|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 12:53:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLOWR12

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Men se zdi, da bi dal Janša ves keš ki ga ma (pa ga ni malo) za to, da zavrti čas nazaj in vrne Jankoviča varno v Mercatoruser posted image


Mislim da tudi Jankovič in njegova sinova nista ravno brez - denarja



Noben politik ni brez denarja.

Pa da ne bo pomote, imaš povsem legitimno pravico voliti za kogarkoli hočeš in se mi zdi, da je to edino pravilno.

Kar se tiče samih politikov: to sem že enkrat pisala: razlika med njimi je zgolj v tem, da eni poskrbijo samo zase, drugi pa zraven tega še kaj naredijo za državo in državljane. Lih včeraj sem gledala en dokumentarec, kako so si velespoštovani Adenauer (nemški kancler) &CO naročili tanke in si izplačali prek eksotičnih bančnih računov ogromne provizije, potem pa teh tankov sploh ni bilo?! Patrie vsaj so user posted image .

Janša je zelo talentiran človek, ki pa ima eno ogromno napako: je zelo zamerljiv. 90% svojega časa zapravi za maščevanja, osebne diskreditacije in tožarjenja ljudi, ki so mu stopili na žulj, ne mislijo ali delujejo tako kot on, mu niso všeč zaradi tega ali onega razloga.... svoj čas porabi zelo neproduktivno - in ker sem mnenja, da se v primeru mandatarskega stolčka njegov pristop ne bo v ničemer spremenil, se mi ne zdi primeren kandidat. Ne ker je desničar, ampak ker ne more preko sebe ter so mu državljani nekje na 100. mestu lestvice prioritet. Torej svojega časa kot mandatar ne bi namenil reševanju gospodarske in (predvsem) finančne krize, temveč bi bile v ospredju predvsem raznorazne čistke, menjave,... Pa ne prvo leto, kot je to običajno, temveč vsa 4 leta. To se že zdaj kaže v umazani kampaniji, celemu kupčku naročenih člankov, ki blatijo potencialne nasprotnike. Torej bi zapravil še več časa, ki ga kot država nimamo.

Jankovič: zagotovo ni brez greha. Je zelo aroganten, vase zagledan in ponosen človek, kateremu ego ne dopušča poraza. Torej bi naredil vse, da spravi državo spet nazaj v pogon. Ne ker bi hotel za državljanje boljšo prihodnost, ampak ker mora on sam pokazati okolici dokaze o svoji spsobnosti. Seveda bi v vmesnem času dobro poskrbel zase in svoje podrepnike.

Hanžek & CO imajo dobre ideje, dolgoročno vizijo, Pluta poznam osebno in je fajn človek. Ampak ideje same niso dovolj, treba jih je spraviti v prakso in trenutno ne vem, koga bodo imeli, da bi to uresničil. Od tega je pa odvisno, ali bodo dobili moj glas ali ne.

< Sporočilo je popravil Ankica. -- 10.10.2011 12:55:51 >

(odgovor članu FLOWR12)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 13:01:29   
kalbo
Podpis, če smem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 13:03:08   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: FLOWR12

IZVIRNO SPOROČILO: kalbo

Men se zdi, da bi dal Janša ves keš ki ga ma (pa ga ni malo) za to, da zavrti čas nazaj in vrne Jankoviča varno v Mercatoruser posted image


Mislim da tudi Jankovič in njegova sinova nista ravno brez - denarja


Sej tega ne on ne sinova ne skrivajo. Kaj pa Janša? Pokrita rihta je hujša in bolj smrdljiva od tiste očitne.

(odgovor članu FLOWR12)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 13:09:57   
Vijoličarka
Meni se zdi nesmiselno pričakovati mesajo ter se prepirati kaj ima kdo in kje je kaj vtaknil v žep. Mogoče da kje obstaja kdo, ki bi mislil samo na dobro državljanov, tudi za ceno svoje eksistence, ampak tak se ne bo prebil niti do volitev za vodjo vaške skupnosti, kaj šele države. V smislu, če bi se danes pojavil sam Jezus Kristus med nami, bi ga ponovno križali.

Nedvomno to gospodo žene velik ego polnjenje lastne denarnice. Meni je bistveno, kam koga ta ego žene in koliko 'pade od mize'.

