|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2012
9.11.2011 9:31:59   
Adryanca
tulpek, ma ti si res srček user posted image user posted image ! Super si že pomagala, ko si dala tale izračun gor, da si lahko izračunamo user posted image . Jst po resnic povedan, sploh vedla nisem da se da, tudi tkole izračunat za porodniški dopust user posted image .

Nimamo kej, ene smo pač smotkice user posted image .

V glavnem, Arwen_84, tud jst ti v tej smeri ne znam pomagat user posted image , ker še nisem bila v tej situaciji. Je pa po moje res najbolje, da se obrnemo na CSD in tam povprašamo kako in kaj pa nam bodo oni verjetno lahko razložili in pomagali.

Kako ste danes user posted image in vaši user posted image ? Moj user posted image me je včeraj zvečer, ko sem pojedla dobro domačo porovo juho, tkoooo lepo žgečkal po mojem bušiju, da sem ga mogla prou objet user posted image . Sej če bi me v tistem trenutku kdo vidu, bi mislu da sama sebe objemam user posted image user posted image .

O teli naši srčki, že zdaj nas osrečujejo, ko jih čutimo v naših trebuščkih, kaj šele bo ko bodo zunaj in v naših rokicah user posted image user posted image .

Prelepo in mirno sredo vam želiiiiiim user posted image user posted image

Zgodil se je veliki POK in 8. aprila 2012 se rodil je mali ROK - 2630 g, 50 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 976
9.11.2011 9:50:18   
Arabella1
user posted image Adryanca user posted image user posted image tudi jaz sem skuhala včeraj domačo porovo juho (no jaz ji pravim porova mineštra) in očitno to res da energijo za večje premikanje user posted image user posted image ali pa hočejo povedat, da ne marajo pora user posted image

(odgovor članu Adryanca)
Neposredna povezava do sporočila: 977
9.11.2011 9:52:21   
tulpek
Js sem dala por v zelenjavno juho in je imel malo popoldne in zvečer žurko v tebuhu. Danes ko sem vstala me je vse bolelo in zategovalo po levi strani stegna user posted image user posted image user posted image ampak sedaj, ko sem se malo razmigala je že ok. Prvič česa takšnega ni bilo. 

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 978
9.11.2011 9:52:36   
Adryanca
Ooooo, super! Potem vidim, da smo user posted image v obdobju porove juhe user posted image user posted image .

Ja, lahko pa da nas žgečkajo, ker jim ni ravno všeč... user posted image user posted image user posted image ... No ,saj ko bodo zunaj, bodo dali jasno in glasno vedeti KAJ in ČESA ne marajo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 979
9.11.2011 9:55:50   
Adryanca
tulpek, a je možno, da si mal čudno al pa drugač ležala oz. spala? Pa nisi vedla, da spiš mal drugač, če si spala recimo kot polh user posted image .

Jst vem, da se velikokrat zbudim sredi noči, ker spim kot, da bi me nekdo res čudno zvil in se moram potem spet malo poglihat, da lahko nazaj zaspim, ker imam potem zjutraj lahko probleme s križem.

(odgovor članu Adryanca)
Neposredna povezava do sporočila: 980
9.11.2011 10:13:29   
rafaelica
Lep pozdrav.

Adryanca - moja žlahtnica pa je rešila ta problem tako:

Imela je pogodbo za določen čas (vsak mesec novo - taka je navada v naši firmi).Začela je avgusta (po porodniški). In januarja naslednje leto ji niso podaljšali. Potem pa sta stopila do bratovega šefa in sta se zmenila, da bo pri njemu zaposlena (samo na papirju), brat pa je zanjo plačeval vse prispevke (zdi se mi, da je to takrat zneslo okoli 250 eur). Te prispevke ji je plačeval vse do nastopa porodniške. In potem je imela porodniško takšno kot če bi bila ves čas v službi (ker ni bilo prekinitve delovne dobe). To sta pa naredila zaradi tega, ker pri nas (dokler nimaš pogodbe za stalno) lahko izgubil službo kadarkoli (se ne ozirajo na razmere v družini) in ker naša dolina ne spada med razvite.

Seveda pa je to možno narediti samo, če ima partner dobrega šefa in če so prihodki v družini dovolj visoki.

