|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Trikotnik?
12.8.2011 13:09:51   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Pa kaj je letos v zraku, saj ne poslušamo več nič drugega kot ta dva, ta dva, ta dva. In to sami meni poznani, mislim, da si letos meni osebno znan že 10 primer, ne 11.



Se strinjam! Tudi okoli mene vse razpada.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Trikotnik?
12.8.2011 19:33:12   
Nina33
Meta... user posted image user posted image user posted image

_____________________________

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Trikotnik?
12.8.2011 19:57:04   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Mogoče sem lahko tako odreagirala, ker se med njima fizično ni nič zgodilo. Po


Vidiš ljudje smo različni, mene bi še bolj to prizadelo, da on kao nekaj čuti do nje, kot en "neobvezen" sex, do katerega ni čustev. Je pa res, da fajn da smo tak različni.

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Trikotnik?
12.8.2011 20:57:53   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: pelin
Pri vsem tem me namreč najbolj mori  to, ker se je tvoj v to žensko očitno zaljubil, ga je prevzela drugače kot le za eno noč, ne le telesno. To je razvidno iz tega, kako dolgo se zadeva vleče, vsa njegova nežna sporočila in podobno.Vidi se tudi, da se človek trudi, da bi zadevo končal, vendar po svoje očitno ne more...Kljub temu , da je zamnejal službo ostaja z njo v stiku, pa čeprav baje le preko telefona  in na prijateljski bazi. Moti me to, ko pravi, da mora razmisliti o svojih čustvih do tebe ( za moje pojme je ljubezen precej črno-bela...ali je ali pa



točno to je tud mene zmotilo..
Bi bilo dost lažje, no vsaj če bi se to meni dogajalo, če bi mi rekel v obraz da čist nič ne čuti do nje in me v to prepričal. Potem bi obstajala možnost, da sva skupaj. V kolikor pa mi v obraz pove, da čuti nekaj in da celo mora razmislit...user posted image

Precej drugače bi jaz osebno reagirala, če bi se delno počutila kriva in če bi se on ravno zaradi noseče ženske doma vrgel v objem druge. Pač da bi on kao pozabil na probleme, ki jih ima doma( če jih je imel...)

ne vem kakšen je bil vajin odnos pred tem. sta se razumela, sta bila zelo dobra partnerja, prijatelja, si ga morda malo zanemarila..ne vem zato je težko podat kakršnokoli  pametno mnenjeuser posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Trikotnik?
13.8.2011 12:28:45   
meta21
Saraya, si mi dala mislit ... V bistvu sem bila vedno precej samozavestna in samozadostna, 1000 procentna v to, da ljubi samo mene in se mogoče res nisem pretirano trudila za njegovo ljubezen ... Ker je bila samoumevna, zame ... To sodelavko je spoznal v svoji prvi službi, ker je 4 leta mlajši od mene, medtem ko jaz delam že dobrih 6 let. No, kot študenta sva oba delala že prej ampak stalni dohodek družine oz. prej naju pa je bila moja plača. Saj sem bila vedno prijazna in dobra z njim, trudim se da ne bi bila stereotipno tečna in zatežena baba (kot mislim, da znamo bit vse kdaj pa kdaj) ampak se bojim, da sem bila večino časa preveč materinska do njega. Vzela sem mu možnost biti moški ... Najbrž ... Ne vem, razmišljam. Fino bi bilo, če bi kakšen moški dal mnenje na to temouser posted image

Razmišljala sem tudi o tem, da ga vse skupaj še toliko bolj mika, ker med njima ni bilo niti poljuba, niti objema, samo en kup sladkih besed. Tudi rekla sem mu že, da če se sprašuje, kako bi bilo, naj rajši proba kot se sili bit z mano. Pa me vedno čukasto pogleda, češ kaj težim, saj se je itak odločil bit z mano in do nje ne čuti več nič. In tudi zato ne razume, zakaj se ne smeta slišat. No tukaj se najini logiki razlikujeta.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Trikotnik?
13.8.2011 13:11:50   
maycy
PUNCA VSA ČAST!!!!!


