|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Decembrčice :)
4.9.2005 16:26:44   
šnucika
evo še mene
Sem v 26. tednu in kar gre...čeprav so me spet napadle slabosti ......
Sem na bolniški že od 24. tedna....ker sem samozaposlena in imam pretežno športno delo,zato me je moj G dobesedno sam nagnal na bolovanje....
Moj mali/mala brca kot nor in moram reči,da mi je to prav zabavno.....ko sem sama mi resnično pomeni dobro družbico.
Drugače pa komaj čakam,da bom zvedela,kaj imamo...upam,da že na naslednjem pregledu..saj do sedaj ni bilo videti,se je pikec tako obračal...

pozdravček...pa uživajte drage

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Decembrčice :)
5.9.2005 15:43:33   
Kofi
Hej bejbe!

Po dolgem času se vam še jaz javim

Moja beba je po mojem ok, saj brca 100 na uro. Jaz se tudi fajn počutim, seveda če odštejem to, da sem zdej začela opažat, da mi nogice mal zatekajo, pa prsti na rokah tudi. Kislino mi pa itak non stop gor meče. Sem pa trenutno v 25T.
Nič mi ne paše jest. Če bi blo po mojem bi samo na vodi živeli. Samo, sej se potrudim za moje malo popke.

Nakupovali smo; voziček smo kupli, pa poleg še eno košaro (rabljeno - jo dobim jutri po pošti - upam, da je še vredu). Cunjic za otročička pa še nič nimam, ker mi prijateljice obljubljajo in upam, da bojo obljubo držale

Tudi na materinsko šolo še nisva šla. Sem vidla, da se ena začne v MB jutri, sam kaj ko je zjutraj. Jaz delam namreč, ne morem si kar tak fraj vzet. A katera ve, če majo v MB tudi popoldanske varjante?

Pozdravček, Pegica in bebica

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Decembrčice :)
5.9.2005 15:44:21   
Kofi
A še to,

Lidija a si zvedla kaj ima tvoja beba med nogami , ko si bla na morfologiji?

Lp!

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Decembrčice :)
5.9.2005 21:39:19   
lidija74
Alo,Pegica!
Ja,smo zvedli,kaj ima naša bebica med nogami ! Lulico ma !Full lepo je blo za videt!!Kaj ti še nisi imela morfologije?
Meni je G glede materinske šole rekla,da se še ne mudi,ker običajno hodijo v zadnjem trimesečju.Rekla mi je,da se bova pogovorili naslednjič,ko imam pregled.to je 22.09.Ti bom takrat sporočila,kdaj bo,če pa boš ti kaj zvedela pa sporoči!!
Tudi midva sva že kupila voziček prejšnji ponedeljek.Bila sva v Avstriji in sva kupila Hauck denver 6 z enako lupinico.Ti povem,da se splača za oboje skupaj sva odštela 168 eur!!Pa še nivein nahrbtnik za 17 eur,ki pri nas v baby centru stane okrog 8000 sit.Skratka še bomo hodili v Avstrijo po nakupe.
Lp,Lidija ,25.teden

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Decembrčice :)
6.9.2005 10:06:40   
BlankaT
Lepo pozdravljene decembrske (ne)klepetulje .
No pa se še midva malo oglasiva. Z sva vredu, sicer je bolj miren-na, tako, da ne čutim veliko premikanja in brcanja, je pa zato potem toliko lepše, ko začutim tisti premik. Mislim, da še vedno sedi, ker me večkrat brcne v mehur in takrat more biti v bližini WC, drugače je hudo .

No pri zadnjem ginekološkem pregledu so mi ugotovili, da imam pruh na levi strani dimlj. Vendar pa bom lahko kljub temu rodila po naravni poti .

Imam pa še eno vprašanje. Ali gre aktera v materinsko šolo v MB. Midva sva sicer bila že pred 5 leti in me sedaj zanima, če moreva ponovno v šolo.

Lp, Blanka

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Decembrčice :)
6.9.2005 11:19:41   
GATA
BlankaT,
imave pa kar podobne težave . Kila pa še brcanje v mehur .