Vsekakor ti pa priporočam, da se pozanimaš. Želim ti vse najboljše.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 981
9.11.2011 10:33:48   
nusi
pa to ne morem verjet user posted image user posted image , tut jst sm včeraj jedla POROVO JUHO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rafaelica)
Neposredna povezava do sporočila: 982
9.11.2011 10:36:27   
_vanilija_
Dobro jutro souser posted image !!!

Kako ste dans? Pri nas se je končno prikazalo sonce!!!

A je možno da se prve brcike čutijo kot kašno pokanje mini balnčkov v trbuhu? user posted image
Glih zdej sem čutila takšno pokanje pod popkom, malo bolj na desni strani.... Ne vem če je to to user posted image

(odgovor članu Adryanca)
Neposredna povezava do sporočila: 983
9.11.2011 10:45:47   
Adryanca
Ma, mislim, bejbe moje, sej smo čist vse včeraj potem navalile na tole porovo juho user posted image user posted image user posted image . Očitno smo res v obdobju porove juhice user posted image user posted image user posted image . Woohooo!!

_vanilija_ jst sicer mam bolj takšno gibanje kot da bi me mal praskov al pa žgečkal po notranji strani mojega trebuščka user posted image . Ni se mi pa še zgodilo, da bi bil filing kot pokanje mini balončkov user posted image ... Lahko pa so samo vetrovi user posted image . Ne ne, hecam se user posted image .

No, možno je lahko tudi, da je tudi to premikanje kot ga opisuješ user posted image user posted image

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 984
9.11.2011 10:47:18   
rafaelica
Zanima me, če je katera že probala Mami frutek? Ker glih nisem ne vem kak ljubitelj zelenjave in sadja, bi ga poskusila, sam ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 985
9.11.2011 10:48:50   
_vanilija_
Hehehe, tudi mi smo 2 dni nazaj jedli porovo juho :D Jst jo naredim tko, mal bolj gosto, por in krompir dam kuhat skupaj in pole vse skupaj zmeljem s paličnim, dodam malo peteršilja, soli, popra, chilija user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 986
9.11.2011 10:49:55   
Juxy
Ojla, rafaelica, jaz sem ga poskusila (skoraj vse okuse), pa ti povem, da ni nič posebnega. Isto je, če vzameš 100% korenčkov sok z jabolkom ali kak drug tak 100% sok. Mislim, da je to samo frutkova komercialna finta še kaj dodatno prodat... pa še dražji je od ostalih 100% sokov.

< Sporočilo je popravil Juxy -- 9.11.2011 10:50:22 >

(odgovor članu rafaelica)
Neposredna povezava do sporočila: 987
9.11.2011 11:12:49   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Adryanca

tulpek, a je možno, da si mal čudno al pa drugač ležala oz. spala? Pa nisi vedla, da spiš mal drugač, če si spala recimo kot polh user posted image .

Jst vem, da se velikokrat zbudim sredi noči, ker spim kot, da bi me nekdo res čudno zvil in se moram potem spet malo poglihat, da lahko nazaj zaspim, ker imam potem zjutraj lahko probleme s križem.

Ja itak je bilo to, vsaj kar se noge tiče. Me je pa tudi v trebuhu nekaj zategovalo, ampak to je tako normalno.
Rafaelca,
pa plačo ji je menda tudi nakazoval, saj se izračuna porodniška na podlagi plače? (Ali pa je šla v bolniško.Seveda pa je  potem to vrnila, da ni bil tisti dobri šef na izgubi.

Vanilija, veliko jih tako opiše prve brce user posted image user posted image user posted image

Frutek mami je tudi po moje samo še en komercialni nateg....

< Sporočilo je popravil tulpek -- 9.11.2011 11:21:12 >

(odgovor članu Adryanca)
Neposredna povezava do sporočila: 988
9.11.2011 11:21:54   
Arabella1
torej po novem je 8.11. uradni dan pora user posted image

kar se tiče nakazovanja plače pa nakazovanje ni nujno, lahko se prikaže da je bilo plačano v gotovini, tako smo v naši firmi enkrat z eno naredili, prispevki so se plačali, obračuni so šli na davčno, za izračun nadomestila je pa itak nesla plačilne liste.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 989
9.11.2011 11:39:16   
tulpek
Če je pa možno tako, potem pa je res za razmislit, če je možnost... 