_____________________________

***počakaj do 12.12, da te bom lahko imela v naročju ob sebi, da si bova lahko delila brezpogojno ljubezen***

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
13.8.2011 14:34:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maycy)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Trikotnik?
13.8.2011 15:02:55   
ego80
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA

user posted image user posted image sicer ne vem kaj je tukaj častivredno user posted image user posted image , ampak vseeno:

Draga Meta user posted image user posted image user posted image user posted image in prav hudo mi je ko berem ta tvoj post in tvojo zgodbo... Praviš da so slabši in boljši dnevi - vendar problem - trikotnik - še vedno obstaja, in dokler nekdo iz tega trikotnika ne izstopi, bo problem ostal. Je že res, da smo si ljudje karakterno lahko drugačni in se različno odzivamo na zunanje in notranje dražljaje. Morda bom malce groba, če rečem, da ste v bistvu vsi v tem trikotniku vsak po svoje nedorasli po sledečem vrstnem redu
1. tvoj tip - je v bistvu en navaden podlež, fičfirič in ena navadna pokvarjena rit brez jajc, ki mu ni para (v bistvu mu paše sedet na dveh stolih, doma 2 otroka, partnerka in streha nad glavo - drugje pa neizmeren čustveni imperativ user posted image )
2. njegova čustvena partnerka tudi nima ravno 3 čistih, če nima toliko možganov, da bi doumela, da se s tipi in čustvi tipov z dvema malima otrokoma ni za igrati in flirtati..
3. ti pa pri vsem tem zadevo preveč prepuščaš njegovim kvazim odločitvam in ga deloma še podpiraš. V vaši zvezi močno, močno škriplje - ti pa želiš navzven še vedno delovati kot vzorna družina, ki to res ni. Sama bi se naslonila na očetovo ramo, mislim, da bo razumel in ti pravilno svetoval ter pomagal..

Meni je čisto vseeno, ali se je nekdo z nekom dal dol ali ne, in če se ni, pa da si že nekaj let pošilja takšna sočna sporočila in razglablja o intimnih zadevah - mislim, da nima vseh pod streho in da je daleč od "normalnega" dedca. No ja, razen, če se bi rad postal novodobni Prešeren.

Nekdo mora iz tega trikotnika ven, prej ko se bo to zgodilo - bolje bo predvsem zate (ostala 2 sta itak bedaka).

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Trikotnik?
13.8.2011 15:35:49   
Vijoličarka
Meni pa je v oči predvsem padel tvoj materinski odnos do partnerja. Za vse se trudiš samo ti. Razmišljaš, si samokritična, skušaš ravnati čim bolj prav...  Kaj pa on?

Po svoje je res, da 'si iz moškega naredila otroka', ker v vajini situaciji bi morali biti obratno. Moški bi ga 'polomil', ženska bi bila prizadeta, izgubila bi zaupanje vanj in on bi moral biti tisti, ki bi se moral truditi, da zveza obstane. Tole:  'saj nisva imela nič fizičnega' in 'saj sem se odločil, da ostanem tu', hkrati pa si pošiljata strastna sporočilca, mi nikakor ne deluje, da bi on kaj vlagal v vajino zvezo.

Prav, se zgodi. Tip se zagleda v drugo žensko, ki nima toliko domačih obveznosti (ampak to je že prvi kiks, ker bi lahko razumel in doma tudi pomagal, ne pa iskal izhode v svežem čustvenem razmerju). Žena ugotovi in potem se mora nekaj zgoditi. Ali gre on z novo ljubeznijo ali pa 'se pretrga na kose', da si znova pridobi zaupanje žene.

Tvoj pa se bolj obnaša kot mamin sinček.

In ja, če bi moj partner pisal strastna sporočila tipa 'lupčka', 'pogrešam te' itn, bi meni padla tema na oči in bi takoj zahtevala, naj se odloči, iz čigavih oči zanj sijejo zvezde. Pri tem bi mi bilo čisto vseno ali bi se dala dol ali ne. Njegovo hrepeneje bi bilo usmerjeno k drugi ženski. Spraševala bi se, da ko je z mano, če je resnično z mano, ali v njegovi fantaziji nastopa ona.

