Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Malo je manjši, bi morala biti včeraj noseča 7t1d, imerila mi ga je pa na starost 6t3d. Menda je možno, da ob formiranju posteljice kaka žila poči ali pa je bil kak hematom, čeprav ni nič videla. No kri je nehala teč, danes zjutraj je samo še par kapelj temno rjave. Je pa rekla počivat, kar pomeni ne na Šmarno in nič sexa. Ja seveda, moj me sili, da sem non stop na kavču
. Eh, bo že...
ta vikend res ni bil najbolj poln z veselimi novičkami!
Še dobro, da ti jo je uspelo priepričat!
moje, jaz pa letim hitro za knjige, ker me danes čaka še en izpit.
Držte pesti!
Na pregled se moram pa še naročit.
No ampak je rekla da se lahko počasi že veselim ker misli da je to to in da bo obstalo
in ni časa za na internet, ker takoj ko ta starši sniko vidi računalnik pribije: Eno nisanko plosim... In pol smo na Mojstru Mihu ali Pujsi Pepi...
? Ma niti ne. Se mi zdi da bo kar šlo, nekako. Sej se vse poštima čez čas. Edino kar mi je "žal" je da se moram jaz več ukvarjat z dojenčkom in manj igrat z večjima dvema...Bo že. Še prehitro bodo zrasli, ne?
se mi preveč že vleče (ja, dva sinkota sem vmes rodila, zdej pa še noseča).
!!
in takrat bo zagotovo vse ok!! Mislim nate in tudi tebi pošiljam za srečo
/19.1./okolica NG
- me vsaj ne vleče preveč ven ampak za knjige (računalnik)...