JJ v življenju ni storil nič konstruktivnega, ker je Destruktivist. Njemu je popolnoma vseeno, če vsi pocrkamo, samo da je on na oblasti. Zraven še nima blage veze niti kako deluje ena manjša gospodarska celica, kaj šele država! Vse kar on počne je, da preganja ljudi, ki jih ne mara ali se čuti od njih ogrožen in zato imajo ljudje občutek, da 'on dela red'. Če že komu kaj pade od mize, ne pade iz njegove, ampak poskrbi, da za to plačajo drugi. Npr. brezplačne malice dijakom (ki jih večinoma mečejo stran) in drugi otrok brezplačno v vrtcu - to je sprejel konec mandata in financiranje tega obesil prihodnji vladi.

Janković je vsekakor svojega denarja vreden, ampak njega ego žene v drugo smer. Njega dejansko veseli graditi, reševati, organizirati, zraven je pa še deloholik. Njemu ni v zadovoljstvo, če nekoga stolče, njemu je v zadovoljstvo, če dela na projektu, če ga vidi dokončanega in greje se s hvalo za opravljeno delo.

Brez pretiranega oboževanja, ampak rajši imam človeka, ki gradi, kot pa človeka, ki ruši.

Ne morem pa reči, da sem navdušena nad Jankovićevo kandidaturo. Janša & Co bodo videli vse rdeče in še bolj kot pri vladi, ki zdaj odhaja, se bodo angažirali, da bodo sabotirali do amena. Pa če vse hudič vzame. Ker Janković ni šibek, kot je bil Pahor, bodo sicer mediji imeli fešto, ampak kaj bomo od tega imeli državljani?

Ne glede na to, kdo zmaga, jaz ne vidim nobene posebne rožnate prihodnosti. Janša bo, kot pravi informbirojevski komunist,  nadaljeval svoje 'poslanstvo' v stilu Stalinističnih procesov. Če zmaga. Državljani od tega ne bomo imeli nič pametnega. Če pa ne bo zmagal, bo postal zagrizen gverilec in uničeval vse možnosti, da se kam izkopljemo. Zato, ker on ni zmagal. Ker nič drugega ni pomembno.

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 13:24:55   
BellaB
Veste kej bom rekla... veliko dima, malo ognja. Pa veliko potrosenega denarja. Izvsega skp pa ne bo nic, ker v SLO nimamo neobremenjene alternative. Koga bom volila? Nekoga cisto X.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 13:25:02   
ronja
Podpis pod Ankico in vijoličarko, samo da vseeno upam, da pa bo prihodnost boljša in da dobro na koncu zmaga (nisem se nikoli poistovetila s pepeklami in ostalimi deklicami, ki se poročijlo s princem, ampak to, da dobro zmaga mi je pa nekak ostalo... koliko časa je treba na to čakat, pa ne vem;).
Koga bom volila, še ne vem.. vem, le dvoje, da to nikakor ne bo g. Janša in da bom ostala zvesta levici.

Enako. Kdo pa bo to, pa ne morem vedet, če ne vem niti, kdo bo kandidiral - ne spremljam ravno vneto politike, pa kolikor mi je znano, še sami ne vejo...

Zadnje volitve zame niso bile volitve "za nekoga" temvec volitve proti nekomu. Volila bom tistega, ki bo imel najvec moznosti za zmago ob mojem volilu ne za, temvec proti dolocenim kandidat (u)om. Torej volila bom tistega, ki bo imel najvec moznosti, da premaga tistega za katerega ti katipi definitivno ne bos volila

Hehe, kako podobno razmišljamouser posted image . Pri tem, da sama nimam pojma o politiki!

Ni, sam mladi očka jih ma take črne.

Ja, njemu je pač črna bližjeuser posted image , se vidi tudi po grehih - to še jaz vem;).

Ne moti me, koliko ima kdo denarja (noben od teh ni reven). Kar se Jankovića tiče, se mi zdi, da si svojega tudi kar zasluži, ker vsi pravijo, da je deloholik, kar je po svoje dobro za LJubljančane, glede na to, kaj so prej župani naredili (bolj ali manj ne kaj dosti, Danica sploh dobesedno nič, pa tisti tip z rdečim nosom glih tako, Vika je vsaj kolesarske začela rihtat...) - in enako bi bilo verjetno, če bi bil na položaju vodit državo. Se strinjam, da je ego in vse - ampak samo to ga še ne dela slabega politika (taki pač v večini so...) Če bo on kandidiral, ga bom najverjetneje volila.

