|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2012
13.11.2011 14:02:54   
Adryanca
Aja pa še to: napravica je zdaj malo drugačna za poslušanje otrokovega srčka in se ne imenuje AngelSound, ampak LUVION, ki vsebuje 2xslušalke, kabel za priklop in snemanje, napravico in gel za prevodnost user posted image

Evo, to je to: http://www.luvion.com/baby_care/doppler_dlx80/specifications_48/ ---> res super zadevca. user posted image

papa ***

Zgodil se je veliki POK in 8. aprila 2012 se rodil je mali ROK - 2630 g, 50 cm

(odgovor članu Adryanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
14.11.2011 9:23:44   
letalo
Živjo! Tudi mene bolijo kolki, križ, rit, notranje stegenske mišice - to sem omenila G, pa je rekla, da to pač zraven paše. Me je pa bolelo, ne glede na to, kaj sem počela - le stala (dalja časa), hodila po ravnem (sprehod), sedela. Moram pa reči, da je sedaj mnogo bolje oziroma bolečina ni več stalna oziroma tako intezivna. Včeraj sem bila cel dan na nogah (sin praznoval RD), pa me je zvečer sicer bolelo, samo veliko manj kot par rednov nazaj, ko nisem bila cel dan na nogah. Zgleda da se hormoni mal umirjajo in da se to tudi pozna.

Meni je drugače G svetovala telovadbo - a la joga, pilates, v glavnem nežno raztezanje in ohranjanje gibljivosti.

Glede globoke trebušne mišice - imam razmik že od prejšnje nosečnosti - G mi je svetovala, naj vsakič ko se dvignem iz ležečega položaj najprej potisnem trebuh v predelu popka navznoter, po možnosti še dvignem mišico medeničnega dna in se šele nato dvignem. S tem preprečiš razmik oz. je ta manjši. Hitrejša opcija je, da se dviguješ iz boka. Amapk malo telovadbe usput ne škoduje, meni je to že čist v kri prešlo, upam da bo pomagalo, slabše ne more bit.

Zadnje par dni me boli v trebuhu spodaj, nad sramno kostjo - ne preveč, da bi bila panika - mislim da gre za rast maternice - upam.

Pazite nase!

(odgovor članu Adryanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
14.11.2011 9:57:55   
Anonimen

Punce, podatke za seznam pišite okrepljeno in/ali s kakšno drugo barvo (podčrtan A zgoraj v vrstici za urejanje besedila).

user posted image

PDP
nick, starost, število user posted image , številouser posted image , pregled, kraj, spol user posted image ali user posted image

01. 04. 2012
user posted image ina11
user posted image ovnica8, 31let

03. 04. 2012
user posted image aprilcica12
user posted image pobalinaa, 30let, 1user posted image , Domžale, NP 28.11
user posted image MARTOMI, 2user posted image , 1user posted image , NP

04. 04. 2012

user posted image nusi, 28 let, 2user posted image , LJ, (maj 2010) 
 user posted image Mareli, CE, 2user posted image , 1user posted image NP

05. 04. 2012
user posted image frinina, 31 let, 2user posted image , Koroška

06. 04. 2012
user posted image rozinca33, 35let, 2user posted image (jul 10, feb 02) NP

07. 04. 2012
user posted image trikratmami, 37 let
user posted image Sapin,  1user posted image (maj 2010)
user posted image _vanilija_, 29 let, 1 , MF 6.12 user posted image
user posted image KlaraMay, 29 let, LJ, 2user posted image ,1user posted image (april2011), user posted image
user posted image cmokica*, 1user posted image , MB

8.04.2011
user posted image krispin, 32let, LJ, 1user posted image , user posted image
user posted image 2.mami, 32 let, 1user posted image (jan. 2010)

09. 04. 2012

10. 04. 2012
user posted image 1.4.2012, 2 user posted image
  user posted image Katrin* (Kaja), 21 let, LJ, 1user posted image

