Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Nočna debata - danes samo za "anonimke&#... 16.8.2005 2:58:52
Anonimen
Ja, saj jaz sem tudi srečka :nosecka:, moj :love: je pa čisto bogi, ker se za vse izgovarjam na nosečniške hormone... Potem pa še tega ne smem in onega ne morem itd... Prej sva razmišljala, da bi imela naslednjega otroka takoj za tem, zdaj pa samo še jaz o tem razmišljam... :)-:)-:)-
Nočna debata - danes samo za "anonimke&#... 16.8.2005 3:01:35
Anonimen
:)-:)-:)- Moj je pa še kar trpežen. Še vedno oba razmišljava, da bova kar hitro še enega naštimala. Pa me tud hormoni dajejo, pa že brez njih nisem lahek zalogaj.:)-
Nočna debata - danes samo za "anonimke&#... 16.8.2005 4:05:31
Anonimen
Uff, sorry, ker sem kar malo mrknila. Šla sem si po :kava: na avtomat in sem potem odprla še en cajtng, ki ležo tukaj v pisarni in... na,pa je ura štiri.
Nočna debata - danes samo za "anonimke&#... 16.8.2005 4:16:51
Anonimen
Ja, malo sem, malo me pa ni.:) Čisto sem že fuč in malo počivam z zaprtimi očmi. Saj zaspat itak ne morem na tem stolu. Mam pa že vse narejeno tud za jutri. Tako da tudi jaz malo mrknem.
Nočna debata - danes samo za "anonimke&#... 16.8.2005 4:19:17
Anonimen
No, fajn, potem pa nisi jezna... Res ni bilo namerno, ampak kar naenkrat je bilo pol ure mimo, ko sem brala "Novo"... Pa ne spat na šihtu, no! :)-:)-:)-
Nočna debata - danes samo za "anonimke&#... 16.8.2005 4:46:53
Anonimen
:)- Še dobr, da vse anonimke zdaj spijo, če ne bi te zdele spljuvale zarad kajenja med nosečnostjo.:)- Sicer ga tud jaz ne odobravam, ampak to je tvoja stvar in tvoj problem.
Nočna debata - danes samo za "anonimke&#... 16.8.2005 5:15:04
Anonimen
Oh, ja, sem že v marsikateri debati javno priznala, da kadim Boss ultra light in da sem kadila tudi v prejšnji nosečnosti in da ne znam nehat in verjetno tudi nočem... Res je, vsak po svoje... Če bi pa "anonimKe" najprej pred svojim pragom začele pometati, bi imele pa tako ali tako do smrti dovolj dela... :)-:)-:)-
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?