Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. smo vsak dan zunaj in je prav lepo. me bo potrlo, ko pride slabo vreme. sem se že čisto popomladila
.
. se pridružujem matkurji, da ne dat cifre kar na forum. raje pošlji kot zasebno sporočilo tistim, ki bodo hotele.
. sem se lotila že dvakrat, pa vse pometala stran. pa še kupila sem nek nepremočljiv material za gatke za odvajat. bo treba na tečaj...enkrat. 
.
v ZS po pomoti izpustila, naj mi pa sporoči.
!
Ne vem al ima ta luna kakšen vpliv al kaj..
v službo pa se mi še ne da it nazaj v posteljo.. hehehe
.
... sicer pa je sobics trenutno za
, ampak gre potem lahko previjalna ven in en tak mali predalnik in se zamenja za veliko posteljo in mizo...
...banda...pa kot veste nisem pri privatniku ampak v javni upravi, tko da ne vem v čemu je kr na 1x nastal problem...sem misla it malo "zapravljat" za gospodinjstvo...glede na to da sem danes zalaufala nov pralni stroj, rabim stojalo-sušilo in še kaj...upam da ne pobarvam vseh cot
, pri nas kot da živimo v brlogu, v lekarni kr čudno gledajo kaj to je. Edino še v eno trg bi mogla it polukat če bom imela srečo.
. Uživajte!
in tudi vsi okoli mene