11.04.2011
user posted image Lency85, 26 let,
user posted image Adryanca, 27let, 1user posted image , Kranj, NP user posted image

12. 04. 2012
user posted image domci, 2user posted image (maj06, junij10)
user posted image  Gorga, 32 let, Vipavska dolina, 2user posted image (jan 10)   user posted image user posted image

13. 04. 2012

14. 04. 2012

user posted image Putpuri, 26 let, Primorska, 2user posted image ,  NP  user posted image user posted image  

15. 04. 2012

user posted image Blueone, 27 let, Kranj, 2user posted image
user posted image ancika83, 28 let ,1user posted image (maj 2010), Lenart
  user posted image **Tinkara78**, user posted image , 1user posted image
user posted image Katy13, 30let, 2user posted image (doma april 08)

16. 04. 2012

user posted image mancica, 26 let, LJ
user posted image Arabella1, 33 let, MF 1.12

19. 04. 2012
user posted image Nana09, 1 user posted image (april08)
user posted image Rafaelica

20. 04. 2012

user posted image TINČIVA, 30 let, 3user posted image , 2user posted image MF 7.12, user posted image

21. 04. 2012
user posted image tulpek, 29 let, CE, 1user posted image ,  Mf 5.12
user posted image VERONCY, 3user posted image , 1user posted image
user posted image Jean P., 30let, LJ

22. 04. 2012

user posted image zup2, 31 let, LJ, 3user posted image (maj 2010)
user posted image JanaB, 1user posted image (mar. 2010), user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image akva, 30 let, LJ 2user posted image
user posted image Skarjice, 2user posted image , 1user posted image

23. 04. 2012

user posted image Arwen_84, 27 let, 1user posted image  

24. 04. 2012
user posted image ribella, 27let, 1user posted image , NP 21.11, user posted image

25. 04. 2012
user posted image 1.april, 35let, Lj, 1user posted image MF 7.12, user posted image
user posted image Angelica Wald, 26let, LJ, 3user posted image , 1user posted image (feb.07),

26. 04. 2012
user posted image tjaška87, 24 let, 2user posted image , 0user posted image
user posted image  primorka111, 1user posted image (junij2010)

27. 04. 2012
user posted image  Hinata, MF 20.12
user posted image danijela1987, 1user posted image

28. 04. 2012
user posted image Barbela, 31let, 2user posted image 1user posted image (jul 05), Topolšica, user posted image , NP 22.11
user posted image Piči1, 5user posted image , 1user posted image

29. 04. 2012

user posted image Juxy, 36 let4user posted image2user posted image , Domžale,
(doma jan 11 & jan 01), NP 21.11, M 12.12
user posted image letalo, 31 let, 2user posted image , MF 12.12
user posted image ursap, 28let, 1user posted image , LJ MF 8.12

30. 04. 2012
user posted image aurska, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  kala 28, Domžale, NP 14.11, M 20.12

X. 04. 2012
user posted image kofetarka
user posted image roxane21, 35let, Lj, 2user posted image , 1user posted image  

SKUPAJ NAS JE ŽE 55 user posted image

user posted image z user posted image user posted image :   Putpuri, JanaB, Gorga

Z nami so pot začele in žal so odšle:    user posted image  
Dr.Knowitall, samado, Keri16, liia user posted image user posted image user posted image

Punce, podatke za seznam pišite okrepljeno in/ali s kakšno drugo barvo (podčrtan A zgoraj v vrstici za urejanje besedila).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1053
14.11.2011 10:19:00   
Gorga
Ojla souser posted image !

Se vam javljam po dobrem tednu. Vmes sem bila žal v bolnici. Od ponedeljka do sobote. Z user posted image user posted image  je vse ok, meni pa se je po 5 letih spet nabralo dovolj materiala za nov ledvični kamen. Tiste, ki ste to mogoče že doživele ali poznate koga veste, da so to grozne bolečine user posted image  dokler se kamen ne izloži vsaj do mehurja. Pa biti stran od tamalega je bilo tudi zelo hudo user posted image . Ampak smo dali tudi to čez. Zdej pa veselo naprej user posted image .

