Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Jst si tega sploh ne predstavljam, da bi mi moja naredila
Kaj je že tako stara, da je naveličana sprejemati pacientke
In že cel dan se mastim s krofi. Če bom še kakšnega pojedla bom že sama postala krof

in potem začnem študirat, kaj pa če bo pri meni spet tako. Zdaj pa ko sem doma in moram počivat, pa berem take stvari, ko nimam kaj za delat.
Tako sem jezna...jst bi ji povedala nazaj kar ji gre, ampak saj vem, da je drugače, ko se ti to dejansko zgodi in si itak poln hormonov...da ne greš več k njej!..da te takole sekira...
jaz bi se zjokala pred njo, že tako se mi zdi da sem na trenutke čist razdražljiva, pol bi šla pa še nazaj, da jo nahrulim! Kaj za vraga se pa gre?!
Upam, da sem samo pojedla kaj takega...Res ste boge tiste, ki vam je skoz tak slabo
vsem za super opravljene preglede.
Me pa nekaj zanima, ali lahko delaš to šolo v drugi porodnišnici? Mislim, ne tam, kjer nameravaš potem rodit? Meni je najbližje MB, ampak živa ne grem tja rodit!!!!!