kimica86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 IZVIRNO SPOROČILO: Matkurja Jst sam upam,d a se to smrčanje po porodu neha. Ker to mi je pa nekaj najgršega, da ženska smrči. Bljak. Jaz sem imela pa pred meseci ta beli tok in sem nosila dnevne ščitnike. Uporabljam pa od tosame ščitnike iz bio bombaža. No, zdej jih imam spet, ker sem na canestenu in mi kar ven teče. Punce, mene pa zanima, kako izgleda klistir. Če bi katera povedala... Ah dj dj no ,... zakaj neki grdega, a za dece je pa to čist OK ne sekiri se .... pol bo minilo ... jaz nikol prej nism smrčala pa mi je zdej rekel, da sem že ene parkrat pa da kr vzdihujem tko čudn pa ene čudne zvoke spuščam Klestir pa zgleda tko, da ti vodo 'našopajo' v ritko in potem čakaš in čakaš dokler te ne prime na trdo potrebo, nič takega ni ponavad pa itak ne zdržiš več kot 10min, ker kr pol ko se usedeš na školko ven vse pricurlja ... Ja, no jaz tudi upam, da me bo minilo to smrčanje po porodu, sicer se pa ne bom preveč obremenjevala tudi, če se ne.. Če lahko moški smrčijo, zakaj je to nekaj slabega, če bi tudi me??? Klistir: nisem ga še imela, sem pa slišala od drugih.. Malo tople vodice spustijo po cevki v rito in potem čakaš, da te prešraufa not in tečeš na wc, da se sprazneš.. No ja, zame je že to čudno, ampak ok, bo že Namreč, pri meni je tako, vse tikaj samo rito mi pusti na miru.. hahahaha
|