Nosečke, ki ste iz mojega konca. Naj vam povem, da sta glavna ginekologa-porodničarja, ostali dežurni zdravniki ter sestre na ginekološkem oddelku Šempetrske bolnišnice zelo lepo skrbeli za nas.

Zdej pa vas grem brat za nazaj.

Lep dan vsem! user posted image

(odgovor članu letalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
14.11.2011 11:20:03   
pobalinkaa
Eno lepo dobro jutro, kljub megli in mrazu, ki sta nas dočakala v jutranjih urah. Oglašam se po dolgem času; saj vmes ni bilo niti malo časa za čvek :D. Prebolela sem virozo; imela težave s pritiskom-sindrom bele halje, zdaj pa smo na dobri poti k ozdravitvi.user posted image . Smrekovi vršički, lekadol, vitamini in smo spet na nogahuser posted image

Najprej dobrodošle vse nove aprilčice user posted image

Gorga upam, da se kmalu postaviš na noge in da bo vse v najlepšem redu. Si niti predstavljam ne, kako grozno je moralo biti vse skupaj, sploh zdaj ko si v blaženem stanju.

Jutri vstopamo v 21 teden in moram povedat, da sem bila že malo zaskrbljena glede brcik, kljub temu da nisem ravno najbolj okrogla, nisem čutila skoraj nič razen ˝metuljčkov˝ od nekega 16 tedna. Naše detece se je pred 5 dnevi odločilo, da ga zdaj čutim redno vsaj dvakrat na dan user posted image . In bodoči očka je ravno včeraj zvečer začutil malo valovanje na trebuščku. Veselje je bilo nepopisnouser posted image

Trebušček je že malo viden; pa vseeno še ni velik...kar se tiče nosečniških oblačil; v Lj na Rudniku v H&M imajo nekaj izbire...v C&A pa niti ni veliko -vsaj za ženske, ki so prej nosile konf. št XS/S...

Kar se tiče samih kilogramov; moram povedat da sem se od začetka nosečnosti zredila že skoraj 7 kilogramov, ki se pa vsaj po besedah znank in znancev skoraj da ne poznajo. Pa tudi če bi se precej poznalo, se ne obremenjujem z pridobivanjem kilogramov, saj sem pred nosečnostjo imela s tem težave; ker se nikakor nisem mogla zrediti. Visoka sem namreč 178 cm in sem imela slabih 59 kilogramov; glede na konstrukcijo telesa moj videz ni bil ravno privlačen-partner je veliko bolj zadovoljen z oblinami, kot s kostmi.user posted image .

Vozički; oglejte si te; moja kolegica je izjemno zadovoljna z njim; ima hčerkico ki bo čez 14 dni napolnila 1 leto in pravi, da je odličen voziček...prav tako pa je tudi cena zelo ugodna ...430€ za http://www.baby-spa.si/quattro.html

V glavnem, komaj čakamo NP 28.11. ko bo morfologija in upam, da bomo končno zvedeli kdo nas bo razveselil začetek aprila user posted image

Lep pozdravček

(odgovor članu Gorga)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
14.11.2011 11:39:33   
Arabella1
pozdravljene souser posted image

Gorga user posted image si sploh ne predstavljam kako to boli, enkrat sem imela vnetje ledvice in je bolelo za umret... kamni pa pravijo da so še hujši user posted image upam, da prideš čimprej k sebi. Pa lepo je prebrat, da so v Šempetru lepo poskrbeli za vas user posted image

ajaja torej boleča rit je obvezna oprema in sodi zraven... ok bomo preživeli še 5 mesecev user posted image kaj nam pa drugega preostane..... user posted image

še 17 dni do morfologije, komaj čakam.... brcalo je pa kar aktivno, sem opazila, da je bolj aktivno če se kaj sladkega poje user posted image

(odgovor članu pobalinkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
14.11.2011 14:00:36   
rafaelica
Lep pozdrav.