Se strinjam - zelo pošteni politiki nimajo šans za zmago, navadno se pa tudi ne znajdejo v tistem cirkusu (navsezadnje so še Pahorju to očitali, da je preveč naiven) in jim kljub dobrim namenom ne uspe naredit nič dobrega, ker jih povozijo. Tako kot če bi mene gor dal - ne bi želela delat slabega, bi pa verjetno naredila čisto sranje. Podobno je pri ostalih, ki imajo visokoleteče ideje, pa nobenih konkretnih idej, kako jih uresničit.

razlika med njimi je zgolj v tem, da eni poskrbijo samo zase, drugi pa zraven tega še kaj naredijo za državo in državljane.

Vsi poskrbimo zase - to ni nič slabega - dokler ne gre na račun drugih. Od politika pa pričakujem, da poskrbi še za državo in državljane. Kaj točno jih žene v to, je njihova stvar - zaradi mene tudi nerazrešene traume iz detinstva, da se morajo nujno dokazat, da so tega sposobni,... Samo da delajo v korist državljanov.

V smislu, če bi se danes pojavil sam Jezus Kristus med nami, bi ga ponovno križali.

Verjetno bi končal kot Kramberger...

Sicer pa, kot pravijo fantje v South parku: volitve so vedno izbira med "some duche" and "a piece of shit" - ampak še vedno je ok, da izbiramo med njima, ker pač druge opcije še nismo našli, pa ker vseeno nista isto. Če malo povzamem.


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 15:10:07   
polho3006
Kolikor berem in spremljam tole našo tragokomedijo...najboljše bi bilo da sploh ne bi imeli vlade in potem tuni njihovega predsednika ne bi bilo treba. Mislim da vsa javna uprava ne požre toliko kot vlada ki je na oblasti in tisti ki so odleteli pa še kljub temu dobivajo lepo plačo.
Te volitve pa mojem mnenju ne bodo volitve za **** osebo, stranko, ampak bolj proti določeni osebi. Ker tudi sama ne vem koga bi volila ker so vsi približno enako ne-pošteni, ampak bom šla volit samo z enim namenom, da ne bo zmagal ˝mladi očka˝
JJ je bil vedno problematičen, konflikten...ampak ko smo še bili v rajnki Jugoslaviji je povzročal prepire kao v dobro Slovenije, ampak v dobro koga pa sedaj kar naprej dela sranje???

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
10.10.2011 16:21:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 17:33:02   
ZARA
Ta trenutek mi je še čisto vseeno in nič ne sledim. Mislim, nekako zaudarja po Janševi zmagi. Pahorjeva pomoje nima šans, a?

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 17:39:33   
rozilu
Pa saj je čisto jasno že iz tega foruma: tisti, ki bi volili levico (oziroma volili proti JJ), ne vejo koga bi. Mogoče Jankovića, mogoče Hanžka, verjetno bo še kdo ostal zvest Pahorju, Katarini... JJ bo pa imel svojih 15-20% (gor dol) in to je to - zmaga.

Upam, da se motim, ampak najbrž se ne...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 17:40:27   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica.
Jankovič: zagotovo ni brez greha. Je zelo aroganten, vase zagledan in ponosen človek, kateremu ego ne dopušča poraza. Torej bi naredil vse, da spravi državo spet nazaj v pogon. Ne ker bi hotel za državljanje boljšo prihodnost, ampak ker mora on sam pokazati okolici dokaze o svoji spsobnosti. Seveda bi v vmesnem času dobro poskrbel zase in svoje podrepnike.

IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka
Janković je vsekakor svojega denarja vreden, ampak njega ego žene v drugo smer. Njega dejansko veseli graditi, reševati, organizirati, zraven je pa še deloholik. Njemu ni v zadovoljstvo, če nekoga stolče, njemu je v zadovoljstvo, če dela na projektu, če ga vidi dokončanega in greje se s hvalo za opravljeno delo.

Podpis pod obe.