Neposredna povezava do sporočila: 990
9.11.2011 11:58:24   
TINČIVA
OJ,no pa sem tudi jaz oz. midvauser posted image s pregleda,do zdaj sem pridelala 4kg,preko UZ mi je poslušala srček,ki veselo tik-taka user posted image , no potem je pa samo na hitro malo še malega pokukala in zvedela sem,da bomo dobili FANTKAuser posted image ,zdaj pa imava z možem že parček,tako da bojo spomladi pri nas fantki prevladali 3:2user posted image .Vesela sem,da je vse ok,7.12.2011 imam pa MF.

POZDRAVČEK OD NAJUuser posted image user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 991
9.11.2011 15:37:49   
krispin
Čau user posted image !

vas je bilo prav fino prebirat po toliko časa! En teden me je basal nos in grlo, tako da sem po službi bolj kot ne le počivala, zdaj pa z mojim pridno preurejava stanovanje, iščeva mojstre, se dogovarjava... V glavnem je luštno, ampak časa za branje forumov (razen tistih povezanih z mizarji, parketarji ipd.) ostane bolj malo. user posted image

Z brcikami smo tačas postali že pravi prijatelji, malemu izgleda ful dogaja - meni pa še bolj user posted image Komaj čakava na morfologijo (samo še 2 tedna!). Sicer me vsake toliko pograbijo skrbi - kaj če ne bo vse uredu - ampak me prav hitro mine. Vem, da bodo živčki delali svoje, ampak upam (vem) da bo vse ok :)

Malo me ob živce spravlja tehtanje pri zdravnici. Na njeni vagi sem vedno imela par kil več, pa ajd, ok. Ko je vprašala, koliko sem tehtala pred nosečnostjo, sem ji povedala kile po domači tehtnici, ki jih zdaj ona veselo primerja s tistim, kar ji pred pregledom pove sestra... Na prvem pregledu, ko je bilo še toplo smo se tehtali v japankah in oblekci. Zadnjič pa sploh nisem pomislila, da bi lahko bilo pomembno, kaj si oblečem, ampak so me zvagali z bularji, pasom z ornk zaponko, težkim puloverjem... Se hočem vsaj sezut, sestra pa: "Joj, kaj pa delate, ne se sezuvat..." Sem za foro doma stehtala cote in čevlje - 3kg! In pol me zdravnica okara, da sem se za 6 kil zredila. Po domači vagi, k se vsako jutro stehtam pa sem imela takrat približno pol kilce več... Svašta.

Malo sem se morala spljuvat... :))

Drugače sem kul, ta petek bom začela 19. teden, trenutno sem na +2kg, trebušček pridno raste... Popoldne me od konca prejšnjega tedna obvezno svinjsko boli križ, notranje stegenske mišice. Tak grozen "muskl fibr" od popka, do sredine stegen, da se v službi včasih komaj skotalim iz stola... Ful pomaga če si pretegnem noge, tako da zdaj manj mailam sodelavcem in raje pridem kar osebno. :) Doma pa topel tuš in kakšna masaža. Poskušam se vsaj 3x na teden spokat na neko vadbo, fitnes ipd. ker se potem 100% boljše počutim.

Pa ful se mi hitro čas vrti... Še malo, pa bomo čez polovico nosečnosti!

Aja, pa da ne pozabim - pozdravčke vsem novim user posted image !

(odgovor članu TINČIVA)
Neposredna povezava do sporočila: 992
9.11.2011 19:47:44   
Barbela
Pozdravljene user posted image

Dobrodošlica vsem novim na forumu user posted image

Začela sem vas brati zjutraj in sem zdajle dokončala, ko sem hotela pregledati maile user posted image no in vidim, da sem še vedno na RR strani user posted image
Če sem iskrena, se mi zdejle ne da kaj preveč pisati in se bom raje drugič dotaknila kake načete teme. Ve ste bile danes še pridne zame user posted image

lep sproščujoč večer vam želim user posted image

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 993
9.11.2011 19:56:12   
nusi
čer

ja te vage pri p so res od hudiča user posted image , tut mene je vagala enkrat ena sestra, ki je rekla čevlje dol, pol drugič kar s čevlji vred, ma nikakor se mi ne poklopi z domačo vago, pa sta obe elektronski. no sej pač važno je, da imaš svojo kontrolo na eni vagi in potem veš za kolk se rediš.