Danes sem začela z 18 tednom. Imela sem tudi pregled za ščitnico. Drugače se pa počutim kot bi me povozil kamion.

Aja včeraj zvečer sem pa imela tako napihnjen trebuh, da sem imela popek čist poravnan.

Uživajte v sončku.

(odgovor članu Arabella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
14.11.2011 14:06:26   
_vanilija_
Lep dan user posted image !

Gorga, lepo da si spet z nami user posted image Žal mi je da si imela težave z ledvicami, upam da bo zdej vse OK do konca nosečnosti! In lepo je slišati da so v Šempetru bli prijazni! Do zdej nič lepega nisem prebrala/slišala o Šempeterski bolnišnici... Skoraj sem odločila da bom šla rodti v Postojno user posted image Bom mogla še malo razmislit user posted image

Brcike... Meni se zdi da jih čutim 2krat na dan, verjetno je to to, ne nekakšni balončki ki pokaju ali črvesje user posted image
Mene zaenkrat boli samo hrbet če preveč časa stojim ali hodim (sobota je bla baking day, cel dan sem nekaj kuhala). Dans bom v službi sedela najmanj 8ur, tko da se bom "odpočila". user posted image

Punce, dans sem slišala na Radio1 da je v C&A 20% znižanje na vse, od dans do nedelje (14.11-20.11), tko da če mislite kupovat kakšna nosečniška oblačila mislim da se splača prišparati 20%. Jst sem bla za vikend v C&A v Gorici, hlače so okrog 40eur. Ista cena je tudi v H&Mu. Tu nimajo dosti izbire, verjetno bom v soboto  šla pogledat še v Ljubljano na Rudnik.

Neposredna povezava do sporočila: 1058
14.11.2011 14:14:47   
tulpek
Gorga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo da je mimo in da boš imela zdaj mir.

Js tudi vedno bolj čutim brce, se fajn čustijo tudi z roko. Se ne spomnim, če je bil prvi tudi tako hitro tak razgrajaški, kasneje vem, da je bil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
14.11.2011 14:48:46   
_vanilija_
IZVIRNO SPOROČILO: pobalinkaa
Vozički; oglejte si te; moja kolegica je izjemno zadovoljna z njim; ima hčerkico ki bo čez 14 dni napolnila 1 leto in pravi, da je odličen voziček...prav tako pa je tudi cena zelo ugodna ...430€ za http://www.baby-spa.si/quattro.html

Zdej sem pogledala vozičke katere je pobalinka poslala... Meni ne igledajo slabo!!! Zdej me zanima, zakaj je takšna razlika v ceni ko pogledam Pliko P3 Modular- Iris- Peg Perego, ki stane 669€, recimo da dobiš vse isto (na hitro sem pogledala)?

(odgovor članu pobalinkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
14.11.2011 18:16:54   
krispin
Gorga, z ledvičnimi kamni je križ, ni kaj. Sicer sama nimam te "sreče", z njimi se ubadata moja mama in fant. Smo že večkrat šibali na urgenco zaradi tega, oba sta bila tudi hospitalizirana... Groooza. Že samo gledat nekoga, ki daje to skozi, kaj šele doživet... So pa baje to ene najhujših bolečin, ki jih telo zna prizadejati samo sebi... user posted image

Tudi mene še vedno zateguje v notranje stegenske mišice, spodnji del trebuha, občasno od popka navzdol, pa tisto generalno pritiskanje navzdol - še posebej po celem dnevu sedenja v službi (ko skoraj obvezno pozabim pravilno sedet in po možnosti s prekrižanimi nogami vsa zgrbljena lezem v monitor...).