Lp

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Decembrčice :)
6.9.2005 12:54:16   
BlankaT
Gata, kaj pa so tebi rekli? Kdaj boš šla na operacijo? Meni so rekli, da naj pridem, ko bom nehala dojiti, tako, da se bom kr počasi prijavila. Pravijo, da je v MB leto dni čakalna doba.

Lp, Blanka

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Decembrčice :)
6.9.2005 14:23:52   
Kofi
Blanka,
če želiš, da bo tvoj dragi lahko poleg, moreta it v šolo še enkrat. Pa mislim, da je obvezno. Tako so mi prijateljice povedale, ki že imajo 2. otročička.
Najboljš, da vprašaš svojo G.

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Decembrčice :)
7.9.2005 8:16:59   
Anonimen
Lidija, tale Denver 6 sem tudi jaz gledala in me je zelo mikal, predvsem cena. Edina stvar, ki me moti, je teža vozička (16 kg). Tudi mamice na forumu so večkrat rekle, da je voziček super, le pretežek.
Tako sem se odločila za po lastnostih identičen voziček, vendar 6 kg lažji, to je PP Venezia. Zdaj samo še čakam nove barve, ki so že predstavljene na internetu. Pa na žalost bomo odšteli 2x več za ta voziček.
Lupinico pa sem že kupila Hauckovo v Avstriji, pač ne bo enake barve kot voziček.

Pozdravček vsem decembrkam. Jaz sem trenutno na dopustu, potem pa začnem odštevat dneve do porodniške

(odgovor članu GATA)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   Decembrčice :)
7.9.2005 9:28:40   
BlankaT
Še eno vprašanje imam? Kateri voziček nameravate vzeti in predvsem kje ? Midva se odločava da bi se odpeljala v Italijo ponj, kjer imajo eno trgovino, kjer dobiš vse za novorojenčka, je pa kr kmalu za mejo. Pri prvem sva imela Cargo-ta in sva full zadovoljna z njim. Motilo naju je samo to, da zavzame veliko prostora, ko ga zložiš.Tako, da sedaj nabirava nove ideje.

Lp, Blanka .

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Decembrčice :)
7.9.2005 12:12:06   
mml
Lep sončen pozdrav vsem decembrovčkom in njihovim mamicam. Očitno naši otročki bolj aktivno brcajo, kot smo pa me zgovorne .
Mene zadnje dni daje rahla depresija , no ja ne vem, če je to čisto ta pravi izraz...ampak kar naprej se sprašujem, če bo s vse OK, če bom dobra mama (že zdaj imam slabo vest, ko prebiram, da se neketare kar naprej pogovarjajo s pikicami v trebuhu, jaz jo sicer vsake toliko ogovorim in kaj pokomentiram, kakšnih blazno dolgih pogovorov pa ravno nimam...), kako se bom navadila na vse novo in drugačno...ufff sej vem, da kompliciram, ampak kaj pa vem...mogoče je pa to zato, ker je službeno odsoten in sem doma sama, pa še danes sem zadnji dan v službi (uffff...pa danes imava 9 obletnico poroke ), no potem grem še na dve službeni potovanji, sicer bom pa na dopustu, ki ga pač moram izkoristit, sicer mi bo propadel. Skratka življenje se mi spreminja...Ampak tale je težko pričakovana in sem sicer čisto v , samo ...upam, da so to samo nosčeniški hormoni...

Sicer mi pa ni hudega...dete v trebuhu pridno razgraja , predvsem ko sem v družbi, ponoči pa da večinoma mir, upam, da bo imela takšen bioritem tudi, ko pride na svet .
Za oktober so planirani vsi nakupi, dotakrat pa delam načrte in sezname .
Aja pa še to...gre mogoče katera oktobra v šolo za starše v Leonišču?

Evo malo sem vam pojamrala...upam, da ne zamerite...mi je že takoj lažje

Želim vam čudovito lep sončen dan in pobožajte svoje trebuščke

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Decembrčice :)
8.9.2005 8:35:48   
Yasminka
Hola decembrke!

