko rodiš, ko ga imaš iz dneva v dan bolj rad. Ne vem ... mogoče ti bo katera drugače odgovorila, ampak se mi zdi, da se pa res ne moreš navezati kar prvi teden in čutiti ne vem česa. Pa da me ne boš narobe razumela ... tudi jaz sem zelo srečka nosečka.
Tudi tvoja ideja je super in pomoje bo to pravo pozitivno presenečenje. user posted image

sover: sem tudi jaz zelo za to, da se pove po prvih treh mesecih, samo ker je pri nas v službi malo drugače ... smo samo tri in skupaj že 17 let, pa potem težko kaj skriješuser posted image , ker se tako dobro poznamo in tudi fino mi je povedati, ker sta mi sodelavki kot družina.

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 14:24:54   
Medea10
Prebrala sem vas, zdaj vas pa še pokomentiram. user posted image

Monstera- user posted image za tvojo mami, vrjamem, da ji bo vesela novica pomagala in ji dala moč da si kmalu opomore.

Da sem zagledala user posted image ve moj partner in prijateljica. Takoj sem ji sporočila user posted image

S svojimi starši nisem v stiku tako da sploh ne vem kako jim takšno novico reprezentirat, partnerjevemu očetu pa bova hitro povedala, ker skupaj živimo in se zelo dobro razumemo.
Tudi jaz sem prvega otročka imela hitro- pri 19ih sem zanosila, z 20imi pa rodila. Ko sva s partnerjem bila skupaj dobrega pol leta se je zgodilo in bila sva presrečna. user posted image 29. aprila bo stara 1 leto. Kot sem že napisala živimo s tastom v večstanovanjski hiši, tast v pritličju, mi zgoraj. Gre nam kar lepo, ne živimo v razkošju ampak imamo vse kar potrebujemo.
Na pregled se še moram naročit, ko bom zvedela datum, ga sporočim.

A je katera iz okolice Mb?
Ima katera izmed vas možnost, da je zanosila z dvojčki?? user posted image
Lepo se imejte, navžijte se sončka dokler še je, saj je možno da april hitro vzame sonce in nam podturi dež user posted image



(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 14:26:40   
Monstera
AljaAn hvala za te besede! Ja vse mi je novo in ja, nekaj kar se ti ne zgodi vsak dan. Pa še tako dolgo smo se matrali, da zdaj kar ne morem dojet :D
Saj imam prijateljice oz. znanke, ki so še mlajše rodile pa prav tako živijo v majhnih stanovanih pa nimajo služb in tako. Ne saj jaz vem, da kakršnokoli situacijo bi ta trenutek imela, bi se isto počutila :D Tako da brezveze sploh da razmišljam :D Pa še res bom imela veliko pomoči, od mojega živijo v LJ, ata je že upokojen, mati bo pa tudi v manj kot letu. Okrog mi pa že cel cajt govorijo, kaj vse mi bojo dali/posodili tako da res ne vem zakaj paničarim :D Hvala še enkrat za opis tvojih izkušenj :D Prijateljica pa drugega zdaj pričakuje, sem jo enkrat vprašala, če jo je kaj strah, pa je tudi rekla, da jo je, ker prvi je komaj leto pa pol star in normalno, da jo je strah kako bo :D Pa saj se bomo navadli :D
Zraven sem pa še zaradi mami malo žalostna, ker ne vemo kako bo z njeno boleznijo pa ravno zdaj bi se mogli skupaj veselit in načrtovat novo življenje z dojenčkom. Res upam, da si bo opomogla in bo lahko babica.

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 14:26:43   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: AljaAn

Druače bomo imeli pa roza fanta.user posted image


user posted image user posted image

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 14:30:18   
Monstera
A ne jaz sem tudi rekla, da dobi dojenček nekaj rozega pa če je fantek ali punčka! Tako si želimo vsi to roza barvo na teh seznamčkih, da bom dojenčka celega v roza spravila! :D
Medea10 dobrodošla :D Pa te Hello Kitty stvari so meni meni tolk srčkane :D:D
A ste že kej imana zbirale? Midva se bolj zezava kot pa kaj resnega haha.

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 14:38:41   
Medea10
Jaz mojega sprašujem če mu je že kako ime všeč pa samo zavija z očmi. user posted image
Naša tamala ima dost stvari od hello kitty, men so tud čist ok in srčkane user posted image , nekaterim pa ni všeč. Vsake oči imajo svojga malerja pravijo. user posted image

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 14:47:51   
Medea10
Popravljam PDP 17.12. naj bi bil ne 18.12.