Danes so me zato še toliko bolj napsihirale sanje, verjetno posledica včerajšnjega obiska urgence (ne zaradi mene in vse se je k sreči končalo samo s konkretnimi buškami) - v glavnem, morbidna nočna mora, da sem splavila... Sem se zbudila čisto prepotena, prestrašena in izgubljena, takoj šibala na wc - valda vse ok... Samo v kombinaciji z vsem tem zategovanjem, ki ga čutim zadnje čase, sem raje poklicala zdravnico in me je pomirila, da gre za raztezanje vezi in maternice. Dokler čutim premikanje otročka in zategovanje ne preide v prave krče, naj se ne sekiram. In tako ali tako imam konec naslednjega tedna morfologijo. user posted image

Brcike je moj zagotovo začutil le enkrat, zaenkrat je mali navzven še kar nežen.

Vozički - tale Baby-Spa Quattro izgleda luštno in tudi cena za komplet je kar ugodna. Sem našla celo eno temo: http://www.ringaraja.net/forum/m_5166183/mpage_4/key_/tm.htm#5697760 in nekateri imajo probleme z vodljivostjo vozička, enim celo škripa, poleg tega odnos dobavitelja in dobavni rok baje nista najbolj na nivoju.

Osebno bi raje dala malo več denarja za bolj preskušen model. S temi manj znanimi firmami je cela loterija (pa ne samo pri vozičkih), lahko ti rata in si ful zadovoljen, lahko pa se totalno nategneš in tudi teh 430€ vržeš stran. (Škoti majo fajn pregovor - Nisem tako bogat, da bi kupoval poceni...)

Punce, držte se, lepo se imejte, uživajte user posted image ... !

< Sporočilo je popravil krispin -- 14.11.2011 18:18:52 >

(odgovor članu _vanilija_)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
14.11.2011 19:12:03   
nusi
čer

gorga user posted image samo da ste vsi 3je ok.
brcike - ja naša/naš ni nič nežen user posted image se kr ornk čuti  na vzven in v četrtek imam končno morfologijo user posted image

glede vozička je pa tko, da jst sm najprej kupila enga na marelo, ampak se za naše precej dolge in  včasih divje pohode ni ravno obnesel, precej sem ga sesula, pozimi je bilo nemogoče vozit v snegu, ker je imel premajhna kolesa in potem sem kupila še enega - mutsya, pa sej to sm že pisala. Kar se mene tiče je treba res prednost dat potrebam, pa tudi pri priznanih znamkah je pomoje dejansko manj okvar, in bolje so domišljeni. Polno enih stvari je na katere ne pomisliš dokler ga dejansko ne začneš uporabljati.

evo, grem še malo prebirat forum in odštevat dneve do četrtka user posted image

(odgovor članu Adryanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
14.11.2011 20:11:58   
tulpek
A že začenjamo z morfologijami user posted image user posted image user posted image user posted image gre pa nekam hitro to user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
14.11.2011 21:05:09   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

A že začenjamo z morfologijami user posted image user posted image user posted image user posted image gre pa nekam hitro to user posted image user posted image user posted image user posted image

ane user posted image

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
15.11.2011 8:09:07   
nusi
jutro, sm pa taprva, se mi zdi edin prav, da vas častim eno user posted image

kako ste kaj, js sm se že pogrela od mrznjenega jutra, ko sem praskala led iz šipeuser posted image .

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
15.11.2011 8:33:37   
tulpek
Hvala za kavo user posted image
Ker imam nadstrešek, sem prikrajšana za praskanje ledu user posted image user posted image user posted image nič ne pogrešam.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
15.11.2011 8:54:50   
krispin
Topla skodelica (hvala!), za razliko od včeraj tudi topla pisarna in ljubi miiiir v službi, ni lepšega! user posted image

Nama tudi pod nadstreškom včasih pomrznejo šipe, samo ne praskava ledu. Kar vitrex našpricava in je problem rešen... user posted image