Strinjam se s tistimi, ki pravijo, da je to še huje, kot če bi res kaj imela. Lažje bi mi bilo razumeti in odpustiti trenutek norosti in spodrsljal ter iskreno kesanje, pa da bi potem oba začela delati na ozdravitvi veze, kot pa stalno prenašati to negotovost, kot jo ti.  Ti se trudiš, da bi bila kar najboljša žena, tip se ti pa rajca in kuri z drugo žensko. 

Jaz bi se mu najprej opravičila, ker si doslej z njim ravnala preveč materinsko in mu povedala, da boš odslej naprej ravnala kot ženska. Povedala bi mu, da te rajcanje in kurjenje, katerega s z damo gresta, prav tako ali pa celo še huje prizadene, kot da če bi 'kaj fizičnega imela'. Zahtevala bi, da naj se to konča. Kakorkoli. Ali naj z damico zaživita skupaj ali pa naj popolnoma prekineta, ker onadva nista prijatelja, ker nista sposobna biti prijatelja, ampak imata v resnici čustveno razmerje.


_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu ego80)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Trikotnik?
13.8.2011 21:28:07   
ČebelicaMaja
Kar bom napisala ti sicer ne bo po godu, je  pa iz srca..
tudi sama sem bila pred nekaj leti v vezi s fantom, mlajšim od mene 5 let...in tudi najina logika in videnja sveta, življenja in ljubezni je bila različna.
Ne vem, ali je to posledica razlike v letih, ali pač razlike v karakterju, osebnosti... le da... jaz pač ne znam biti tako razumska, tolerantna in treznoglava... ko me presunejo čustva, odreagiram instinktivno... in ja, vsakič, ko mi nekaj ni štimalo sem padla ven, povedala svoje in zhtevala svoje... hvala bogu sva bila brez obveznosti, brez otrok... meni je postalo v zadnja pol leta vse jasno, tako kot je rekla ena pred mano, ljubezen je črna ali bela- ali je ali pa je ni... tudi on mi je rekel, da rabi samo čas... a za kaj... če ljubiš pač več, da ljubiš, čas ne bi spremenil ničesar... in sem šla... s težkim srcem ampak danes vem, da je bilo vredno...

te razumem, da ti je težko narediti tak korak, življenje piše različne zgodbe, dva mala otroka in hiša niso malenkosti pri plusih in minusih, ki jih verjetno tehtaš, pa vendar je tukaj dostojanstvo, spoštovanje in nenazadnje tudi etika... tudi moj bivši je govoril, ko sem mu očitala da flirta, da ne, da on je samo prijazen... ja, seveda...prijazen si lahko tudi na normalen način in še nekaj, jaz sicer ne vem in ne poznam tvojega moža... ampak toliko sladkih besed in objemčkov si po SMSu težko pošlješ, če tega tudi v realnosti nisi vsaj malo poskusil... ne vem, to je že naslednji nivo čustvovanja... flirtanje po SMSih je v mojem videnju, ko se še nič ni zgodilo, mnogo bolj zadržano in na drugem nivoju... ne verjamem, da fizično nista imela ničesar...

na tvojem mestu (ko so vmes tudi otroci) tudi jaz ne bi kar odvihrala iz veze, bi pa zagotovo jasno dala vedeti kje so meje mojega potrpljenja...če te ne more spoštovat, naj gre... se strinjam, da mora morda še odrasti in sploh dojeti, ali bi lahko živel brez tebe... o njegovi prijateljici pa ne bi izgubljala besed- kot jo vidim jaz, mora biti strašno egoistična, nedorasla in samovšečna... če sta prekinila stike ne vem, kaj imata sploh za razglabljat o tem, kdo komu prepoveduje stike...me zanima, če jih njen partner odobrava... halo!?