tinčiva - lepo, da ti je g že zaupal spol,
jst ma morfologijo v četrtek drug teden in komi čaka, da slišim, da je vse ok in seveda potem še spol user posted image

(odgovor članu Adryanca)
Neposredna povezava do sporočila: 994
10.11.2011 7:29:28   
Arabella1
dobro jutro souser posted image

ja te vage so res hudič... ne more primerjat zdajšnjih rezultatov s poletnimi... takrat smo imele na sebi dve krpice pa kakšne sandalčke, japonke, zdaj pa oblečene kot polhi s konkretnimi čevlji...

Jaz imam morfologijo komaj čez 3 tedne, joj kje je še to daaaaaaleč, najprej smo čakale na nuhalno, zdaj čakamo na morfologijo, kaj bomo pa po morfologiji user posted image

user posted image malček razgraja, ma tudi približno ne kot včeraj, tako, da zna biti res kakšna povezava s porom user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 995
10.11.2011 7:45:55   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: Arabella1

najprej smo čakale na nuhalno, zdaj čakamo na morfologijo, kaj bomo pa po morfologiji user posted image

ja rodit bomo šle ane? user posted image

drugače pa jutro vsem tudi od mene. sem se odločila, da si bom zjutraj par minut vzela, ker potem ko zalaufam delo sploh nimam časa, doma pa še manj user posted image .

Včeraj sem šla na banko povečat limit, no to se mi je 1. zgodilo, da sva tkole dobesedno brez denarja ostala pred 15. mam zmeri zaloge, pa so šle za fasado user posted image  in ko maš otročka ne more žvet na kruhu in makaronih.

Ah pa bo že boš, že v torek user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 996
10.11.2011 8:15:23   
Arabella1
rodit? a že tako hitro user posted image

a vas je kaj strah poroda? ste že odločene ali boste imele epiduralno ali ne, ter za lokacije?

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 997
10.11.2011 8:52:51   
tulpek
Po MF pride še kontrola rasti okoli 32 tedna (pogosto samoplačniško, ampak skoraj nujno), potem pa res rodit user posted image .

Pri nas tehtajo brez obutve, ampak s kavbojkami in puloverjem. Pa prvič sem bila tam praktično na tešče, sedaj pa on pol 1ih, s kosilom in pol litra vode v sebi direkt pred tehtanjem, ker sem mogla dat urin in takrat, ko ga moram dat, nimam nikoli nič v mehurju, sicer pa skoz na wc laufam. Je bilo samo 2 kili več kot prvič, po moji vagi pa je 1,5.

Meni je spol namignil že G v 11 tednu user posted image enako na NS in sedaj v 16t. Ampak bo ostalo presenečenje za ostale user posted image Saj mogoče se pa še kaj spremeni, baje so razlike minimalne tako zgodaj.

Neposredna povezava do sporočila: 998
10.11.2011 8:53:39   
tulpek
Rafaelica, kako kaj kašelj? js sem že skoraj ok, ampak ni bilo tako hudo. 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 999
10.11.2011 9:08:44   
akva
Pozdravljene! Pa se še jaz na hitro javim, preden resno zaštartam delo. Sem ravno s pregleda, tako da sem za nekaj časa spet bolj mirna, je vse OK, ampak pred morfologijo me bodo spet živčki dajali, že vem, do takrat je pa še 5 tednov!

Glede vaganja pri G je sestra pri mojem G po moje najboljša, lepo vsakič vpraša, če sem se kaj doma stehtala in ji kar lepo povem svojo težo user posted image . Tako odpadejo vse dileme z zimsko in poletno garderobo, čevlji ipd. Se mi zdi to ful razumno, saj itak nima nobena namena svojih kil prikrivat, če bi šle preveč gor, te G kvečejmu na kak test za sladkorno pošlje. Sočustvujem z vami, ker bi se tudi jaz sekirala, če bi pri G imela 2 kg več kot doma, potem bi me pa še okregali user posted image

Pozdravček!

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?