En lep pozdrav iz ljubljanske megle (tako goste, da bi jo lahko rezali... samo še Palček Smuk mi manjka user posted image )

< Sporočilo je popravil krispin -- 15.11.2011 9:00:10 >

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
15.11.2011 8:59:51   
tulpek
Pri nas je sonce user posted image

Če je zelo mraz mi en večer prej pripravimo kalorifer in timer, da začne pihat malo prej, kot planiram odhod in se vse lepo stali user posted image . Pred nadstreškom je bilo pa to običajno, je lepo naredil kalorifer svoje delo, sneg/led se je stopil in avto je bil topel. Js sem zmrzljive sorte.

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
15.11.2011 10:13:47   
Adryanca
Dobro jutro souser posted image ! Evo, še iz moje strani ena dobra dobra dobra user posted image user posted image . Sej si jo zaslužimo, kajne? Zdaj ko nam ni več tako slabo kot na začetku user posted image

Ok, jst sem bla pa včeri čiiiist raznežena, ko sem slišala zelooo močnooo bitje majhnega srčeca pod mojim srčkom user posted image user posted image user posted image . Res, res, res so to nepopisni trenutki in res že komi čakam, da pride ven, da ga bom lahko držala v svojih rokah user posted image .

No, mi smo pa štartali v 19. teden in na vsake toliko časa mogoče čiiiisto malo začutim, da se kej premakne, tko da še dobro da imam napravico za poslušanje otrokovega srčka, da vem da je sploh tam user posted image user posted image

Aja, mi zna mogoče kera povedat: a ta MF spada pod običajne preglede, al se to opravlja samo če je obvezno? Al kako je stemu? Malo premalo sem seznanjena iz te strani user posted image .

Lepo prosim za obrazložitev, da bom vedla sploh za kaj se gre in o čem se vi to pogovarjate user posted image .

Ok, punce, lepo se imejte in naj vam sonček sije še naprej pa četudi je zunaj megla user posted image user posted image

Zgodil se je veliki POK in 8. aprila 2012 se rodil je mali ROK - 2630 g, 50 cm

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
15.11.2011 11:30:03   
krispin
Morfologija je drugi UZ pregled (oz. 3. zaporedni pregled), plača ga zavarovalnica in je del rednih sistematskih pregledov v nosečnosti (skupaj je teh pregledov 10).

Kolikor sem uspela poguglati in izvedeti od svoje G, se pregleda plod, išče morebitne razvojne napake, preveri razvoj organskih sistemov, razvitost posteljice, količino plodovnice, lahko se določi tudi spol. Priporočljivo (ne pa obvezno) se pogleda tudi dolžina materničnega vratu in naredi meritev pretoka skozi maternične arterije. Dokončno se potrdi/določi tudi PDP.

Toliko na kratko. user posted image

ps. Megla se je na mojem koncu malenkost razredčila... Komaj čakam vikend, da se zapeljeva nekam ven iz te kotline! user posted image

(odgovor članu Adryanca)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
15.11.2011 12:10:32   
Arabella1
lep pozdrav iz sončne primorske user posted image razen jutranjega mraza, se nimamo kaj pritoževat user posted image

ja morfologija je redni pregled pri ginekologu v času nosečnosti, če ga izbrani ginekolog zaradi prešvoh uz ne more sam opravit, vam da napotnico za drugam. Meni je pojasnila da se na morfologiji izmeri velikost organov, če se bitjece odloči prav obrnit bi se moral spol videt... ja hitro gre čas user posted image

mi smo pa spet pri vozičkih....

torej vaša mnenja: http://www.bebeconfort.com/products/pushchairs/strollers/high-trek.aspx ali http://www.maxi-cosi.com/products/strollers/strollers/mura-3.aspx

jaz sem bolj pristaš štirikolesnika, user posted image pa trikolesnika... zdaj bo pa vojna user posted image

(odgovor članu krispin)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
15.11.2011 12:22:45   
rafaelica
Pozdrav iz Savinjske.