_____________________________

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Trikotnik?
13.8.2011 21:52:36   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA

Meni je čisto vseeno, ali se je nekdo z nekom dal dol ali ne, in če se ni, pa da si že nekaj let pošilja takšna sočna sporočila in razglablja o intimnih zadevah - mislim, da nima vseh pod streho in da je daleč od "normalnega" dedca. No ja, razen, če se bi rad postal novodobni Prešeren.



Saj sodelavca sta bila samo 6 mesecev, od lanskega septembra do letos marca. Ko mi je priznal "karkoliže mata" in se odločil, da ostane z mano. Kmalu po menjavi službe so se pa začeli tej njuni pogovori, recimo 1x - 2x na mesec.



(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Trikotnik?
13.8.2011 22:00:20   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja


na tvojem mestu (ko so vmes tudi otroci) tudi jaz ne bi kar odvihrala iz veze, bi pa zagotovo jasno dala vedeti kje so meje mojega potrpljenja...če te ne more spoštovat, naj gre... se strinjam, da mora morda še odrasti in sploh dojeti, ali bi lahko živel brez tebe... o njegovi prijateljici pa ne bi izgubljala besed- kot jo vidim jaz, mora biti strašno egoistična, nedorasla in samovšečna... če sta prekinila stike ne vem, kaj imata sploh za razglabljat o tem, kdo komu prepoveduje stike...me zanima, če jih njen partner odobrava... halo!?


Meje mojega potrpljenja nenehno poudarjam in sem mu že nekajkrat z vso odločnostjo, ki sem jo premogla rekla naj odide vsaj za nekaj časa. Dala sem mu jasno vedeti, da ga ljubim in da mi bo težko ampak, da tako ne morem živeti pod nobenim pogojem. Da ga z veseljem vzamem nazaj, ko se bo spucal in si razjasnil svoja čustva. Ampak hudič noče it ... Pa tud težko je blo, ker do zdaj ni imel druge zaposlitve ...

Ammm, njen partner pa mislim, da niti ne sluti. Sem v trenutkih hudobe že razmišljala, da bi ga malo ažururala user posted image

Ma sej danes se hecam, ker je že 2 dni vse super. Tudi on je do mene ful pozoren in do otrok ampak me je kar strah se na to navadit, ker bo čez čas spet vse jovo na novouser posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Trikotnik?
14.8.2011 10:14:26   
TomTaylor
P.S. Samo mamo mu nadomeščaš s svojim pretiranim razumevanjem. Sej je fajn, da si tako razumevajoča, strpna, tolerantna, ampak daj to prihrani za svoje otroke, z možem pa ravnaj kot z odraslim človekom. In zahtevaj, da se obnaša tako tudi on.


_____________________________

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Trikotnik?
14.8.2011 11:55:53   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

... z možem pa ravnaj kot z odraslim človekom. In zahtevaj, da se obnaša tako tudi on.



Če ji je od njega potrebno ZAHTEVATI naj se obnaša odraslo, kako ga potem tretira kot odraslega??? Če se od neke osebe naj zahteva ravnanje lastno odraslim, ker sama po sebi tega enostavno ni sposobna, potem je ista daleč od pojma zrelosti, odraslosti. Prav tako se na drugi strani postavlja vprašanje odraslosti osebe, ki v ravnanju z domnevno odraslo osebo od iste nekaj zahteva - odnos med dvema osebama (zrelima oz. odraslima) naj ne bi temeljilo na nekem pogojevanju, zahtevah. Tukaj potem več ni govora o enakovrednem medosebnem odnosu. Kakor hitro od nekoga nekaj zahtevam, ga "prisilim" v dejanje ali opustitev, dokazujem da ga ne sprejemam takšnega kot je, nad njim izvedem akt gospostva oz. ga podredim in spremenim v svojo korist. Hočemo partnerje ali hlapce???


< Sporočilo je popravil Bakfark -- 14.8.2011 12:01:43 >

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Trikotnik?
14.8.2011 13:03:41   
mateyka
hmmm, catch 22?

