2bambinos
|
Bobika, tudi jaz mislim, da je to virus, ni slabost (vsaj po mojih vsakodnevnih izkušnjah...). Pojdi do zdravnika, boš dala kri in bo vidno ali je celo bakterijsko. Sama sem v začetku decembra imela vnetje sapnika in sem morala jemati antibiotik Hiconcil... Ne pozabi piti ter poskušaj s kakšnim prepečencem malo za podlago. Če je virus, boš morala preležati... Za tiste, ki imajo slabost, moj mini nasvet: vse kar je toplo, še bolj izzove slabost, zato si pomagam s hladno vodo ali mineralno (Radenska mi ful paše). AmyZ - jaz jemljem sedaj tudi Elevit, prej sem eno škatlico Fembiona. Sicer naj bi se baje folna kislina v Femibionu bolje vezala, ima pa Elevit še en kup mineralov zraven, zato malo menjavam. Tifola pa ne poznam. Mislim, da bom folno kislino jemala celo nosečnost, ne le prve tri mesce, ker verjetno telo dobi kar nekaj koristnih sestavin in ker sta mi priporočali dve kolegici, ki sta prav tako jemali celo nosečnost. Magnesol se jemlje zato, da zmanjša krče maternice. Ginekologinja mi ga je priporočila 3 šumeče tablete na dan, ker sem jih res imela tako hude, da sem se zbujala ponoči, se nisem mogla obrniti na drug bok, ko sem hitro vstala ali se zasukala... skratka ful močne. Mislim, da mi je tudi Elevit pomagal, ker tudi sam vsebuje magnezij. Z njim imam edino težavo ga pogoltniti, ker je tako velika tableta... Magnesol torej po potrebi - iz mojega vidika. LP
< Sporočilo je popravil 2bambinos -- 4.1.2012 9:35:40 >
|