(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 14:53:16   
AljaAn
Monstera sem ti prej pozabila napisati ... Strah ...Tudi naju je strah kako in kaj bomo, pa sva oba zaposlena in imava dovolj prostora. Je pa res da sem bila prvič manj zaskrbljena in mi je zdaj malo čudno da sploh sva, ker nama je že vse poznano in veva kako to gre. Kot sem ti že prej napisla bo presenečenje pozitivno in zelo verjetno bo pomagalo tvoji mami. Je pa res verjetno težko sporočiti veselo novico, če so zraven tudi žalostni občutki. Držim pesti, da si mama opomore in se bo z vama veselila prihoda novega člana. In BO babica boš videla. Na koncu bojo pa prvega vnuka ali vnučko še preveč razvajali.user posted image

No naša nima nič hello kitty, ker jaz tega ne maram. S cunjami je pa drugače tako, da sem jih dobila toliko, da bi jo lahko vsak dan desetkrat preoblekla. Nekaj sva kupila in 90% dobila že rabljenega. Pa je itak vseeno, ker tako hitro prerastejo, da mi je škoda denarja. Kar porabim sposojeno, samo čevlje in copate ji pa res kupim.

Roza fantek sem napisala zato, ker imamo doma res vse za punčko in nič nevtralnih barv. No res je, da bi jaz itak imela še eno punčko, ker mi je to fajn. Moj pa pravi, da je naredila fantauser posted image in on bo že vedel.

Neglede na spol, pa sem jaz šele po rojstvu gdč. in njenem prvem prehladu ugotovila, da je najbolj pomembno, da so zdravi. Tega prej nisem razumela in mislim, da to lahko potrdijo vse, ki že imajo otroke.

Imena že imava, ampak jih tudi v prvo nisva povedala, tako da ....user posted image
Jih imam pa toliko, ki so mi lepa, da bi morala imeti najmanj deset otrok.user posted image

Zdaj grem pa res delat ... še dobro da sem zaposlena samo po štiri ure, ker bi lahko kar tukaj "visela" in tipkala

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 15:16:07   
pamzika
IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

Prebrala sem vas, zdaj vas pa še pokomentiram. user posted image

Monstera- user posted image za tvojo mami, vrjamem, da ji bo vesela novica pomagala in ji dala moč da si kmalu opomore.

Da sem zagledala user posted image ve moj partner in prijateljica. Takoj sem ji sporočila user posted image

S svojimi starši nisem v stiku tako da sploh ne vem kako jim takšno novico reprezentirat, partnerjevemu očetu pa bova hitro povedala, ker skupaj živimo in se zelo dobro razumemo.
Tudi jaz sem prvega otročka imela hitro- pri 19ih sem zanosila, z 20imi pa rodila. Ko sva s partnerjem bila skupaj dobrega pol leta se je zgodilo in bila sva presrečna. user posted image 29. aprila bo stara 1 leto. Kot sem že napisala živimo s tastom v večstanovanjski hiši, tast v pritličju, mi zgoraj. Gre nam kar lepo, ne živimo v razkošju ampak imamo vse kar potrebujemo.
Na pregled se še moram naročit, ko bom zvedela datum, ga sporočim.

A je katera iz okolice Mb?
Ima katera izmed vas možnost, da je zanosila z dvojčki?? user posted image
Lepo se imejte, navžijte se sončka dokler še je, saj je možno da april hitro vzame sonce in nam podturi dež user posted image





živjo medea...

ewo js sem z okolice mb, v bistvu sem se letos preselila k fantu na Falo :) In iz kot prihajaš natančneje ti?
me veseli, da si zagledala ta težko pričakovani plusek.... Aja ko glih sprašuješ ti morem povedat, da imam možnost za dvojčke, in to mi tudi vsi govorijo, ker imam bratranca dvojčka, in menda je vsaka 3 generacija najbolj dovzetna :) al pa plodna za dvojčke komi, že čakam, na prvi pregled, ki ga imam v ponedeljek :) in da končno vidim mojouser posted image .

želim vam lep dan še naprej :)


_____________________________

kok pa divjamo po trebuščku:)

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 19:11:21   
Monstera
AljaAn res hvala za vse tvoje besede mi zelo veliko pomenijo in mi pomagajo.user posted image

(odgovor članu pamzika)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 20:28:18   
Medea10
pamzika, jaz sem pa iz marjete na dr. polju. user posted image Me prav zanima kolk jih bo imelo user posted image user posted image . Tud jaz imam možnosti za dva...
A že v ponedeljek, to je pa kar hitro. Jaz se še naročila nisem.