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Trikotnik?
14.8.2011 13:47:59   
katipi
Najprej user posted image

Praviš, da se slišita 1-2 krat mesečno. Kdo je tisti, ki pokliče prvi?!? Če je to ona, jo čimprej poišči in jo z besedami spravi na kolena user posted image user posted image , če ne bo odnehala, pa še kakšno user posted image , mogoče bo potem prišla k sebi. Mislim, kaj si nekatere  p..s...e vse dovolijo!?!? user posted image user posted image user posted image
Če jo kliče on pa njega še bolj user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Kaj boš čakala v negotovosti in samo sumničila kje sta, če sta. Ukrepaj!!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Trikotnik?
14.8.2011 19:39:25   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

P.S. Samo mamo mu nadomeščaš s svojim pretiranim razumevanjem. Sej je fajn, da si tako razumevajoča, strpna, tolerantna, ampak daj to prihrani za svoje otroke, z možem pa ravnaj kot z odraslim človekom. In zahtevaj, da se obnaša tako tudi on.




podpisuser posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Trikotnik?
14.8.2011 19:40:07   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

... z možem pa ravnaj kot z odraslim človekom. In zahtevaj, da se obnaša tako tudi on.



Če ji je od njega potrebno ZAHTEVATI naj se obnaša odraslo, kako ga potem tretira kot odraslega??? Če se od neke osebe naj zahteva ravnanje lastno odraslim, ker sama po sebi tega enostavno ni sposobna, potem je ista daleč od pojma zrelosti, odraslosti. Prav tako se na drugi strani postavlja vprašanje odraslosti osebe, ki v ravnanju z domnevno odraslo osebo od iste nekaj zahteva - odnos med dvema osebama (zrelima oz. odraslima) naj ne bi temeljilo na nekem pogojevanju, zahtevah. Tukaj potem več ni govora o enakovrednem medosebnem odnosu. Kakor hitro od nekoga nekaj zahtevam, ga "prisilim" v dejanje ali opustitev, dokazujem da ga ne sprejemam takšnega kot je, nad njim izvedem akt gospostva oz. ga podredim in spremenim v svojo korist. Hočemo partnerje ali hlapce???




tud podpis pod še bolj detaljno razloženouser posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Trikotnik?
14.8.2011 19:42:17   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katipi

Najprej user posted image

Praviš, da se slišita 1-2 krat mesečno. Kdo je tisti, ki pokliče prvi?!? Če je to ona, jo čimprej poišči in jo z besedami spravi na kolena user posted image user posted image , če ne bo odnehala, pa še kakšno user posted image , mogoče bo potem prišla k sebi. Mislim, kaj si nekatere  p..s...e vse dovolijo!?!? user posted image user posted image user posted image
Če jo kliče on pa njega še bolj user posted image user posted image user posted image [image]




ma nema veze kdo koga kliče. Če čutita kaj en do drugega jima živi bog ne bo tega mogel preprečiti. Naj ta tip sam pri sebi razjasni kaj sploh želi in se odloči. Ampak meta, res enostavno si preveč tolerantnauser posted image

_____________________________

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Trikotnik?
14.8.2011 21:15:32   
mateyka
tolerantna? jaz bi temu rekla preveč platonska. kot mati. on pa en pobezljan najstnik.. prav žalostno vse skupaj user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Trikotnik?
15.8.2011 10:51:17   
Colt
Meta....doma imaš tri otroke, ne samo dva. In ne morem se otresti občutka, da del tebe najstarejšemu ne pusti odrasti. 

_____________________________

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!



(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Trikotnik?
15.8.2011 11:02:21   
Felicita
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

... z možem pa ravnaj kot z odraslim človekom. In zahtevaj, da se obnaša tako tudi on.



