Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
......
brca kot nor in moram reči,da mi je to prav zabavno.....ko sem sama mi resnično pomeni dobro družbico.

, ko si bla na morfologiji?
!Full lepo je blo za videt!!Kaj ti še nisi imela morfologije?
.
in takrat more biti v bližini WC, drugače je hudo
. Kila pa še brcanje v mehur
kakšnih blazno dolgih pogovorov pa ravno nimam...), kako se bom navadila na vse novo in drugačno...ufff sej vem, da kompliciram, ampak kaj pa vem...mogoče je pa to zato, ker je
službeno odsoten in sem doma sama, pa še danes sem zadnji dan v službi (uffff...pa danes imava 9 obletnico poroke
, ker mi je g rekla da bomo to urejali potem. Da kar se poroda tiče ni panike. Jo bom pa vprašala kako to da grejo druge na pregled glede tega. Mi je pa priporočala nosečniški pas, k res fulll pomaga.
. Res ni bla cesta nevem kaj sam to ni blo OK. Trebuh mi je otrdeval - ma v bistvu sploh ne znam povedat. A se je kateri že to zgodilo?
.