Hvala za user posted image , vam vsem pošljem še eno user posted image . Če bi jo lahka bi jo spila, ker se mi zelo spi. Sam je moja dnevna doza bila polne že ob 8 -ih. Ja danes sem bila prvič po treh mesecih spet v službi (4 ure). Se mi je vlekloooooo. Sem bila pa kar vesela, ko sem lahka šla domov, ker me je začel boleti križ.

Imejte se fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 1072
15.11.2011 13:32:34   
1.april
faq, men se vrti od vseh teh kofetov user posted image user posted image user posted image
amapk, sej so bli brezkofeinski ane user posted image

Mal sm še "užaljena" od reakcij na mojo nosečnost (no way, pa sej si ja stara **** biljon let, a taki sploh še sexate user posted image , sm mislila, da nau nič ipd. nebuloze) daljnega sorodstva. Par debilizmov bom verjetno še deležna v prihodnosti user posted image keeeeeer, čestitam je reeeees tko težko na prvo žogo rečt user posted image

Sem v soboto, po sili razmer, na hitrico prečesala H&M na Rudniku - beda od bede; šara od šare, plastika od plastike user posted image . No, pol pa mi prjatlca pove, da je tm, na otroškem oddelku (kamor do zdej itak da nisem nkol gledala) pa bojda dosti izbire za nosečnice, da majo celo nosečniška oblačila. No, pa glih tja nisem pogledala user posted image

Sta mi samo še dva para hlač za v službo prav in ju guslam non-stop z vedno istim zg.delom in bluzo. Pa ne morem več, pa ne morem v pajkicah v službo priletetuser posted image čeprav bi najrajš kr v trenirki, no al pa vsaj v kavbojkah, kar pa tudi odpade.
Pišuka, kje so zdej vse tiste ohlapne majčke za bolj okrogle? K so že vsaj tri leta moderne, prej sm jih skos videvala v vsaki zakotni štacuni, zdej je pa kr naenkrat vse ozko in oprijeto?
Porkafix user posted image

aja, jst sm okej, tamal še nič ne brca, mi pa raste buši - počas pa zanesljiv, al kako že prawjo user posted image user posted image
pa dlesni mi krvavijo, zobarca pravi, da je vse ok, čistim z ročno+Sonicare, zvečer še ponitkam, z medzobno, pa še zmer no. Sm si kupila ustno vodo od dr.Vogela za razredčit z vodo in zdej še to šprudlam. Se mi zdi da je malo boljše, ampka v končni fazi zgleda, kot da si vsak večer zob izpulim user posted image

(odgovor članu rafaelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
15.11.2011 13:37:09   
karincuuu
živjo! šele zdaj sem se pridružla na forum :D jaz pa babo pricakujem 25.4 tko da nas je mal vec tuki gor :D pozdravljene ;)

(odgovor članu 1.april)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
15.11.2011 13:43:20   
karincuuu
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image

PDP
nick, starost, število user posted image , številouser posted image , pregled, kraj, spol user posted image ali user posted image

01. 04. 2012
user posted image ina11
user posted image ovnica8, 31let

03. 04. 2012
user posted image aprilcica12
user posted image pobalinaa, 30let, 1user posted image , Domžale, NP 28.11
user posted image MARTOMI, 2user posted image , 1user posted image , NP

04. 04. 2012

user posted image nusi, 28 let, 2user posted image , LJ, (maj 2010) 
 user posted image Mareli, CE, 2user posted image , 1user posted image NP

05. 04. 2012
user posted image frinina, 31 let, 2user posted image , Koroška

06. 04. 2012
user posted image rozinca33, 35let, 2user posted image (jul 10, feb 02) NP

07. 04. 2012
user posted image trikratmami, 37 let
user posted image Sapin,  1user posted image (maj 2010)
user posted image _vanilija_, 29 let, 1 , MF 6.12 user posted image
user posted image KlaraMay, 29 let, LJ, 2user posted image ,1user posted image (april2011), user posted image
user posted image cmokica*, 1user posted image , MB

