Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, število
doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, spol
/19.1./okolica NG
/7.2./okolica Vrhnike
vam želim!! Ste že na seznamu
v miru kakšen film pogledama
. Seveda ob predvidevanju, da se mi prej ne zgodi ss
. itak mi pa 100 krat tam povejo da nič ne morejo pomagat če gre naprej gre naprej, lahko samo preverijo kako je splodom. in HVALABOGU je moja pikica iz pol cm od srede do danes zrasla na 9mm in še bije
. tako sem srečna, obenem pa prestrašena, saj ni rečeno da bo še vse uredu. krvavitev se je tudi kar zaustavila, kakšna pikica se še prikaže. zdaj bom do 22.2. vsak dan trepetala in gledala če je vse uredu spodaj
. V četrtek popoldne sm imela rjavkasto roza izcedek, itak me je zagrabila panika, klicala ginekologinjo, ki ni delala, sem morala klicat v bolnišnico, kjer so mi svetovali naj počivam in da nima veze se prit pokazat, ker je precej vožnje in bi lahko le škodilo. Včeraj zjutraj sem šla k G, najprej je rekel da ni panike, da je sam rjavo, potem pa me je dal na UZ. Ploda ni bilo videt, noseča naj bi bila 6t in 5d, pa ni bilo videti nič in je rekel, da bo najverjetnje šlo v krvavitev. Da se ne bo dobro končalo. Rekel je samo, da če se spomnim kdaj sem zanosila, da je morda mlajša nosečnost, vendar ni dal upanja. Ostala sem kot ocmokana, s cmokom v grlu in veliko bolečino ter malo upanja. Dal mi je še napotek, da če bo močno bolelo naj grem k dežurnemu, drugače pa naj čakam in počivam. In nato se je začelo, krči, rjava sluz, s koščki temno vijola sluzi. Grozen občutek, kerveš kaj se dogaja, veš da pikica odhaja. Jočem, oba jočeva. Tako, da se poslavljam od vas. Želim vam mirno zdravo nosečnost in v septembru zdrave otročke!
spet tu. Pošiljam en veelik objem.
Izcedek je sedaj izginil. Najbrž je bila vgnezditvena krvavitev. Tak da upamo na 9teden, ko sem naročena na prvi sistematski pregled pri svojem G.
. Upam da je z mojo pikico vse vredu saj me trebuh odspodaj zelo boli če preveč sedim pa nič me ne sme stiskat tako da oprijete hlače adijo