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 21:30:55   
mala bejba
Ojla.
Še jaz se vam z veseljem pridružim.Včer naredila test in zagledala +,krvni izvidi danes so pa tud pokazali.Sicer smo decembra 2009 pričakali našo prvo pikico,letos pa kokr kaže čakamo druzga decembrčka:)))

_____________________________

18.12.2009 Sara

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 21:46:10   
AljaAn
mala bejba dobrodšla med srečkami nosečkami. Očitno sta vedno ob enakem času aktivna in bo zato še en decemberček.user posted image Bravo!

No sem prišla samo zaželet mirno noč. Mene je slabost minila šele malo prej, tako da se že "veselim" jutišnjega dneuser posted image Upam da bo kaj bolje. Sem pa malo bolj utrujena kot ponavadi, čeprav mislim, da je to vse povezano s pomladjo in ne nosečnostjo.user posted image

Lepe sanje

(odgovor članu mala bejba)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 21:51:21   
pamzika
IZVIRNO SPOROČILO: Medea10

pamzika, jaz sem pa iz marjete na dr. polju. user posted image Me prav zanima kolk jih bo imelo user posted image user posted image . Tud jaz imam možnosti za dva...
A že v ponedeljek, to je pa kar hitro. Jaz se še naročila nisem.



U pol si pa ti bliz ptuja :) ma ja mene tut zanima kok bo user posted image user posted image hehe upam, da bom med njimi :) lol JA  v ponedlejek imam pregled, tko da komi čakam, da vidim user posted image ful se že veselim upam, sam da se bo tokrat kaj vidlo, čeprav bi naj bla šele 5t5d, bomo vidli kako bo......


_____________________________

kok pa divjamo po trebuščku:)

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 21:51:53   
mala bejba
Zgleda nas pomald ornk razganja,da pol decembrčke delamo:))))  Men pa zaenkrt nč ne manjka,razn da me tišči v spodnjem delu.Mi je pa v prvi nosečnosti blo tok bolj slabo.

_____________________________

18.12.2009 Sara

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 21:52:58   
pamzika
IZVIRNO SPOROČILO: AljaAn

mala bejba dobrodšla med srečkami nosečkami. Očitno sta vedno ob enakem času aktivna in bo zato še en decemberček.user posted image Bravo!

No sem prišla samo zaželet mirno noč. Mene je slabost minila šele malo prej, tako da se že "veselim" jutišnjega dneuser posted image Upam da bo kaj bolje. Sem pa malo bolj utrujena kot ponavadi, čeprav mislim, da je to vse povezano s pomladjo in ne nosečnostjo.user posted image

UUU torej morem jaz bit zaenkrat še tiho, ko še nimam nobenih velikih težav, razn kakšnega glavobola, pa kakšne napihnjenosti, upam, da bo tako ostalo.... sicer pa Aljaan se splača potrpet za male štručke....

tudi tebi lepe sanje, pa upam, da bo jutri boljšeuser posted image


_____________________________

kok pa divjamo po trebuščku:)

(odgovor članu AljaAn)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 21:54:32   
pamzika
mala bejba :) čestitke za user posted image .... ma ja sj veš kak rpavijo, da spomladi se ptički ženijo :) hhehe :) ma ja sj je fajn, da nas razganja, pa da bomo meli male božičke, :) drugače, pa tudi jaz nimam kakšne slabosti upam, da bo tk ostalo.....

_____________________________

kok pa divjamo po trebuščku:)

(odgovor članu pamzika)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 21:57:10   
Monstera
Jaz sem tudi bolj utrujena kot ponavadi. Je 100% nosečnost, ker se mi to še ni dogajalo. Popoldan sem v postli, zvečer me pa pred dvanajsto zmanjka. Danes mi je bilo kokrog dveh kakšno urco slabo, upam da se to ne bo stopnjevalo, ni bilo prijetno :D Prsa me tud vedno bolj matrajo, skoz moram met modrc gor. Ko pridem domov in grem pod tuš je kar kriza, ko sem brez modrca :D Pa tu pa tam mam kekšen "krč" oz. isti občutek je.
Lahko noč mamice :D

(odgovor članu pamzika)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 22:04:09   
pamzika
IZVIRNO SPOROČILO: Monstera

Jaz sem tudi bolj utrujena kot ponavadi. Je 100% nosečnost, ker se mi to še ni dogajalo. Popoldan sem v postli, zvečer me pa pred dvanajsto zmanjka. Danes mi je bilo kokrog dveh kakšno urco slabo, upam da se to ne bo stopnjevalo, ni bilo prijetno :D Prsa me tud vedno bolj matrajo, skoz moram met modrc gor. Ko pridem domov in grem pod tuš je kar kriza, ko sem brez modrca :D Pa tu pa tam mam kekšen "krč" oz. isti občutek je.
Lahko noč mamice :D


hehe Monstera pol se pa meni isto dogaja, utrujena sem non stop... spim popoldan, pol pa že ob 9 spet v posli .... to ja ni normalno :) hehehe ampak sj vem zakaj je tko, zarad user posted image ...in fajn je tkoo da je:)

nočko


_____________________________

kok pa divjamo po trebuščku:)