8.04.2011
user posted image krispin, 32let, LJ, 1user posted image , user posted image
user posted image 2.mami, 32 let, 1user posted image (jan. 2010)

09. 04. 2012

10. 04. 2012
user posted image 1.4.2012, 2 user posted image
  user posted image Katrin* (Kaja), 21 let, LJ, 1user posted image

11.04.2011
user posted image Lency85, 26 let,
user posted image Adryanca, 27let, 1user posted image , Kranj, NP user posted image

12. 04. 2012
user posted image domci, 2user posted image (maj06, junij10)
user posted image  Gorga, 32 let, Vipavska dolina, 2user posted image (jan 10)   user posted image user posted image

13. 04. 2012

14. 04. 2012

user posted image Putpuri, 26 let, Primorska, 2user posted image ,  NP  user posted image user posted image  

15. 04. 2012

user posted image Blueone, 27 let, Kranj, 2user posted image
user posted image ancika83, 28 let ,1user posted image (maj 2010), Lenart
  user posted image **Tinkara78**, user posted image , 1user posted image
user posted image Katy13, 30let, 2user posted image (doma april 08)

16. 04. 2012

user posted image mancica, 26 let, LJ
user posted image Arabella1, 33 let, MF 1.12

19. 04. 2012
user posted image Nana09, 1 user posted image (april08)
user posted image Rafaelica

20. 04. 2012

user posted image TINČIVA, 30 let, 3user posted image , 2user posted image MF 7.12, user posted image

21. 04. 2012
user posted image tulpek, 29 let, CE, 1user posted image ,  Mf 5.12
user posted image VERONCY, 3user posted image , 1user posted image
user posted image Jean P., 30let, LJ

22. 04. 2012

user posted image zup2, 31 let, LJ, 3user posted image (maj 2010)
user posted image JanaB, 1user posted image (mar. 2010), user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image akva, 30 let, LJ 2user posted image
user posted image Skarjice, 2user posted image , 1user posted image

23. 04. 2012

user posted image Arwen_84, 27 let, 1user posted image  

24. 04. 2012
user posted image ribella, 27let, 1user posted image , NP 21.11, user posted image

25. 04. 2012
user posted image 1.april, 35let, Lj, 1user posted image MF 7.12, user posted image
user posted image Angelica Wald, 26let, LJ, 3user posted image , 1user posted image (feb.07),
user posted image karincuuu,20,ms,1user posted image

26. 04. 2012
user posted image tjaška87, 24 let, 2user posted image , 0user posted image
user posted image  primorka111, 1user posted image (junij2010)

27. 04. 2012
user posted image  Hinata, MF 20.12
user posted image danijela1987, 1user posted image

28. 04. 2012
user posted image Barbela, 31let, 2user posted image 1user posted image (jul 05), Topolšica, user posted image , NP 22.11
user posted image Piči1, 5user posted image , 1user posted image

29. 04. 2012

user posted image Juxy, 36 let4user posted image2user posted image , Domžale,
(doma jan 11 & jan 01), NP 21.11, M 12.12
user posted image letalo, 31 let, 2user posted image , MF 12.12
user posted image ursap, 28let, 1user posted image , LJ MF 8.12

30. 04. 2012
user posted image aurska, 2user posted image , 1user posted image
user posted image  kala 28, Domžale, NP 14.11, M 20.12

X. 04. 2012
user posted image kofetarka
user posted image roxane21, 35let, Lj, 2user posted image , 1user posted image  

SKUPAJ NAS JE ŽE 56 user posted image

user posted image z user posted image user posted image :   Putpuri, JanaB, Gorga

Z nami so pot začele in žal so odšle:    user posted image  
Dr.Knowitall, samado, Keri16, liia user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil karincuuu -- 15.11.2011 13:44:12 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?