Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
) Ne sekiraj se, sj takim pravim (na tiho pri sebi seveda): Ima ludih ljudi i posle rata!
sicer me je samo stehtala (sem na +2kg), izmerila pritisk (110/60 po popitem kafeju) in pa poslušala srčka - je bil jasno in glasno 
!
danes na ooooornk dogajalo, sem mogla it prou zjutri na napravico ga mal poslušat, da sem se mu nasmejala
. Ne vem kaj mu je blo tko super, ampak vem samo to da mu je res dogajalo
...
pa naj bo to mišljeno kot čaj in ne kavica
, tko da oblekce že imam... ostalo pa itak tudi
. Vse ok, dete miga kot za stavo in skos se obrača na glavo in nazaj na rit, da ga je blo kr težko lovit, naj bi bil velik cca 22 cm, težko se pove natančno, to je pač tko od oka. Pritisk sem imela pa tut jst dons precej nizek, kljub 2 šalcama kofeta in čokoladi. Pa napotnice imam spet za kri, vodo in toxo, pr ns se to da 3x v celi nosečnosti.
. Ah to je treba res čez eno uho notri čez drugo ven.
.
Pokliči in preveri.
,
. ok, če je striktno ležanje je, sam drugač pa mora človk na svež zrak, pa kaj so nori. Samo menda so komisije v zadnjih letih pri nosečnicah zelo pogoste, tko da previdnost ni odveč
.
imam občutek, da me že začenja prijemat nakupovalna mrzlica
delal. Ninja bo mi se zdi
iz sončne Gorice!
Sem sicer brala na forumih, da dokler je MV dolg 15mm, da še ni panike, sam so me v bolnci kar prestrašli, nihče pa ni komentiral, da sm se dol odprla za en prst in kaj naj bi to pomenilo za mojo nosečnost...
Sam upam, da bo 1x boljš in da bom tud sama lahk uživala v nakupovalni mrzlici, zdej pa skoz partnerja pošiljam sem pa tam
.
.
(kot imam občutek), ali bo končno
. Sicer je v končni fazi popolnoma vseeno, ampak ker imamo doma že dve punci, si na tihem želim fantka (pst, ne okol govort
)
. Pridružujem se tvojemu veselju glede na prihajajočo morfologijo; 28.11.2011, prav res komaj čakam, da izvemo spol