afnica mala
|
Jutro, 1 dan me ni, pa naklofate 4 strani, pridne jaz pa imam težave s spanjem. 2 noči nisem mogla po 3 ure spat- to je še ok, danes pa sem pred 1h se zbudila z groznim glavobolom, ki je trajal do 5h, ob 6:30 se je že mala zbudila, zdaj pa je še vedno prisoten...vprašanje: ali lahko vzamem kakšen lekadol? tudi, ko sem imela virozo z vročino, si ga nisem upala, pa so me ful kosti bolele....odkar sem noseča sem skoz bolana , najprej vneto grlo, kašljanje, potem 1 dnevna trebušna viroza z bruhanjem, nadaljevanje kašlja, viroza z vročino, kašelj pa še vedno prisoten oz. se spet jača, prav tako količina sluzi...ne vem, sploh se ne sestavim, 3 leta sem bila popolnoma zdrava...zdaj pa.... .pa tudi mala je spet čedalje bolj prehlajena, zdaj greva lahko že malo ven....pa ko sva šli k pediatrinji v torek, sem zvedela, da je 6 dni jedla fuuuulll preveliko dozo antibiotika za škrlatinko...pismo...namesto 3x 2,5ml je jemala 3x 4ml...pri bogih 13 kg...ni čudno, d ami je še shujšala, pa komaj 13 kg smo ujeli..... ali sploh delajo HB ali AC če močno kašljaš? je večja nevarnost splava?
|