In dodatek... g. Janković me rahlo spominja na "gospoda", kateremu pravimo "druže Tito". Kradel je kakor sraka, ampak poleg tega je pa še nekaj naredil in ni pokradel vsega, temveč je nekaj tudi pustil, da je lahko pokradlo še ljudstvo. user posted image

In glede na to, da je prestavljeno na jutri ob 14-ih, ko se bo izvedelo, ali bo g. Janković kandidiral ali ne - bom pač še do jutri do 14-ih, ko bo padla odločitev (javno) na Kongresnem trgu v LJ, držala pesti, da se bo odločil za kandidaturo. Ne bo dobil samo mojega glasu in glasu večine Ljubljančanov - glede na prebrano v medijih (od anket do forumov) ima podporo tudi marsikaterena neLjubljančana, ki v g. Jankoviću vidi točno tako osebo, kakor sta zgoraj opisali Vijoličarka in Ankica.

Za Janšo mi dol visi "ono što nemam".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 17:51:58   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Ta trenutek mi je še čisto vseeno in nič ne sledim. Mislim, nekako zaudarja po Janševi zmagi. Pahorjeva pomoje nima šans, a?



Glede na to, da si ga edina omenila v tej temi, je menda vsem, razen njemu, jasno, da že en čas živi v paralelnem svetu user posted image .

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 17:56:09   
rozilu
Meanwhile....

http://www.rtvslo.si/slovenija/virant-s-svojo-listo-na-volitve/268119

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 18:40:30   
BellaB
Kar se tice Viranta... no on mi je bil vredu. Pa Zerjav tud. Mislim da so to ljudje ki ne samo blebetajo, ampak tud kej naredijo.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 19:02:42   
Vijoličarka
Zanimiva poteza Viranta, ki pa sem jo potiho pričakovala.

Zdaj je samo še vprašanje, zakaj se je tako odločil.

Ali bo v dogovoru z JJ Virant ulovil tiste volilce, ki so sicer desno naravnani, a jim je Janša zadnje čase resnično 'too much'. SDS je pač zato, da malo peska v oči vrže, objavil svoje ogorčenje, češ kaj se Virant gre, da volilci ne bi posumili, da: voliš Viranta, dobiš Janšo. Če je temu tako: briljantna poteza desnice, da ulovi nekaj volilcev, ki bi sicer 'zbežali' k Jankoviću.

Ali Virant v trenutni politični situaciji vidi priložnost zase, da pobere smetano, torej obupane volilce, ki ne vedo, ne kod ne kam. Naveličan Janše, ki se ima za nekakšnega kralja slovenske desnice, ki mu pripada tudi položaj kralja Slovenije, pelje desnico v novo smer.

Bomo videli.

Odzivi SDS-ja pa so tipični. Nekdo bi jim moral povedati, da demokracija ne pomeni, da lahko kdo ustanovi listo ali stranko samo, če SDS to dovoli, ampak da to lahko stori vsak. In neverjetno, vsak se lahko sam odloči, katero stranko bo podprl in celo, kako bo glasoval.






_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 19:07:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

In glede na to, da je prestavljeno na jutri ob 14-ih, ko se bo izvedelo, ali bo g. Janković kandidiral ali ne - bom pač še do jutri do 14-ih, ko bo padla odločitev (javno) na Kongresnem trgu v LJ,


Imaš občutek, da bi Janković javno povedal, da ne bo kandidiral user posted image ?

Imam občutek, da zna Janšo prehiteti po desni, ne po levi, podobno kot je Turk v zadnjih predsednških volitvah iz (domačega) političnega ozadja pometel s konkurenco. Janković ne more tako močno, ker ima močnejšega protikandidata, ki ima svojo zagriženo volilno telo.

Ima kar nekaj prednosti.

Je ciljno usmerjen  (kar danes potrebujemo), obvlada marketing nad nivojem lepe Urške (ki je sicer čisto simpatičen, a za nivo resne politične tekme so to zgolj navijačiče v premorih) in, kar se meni zdi ta trenutek najpomembnejše, lahko pokaže svoje rezultate, in to zelo konkretne. Kam je prišel Mercator v **** letih (ne vem, koliko časa ga je vodil) in kateri projekti so se speljali v Ljubljani pod njegovim županstvom.

To so zelo pokazljivi rezulati, bistveno bolj od tistih, ki obračunavajo s preteklostjo. Je odličen govorec in zna koketirati s publiko.


Ima kar nekaj minusov.

Želi doseči cilje ne glede na ceno.
Ima družino, preko katere se peljejo marsikateri posli.
Ni vodja politične stranke in nima politične kilometrine predvolilnega boja.


