Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Si upate povedati, koliko tehtate? :-) 19.8.2005 9:00:45
Pajaca
JA pred nosečnostjo je blo 60kg.... sam zdej se pa raj sploh ne zvagam, ker kile tko drvijo... da jih bo spet šlo gor ene 25.... zdej sem na pol... torej ene 70 jih že mam... al pa kej več????
Si upate povedati, koliko tehtate? :-) 19.8.2005 9:14:55
saratanja
Oj, srki...ma sej nisem rekla, da sem debela. Sam oni trebuh ki visi čez šiv po carskem pa tud ni nekaj najlepšega. Kakšna mišica tam nekje nebi nič škodila.
Sem bila mal lena po porodu, pa nisem delala trbušnjakov...se pa zdaj zgovarjam, da je to zato, ker so vse fitnese v Grosuplju zaprli...do Ljubljane se mi pa vozit ne da.
Si upate povedati, koliko tehtate? :-) 19.8.2005 9:31:10
lacoste7
163 cm/ 49 kg.
Ko sem šla drugič rodit sem imela v kavbojkah, puloverju in zimskih čevljih 59,9 kg. Sem tolk migala na vagi, da bi mi vsaj enkrat pokazalo okroglo cifro 60, pa ni šlo.
Si upate povedati, koliko tehtate? :-) 19.8.2005 10:16:26
Anonimen
Pred nosečnostjo 57 kg na 168 cm, zadnji dan pred porodom 90 kg :((:((:((:((:((:((:((:((, danes... 72 kg (špeha) - sem pa vse svoje stare cunje zdajala in oblekla 3 osebe. :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: Ampak... nekega lepega dne bom spet suha (:)-:)-:)-:)-:)-).
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?