Če ji je od njega potrebno ZAHTEVATI naj se obnaša odraslo, kako ga potem tretira kot odraslega??? Če se od neke osebe naj zahteva ravnanje lastno odraslim, ker sama po sebi tega enostavno ni sposobna, potem je ista daleč od pojma zrelosti, odraslosti. Prav tako se na drugi strani postavlja vprašanje odraslosti osebe, ki v ravnanju z domnevno odraslo osebo od iste nekaj zahteva - odnos med dvema osebama (zrelima oz. odraslima) naj ne bi temeljilo na nekem pogojevanju, zahtevah. Tukaj potem več ni govora o enakovrednem medosebnem odnosu. Kakor hitro od nekoga nekaj zahtevam, ga "prisilim" v dejanje ali opustitev, dokazujem da ga ne sprejemam takšnega kot je, nad njim izvedem akt gospostva oz. ga podredim in spremenim v svojo korist. Hočemo partnerje ali hlapce???



no jest sm šla z razmišljanjem v podobno smer - kadar moreš od svojega partnerja nekaj zahtevat je ta zveza bodisi na zelo dobri poti k propadu ali pa je (že zdavnaj) šla po gobe in skupaj ostajata samo zaradi udobja, otrok, finančne odvisnosti, (ali kar je še podobnih razlogov) vsekakor pa to ni več prava partnerska zveza. in to velja za vsako zahtevo, ne glede na to, kok napačno je dejanje, ki je to zahtevo povzročilo. zahteve in ultimati imo v (zrelo) partnersko zvezo ne spadajo.


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Trikotnik?
15.8.2011 16:19:14   
meta21
Sprejemam vsako mnenje (saj zato sem prišla na rr po nasvet :)) in tudi vsak nasvet posebej premislim (kakšnega sem tudi že uporabila ;)). Zdaj pa se meni postavljata dve vprašanji...

Kako mati-sin odnos spremeniti v enakovrednega, partnerskega?
Pa ne mi rečt, da naj bom manj razumevajoča in popustljiva, ker mi je v milijardi pogovorov, ki sva jih imela v času krize očital ravno to, da mu vedno nekaj težim in mi enkrat celo poslal pesem ...oprosti što nisam ono što želiš ...

Kje je meja med ultimatom in jasno izraženo željo? Če jaz rečem, da ne sprejemam njegove "prijateljice" pa če mi 1000x zagotovi, da govorita samo o vremenu, ali je to jasno izražena želja ali ultimat?

Malo sem zafilozofirala ampak vseeno me zanima vaše mnenje. user posted image

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Trikotnik?
15.8.2011 16:46:56   
Taddy78
Lahko ti odgovorim samo na drugo vprašanje, kjer je odgovor že tak al tak znan v naprej. Ona ni in ne more biti samo njegova kolegica, prijateljica oz. frendica in pri takih ženskah nimaš kaj izražat želje ampak partnerju postaviš ultimat.
Nekaj med njima je bilo in očitno še traja, pa lahko on flanca z njo o vremenu in prometu koliko hoče. Če noče pretrgati stikov z njo (najlažje je rečt, da je zato menjal službo, v resnici pa za tem sigurno stoji kaj drugega) je torej zanj zaenkrat čisto dovolj, da jo povpraša kako je kaj, glavno mu je da jo sliši...če je tudi redno videva...to pa vesta samo vidva.
In še nekaj...če mu je bolj pomembna, kot mu je pomembno tvoje počutje ob njunem prijateljstvu, potem res nimaš kaj za razmišljat.
Reče katera kaj hoče, ampak jaz bi drek zmešala, potem boš vsaj vedela na čem si. Res je da je možnih več scenarijev, saj jo lahko dedc zapusti in se sparita s tvojim, lahko pa da bo potem končno dala mir...ali pa tudi ne...pač sem tak karakter. Če veš ti, zakaj pa ne bi smel vedet tudi njen, če pa gre samo za prijateljstvo?

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Trikotnik?
15.8.2011 18:37:30   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: pety78
Ojoj, kar kurjo polt sem dobila. user posted image
Jaz bi na tvojem mestu predlagala in vztrajala pri tem, da se mož čimprej poslovi. Vsaj za nekaj časa.

Jap, do naslednjega življenja.

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?