Jaz navijam da kandidira (čeprav mi ni ljub zaradi zgoraj naštetih minusov). Tako bo politična tekma zanimiva, napeta in končno bo na sceni pihal svež burja (ali burja, glede na to, da je zima user posted image ).

Edino, kar njemu manjka, je učinkovita pravna in finančna država, ki bi umirila kakšnega konja v njegovih projektih - ker pri ljudeh, kot je on, se to da.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 19:22:23   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka
Ima kar nekaj minusov.

Ni vodja politične stranke in nima politične kilometrine predvolilnega boja.

To je kvečjemu plus, ne minus - glede na to, kakšni kreteni so nekateri vodje političnih strank s političnimi kilometrinami predvolilnih bojev.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 19:51:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka
Ima kar nekaj minusov.

Ni vodja politične stranke in nima politične kilometrine predvolilnega boja.

To je kvečjemu plus, ne minus - glede na to, kakšni kreteni so nekateri vodje političnih strank s političnimi kilometrinami predvolilnih bojev.


Tudi z njimi se moraš znati boriti, ker je ring omejen.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 19:53:09   
Kerensa*
Se ti zares zdi, da se g. Janković ne zna boriti? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 19:55:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Se ti zares zdi, da se g. Janković ne zna boriti? user posted image


Tvoj t.i. kreten - je pač kreten, to je treba upoštevati.

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 19:57:59   
Kerensa*
Kreteni, Milijonarka - množina. user posted image

In če besedo kreten izenačiš z bedak... z bedakom se pa res ni težko boriti. Edino, kar se ti lahko zgodi, je to, da te opazovalci začnejo enačiti z njim. user posted image Mislim pa, da se g. Jankoviću tega ni za bati, kajti njegovi privrženci smo, ne glede na borbe s kreteni/bedaki prepričani, da on ni tak, njegovi nasprotniki pa tudi brez borb s kreteni/bedaki mislijo, da je on že tak.

Tako, da... who cares? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 20:16:48   
Kerensa*
http://www.youtube.com/watch?v=VoaeBM3UzNw

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 20:27:08   
Micy
HOJ

Jest bom pa volila Viranta, če bo res šu na volitve z svojo listo, na kateri je baje tudi Lahovnik, ki se mi zdi fajn dečko in da pravilno razmišlja.

Kar se pa tiče glede Pahorja in Janše pa nebi zgubljala besed.

lep večer

_____________________________

Love is in di er.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Letošnje volitve!
10.10.2011 23:08:01   
Anonimen
Za Viranta pa ne vem, kaj naj si mislim. Je zelo pameten in zvit človek, tudi sposoben, niso pa mi jasni njegovi motivi.

(odgovor članu Micy)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Letošnje volitve!
11.10.2011 8:01:01   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka

Zanimiva poteza Viranta, ki pa sem jo potiho pričakovala.

Zdaj je samo še vprašanje, zakaj se je tako odločil.

Ali bo v dogovoru z JJ Virant ulovil tiste volilce, ki so sicer desno naravnani, a jim je Janša zadnje čase resnično ''too much''. SDS je pač zato, da malo peska v oči vrže, objavil svoje ogorčenje, češ kaj se Virant gre, da volilci ne bi posumili, da: voliš Viranta, dobiš Janšo. Če je temu tako: briljantna poteza desnice, da ulovi nekaj volilcev, ki bi sicer ''zbežali'' k Jankoviću.

Ali Virant v trenutni politični situaciji vidi priložnost zase, da pobere smetano, torej obupane volilce, ki ne vedo, ne kod ne kam. Naveličan Janše, ki se ima za nekakšnega kralja slovenske desnice, ki mu pripada tudi položaj kralja Slovenije, pelje desnico v novo smer.

Bomo videli.

Odzivi SDS-ja pa so tipični. Nekdo bi jim moral povedati, da demokracija ne pomeni, da lahko kdo ustanovi listo ali stranko samo, če SDS to dovoli, ampak da to lahko stori vsak. In neverjetno, vsak se lahko sam odloči, katero stranko bo podprl in celo, kako bo glasoval.







Janša odebeljenega ni sposoben. Upam res, da se končno prebudi desnica in to brez SDS in Janše, ker to rabimo, ravnovesje brez zdrah. Upam, da je Virant uspel dat Janšev CD iz glave in ponovno misli s svojim lastnim RAMom.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 11.10.2011 8:02:38 >

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?