Vidim, da si ze vse urejate papirje na csd-ju in pocas odhajate v bolniske oz. porodniske. No mene to caka mal kasneje saj sva z bolj pozne decemrcice (27.12.). Delala bom do konca novembra, ker pa sem zaposlena v šolstvu so mi povedali, da mi dopust ne pripada - saj ga moram koristit v času počitnic . Ima še katera podobno situacijo?
Drugace pa pridno zapravljam. Konec meseca dobimo voziček naročen pri Sončku (rdeč pramette).
V šolo za starše pa bova šla z v začetku oktobra.
Lepo crkljajte bušije .

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Decembrčice :)
8.9.2005 9:00:58   
GATA
BlankaT,
za kilo nisem šla nikamor, ker mi je g rekla da bomo to urejali potem. Da kar se poroda tiče ni panike. Jo bom pa vprašala kako to da grejo druge na pregled glede tega. Mi je pa priporočala nosečniški pas, k res fulll pomaga.

Me pa neki zanima: rekla si da je v Italiji trgovina kjer je vse za novorojenčka pa me zanima kje je je in kako se ji reče.

Pred parimi dnevi sva z šla na malo daljšo pot. Moram povedat da sm komaj preživela . Res ni bla cesta nevem kaj sam to ni blo OK. Trebuh mi je otrdeval - ma v bistvu sploh ne znam povedat. A se je kateri že to zgodilo?

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Decembrčice :)
8.9.2005 10:38:51   
BlankaT
Ja Gata tudi meni večkrat trebušček otrdi, pa ga malo popožam pa je potem bolje. Kakšen nosečniški pas pa je to in kje si si ga nabavila? Mene ta pruh kr boli, sicer mi je kirurg rekel, da si ga naj porinem nazaj, ko mi bo izstopil . Sedaj pa si zamislite, da sem v trgovini in si začnem ta pruh (tam odspodaj) pritiskati nazaj .

Glede trgovine v Italiji pa ti bom še javila točno ime in kraj, ker ga niti sama ne vem. Sta pri prvem tašča in šla sama izkati voziček, ker se jaz nisem preveč dobro počutila. Tako, da sedaj čakam, da mi tast prinese revije in ti bom potem lahko javila. Vem samo, da se tam dobi vse .

Najini počutje je super le, da me zadnje dni še bolj intenzivno brca v mehur . Upam, da se bo hitro obrnil-a.

Vsem in želim lep sončen dan , Blanka.

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Decembrčice :)
8.9.2005 11:23:18   
GATA
BlankaT,

nosečniški pas sem kupila v Baby centru je pa od La Vie. Imajo različne velikosti, stane 4.410 sit. Je nakakšen elastičen pas širine cca 5-10 cm. Imajo ga tudi v Sanolaborju. Naj bi bil cenejši. V enem so rekli da je 2.990 pa ga nimajo v drugem so rekli 3.990 pa ga imajo no na koncu sm ga pa kar v BC kupila ker se nakupi tudi seštevajo pa tudi bližje mi je bil.

Sem pa en dan bila brez pasu pa ti povem da to ni bila glih dobra ideja tako da ne vem kaj bi brez njega. Kako pa potem ti živiš?

Naš sonček se je sicer tako čudno obrnil da sploh ne vem v kakšnem položaju naj bi bil. Glavno pa je da (vsaj včeraj ni) ne brca v mehur

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Decembrčice :)
8.9.2005 12:26:17   
tinkamiška
Hojla Decemberčice

Ravnokar sem se naročila na 3D UZ v SG in komaj čakam sredo , da bova spet lahko vidla najino Izo, če je še Iza

Jst sem pa večino stavri za našo malo že nabavila, mankajo mi še samo par cotk, plenice, blazinice za joškice in kak moderc za dojenje. Za to pa še imam čas.

Mene tudi kar močno brca in nima nibenega dnevnega reda, včasih je tudi ponoči nemirna in pomaga, če malo pobožam trebušček.

V šolo za starše bova šla pa v začetku oktobra

Lepo bodite in imejte se lepo

Tinka

(odgovor članu GATA)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?