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 22:16:13   
Monstera
Hehe ja. Danes sem spala do 12ih, res nisem že dolgo tolk spala. In kadar sem, je moj zmeri kej rekel, da dan nekoristno ponucaš, v tem stilu. Dans sem pa sam rekla, ja ne morem pomagat če bebi tko hoče haha :D

(odgovor članu pamzika)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: DECEMBERKE 2011
6.4.2011 22:19:55   
pamzika
IZVIRNO SPOROČILO: Monstera

Hehe ja. Danes sem spala do 12ih, res nisem že dolgo tolk spala. In kadar sem, je moj zmeri kej rekel, da dan nekoristno ponucaš, v tem stilu. Dans sem pa sam rekla, ja ne morem pomagat če bebi tko hoče haha :D


haha pa je tkoj razumel ne :) moj tut :) vedno reče da dan bek vržeš, če tko pozn vstaneš :) zdj ko pričakujeva :) pa bi lohk spala cel dan, pa celo noč, pa bi mela mir :) user posted image user posted image


_____________________________

kok pa divjamo po trebuščku:)

(odgovor članu Monstera)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: DECEMBERKE 2011
7.4.2011 8:39:03   
sashy



user posted image

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj  

27.11.
candi, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?
bobek05, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?. ?, ?,?
29.11.
beatrice, 26, 1user posted image , 0user posted image , 18.4., ?, ?, Ljubljana
pamzika, 25, 1user posted image , 0user posted image , 11.4., ?, ?, ?
1. 12. 
2. 12.  
3. 12.
4. 12.
5. 12.
helena08, 31, 3user posted image , ?user posted image , ?. ?, ?,?
6.12.
hribovkati, 32, 1user posted image , 0user posted image , 19.4. ?, ?, Velenje
sashy, 23, 3user posted image , 2user posted image , 18.4., ?, ?, Ljubljana
AljaAn, 34, 2user posted image , 1user posted image , 21.4., ?, ?,?
7.12.
Monstera, 24, 1user posted image , 0user posted image , 18.4., ?, ?, Ljubljana
8.12.
9.12.
10.12.
sover, 30, 1user posted image , 0user posted image , 5.5. ?, ?,?
11.12.
12.12.
13.12.
14.12.
15.12.
16.12.
17.12.
Medea10, 21, 2user posted image , 1user posted image , ?. ?, ?, Maribor
18.12.
19.12.
20.12.
21.12.
22.12.
23.12.
24.12.
25.12.
26.12.
27.12.
28.12.
29.12.
30.12.
31.12.

x.12.
aprilasemtu, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?. ?, ?,?
mala bejba, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?. ?, ?,?

SKUPAJ NAS JE
: 13
NOSEČKE Z DVOJČKI:  


ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
      - nosečnica.si                             - babybook.si
          - noseča.com                             - pregnancy.org
    - bibaleze.si                               - bambino.si
                     - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
   OTROŠKA IMENA
   ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA












_____________________________

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011


(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: DECEMBERKE 2011
7.4.2011 8:47:22   
sashy
No pa sem malo posodobila seznam. Včeraj me ni bilo doma tako da nisem imela časa
Dobrodošle vse nove in lepo ter čim prijetnejšo nosečnost  vam želim!!

Vidim, da se pogovarjate kdaj boste povedale za N. Jaz sem domačim že povedala, ker so itak vedeli, da delava na še enem. No novico so sprejeli zelo pozitivno, zdaj moram povedat le še partnerjevim staršem, oni bodo pa zvdeli šele po 10-12t N.

Glede utrujenosti je tudi pri meni tako, da bi kar naprej spala in sem takoj tako zelo utrujena samo, da nekaj bolj fizičnega delam, kar je zame zelo čudno, ker se drugače veliko s športom in rekreativnostjo ukvarjam.

Pa še eno vprašanje: Ali je tudi katero izmed vas strah, da bi bilo kaj narobe, ker jaz komi čakam prvi pregled po drugi strani me je pa kar malo strah, da ne bo kaj narobe, ker po moje čist preveč berem te žalostne zgodbe z nesrečno končanimi N.

Ali boste šle vse na NS, ker jaz ne grem in tudi v prvih dveh  nosečnostih nisem šla?


_____________________________

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011


(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Otroci
Ela123

Koliko otrok si želite imeti?

1 (10%)

2 (32%)

3 (42%)

4 (10%)

5 (3%)

6 ali več (4%)


Število vseh glasov: 442

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!