Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
ne sekiri se .... pol bo minilo ... jaz nikol prej nism smrčala pa mi je zdej rekel, da sem že ene parkrat pa da kr vzdihujem tko čudn pa ene čudne zvoke spuščam 
Namreč, pri meni je tako, vse tikaj samo rito mi pusti na miru.. hahahaha
, Haja, 3380 g, 51 cm
&
v pričakovanju.
!
.
.
Grozn občutek, ker mislim da mi je ušlo, ali pa da mi je voda oddtekla. Uporabljam pa dnevne mullerjeve vložke.
Čudn noooo
Še malo boš morala potrpeti, očitno je bebici lepo notri
je rekel, da že vsaj 2 tedna smrčim kot medved.. Aaaaaa, prav sem ostala šokirana, ker drugače spim kot polhec, se me nič ne sliši.. To mi je že rekla 1x cimerka, ko sem bila avgusta v bolnici, ki je ona tudi smrčala, da bo tudi mene verjetno čakalo.. Hahaha.. Pa sem mu rekla: no, zdaj vidiš kako je meni, ko te moram poslušat in te metat s hrbta na bok..