Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

ker zdaj mi pa res nič ni jasno.
in ali je z njim vse ok
. Mi je pa rekla, da so te zadeve kar pogoste in da v večini primerov izginejo same, tako da nič skrbet.
. Jaz pa nestrpno upam in čakam, da bo slabost minila. Ni sicer zelo hudo, ampak je relativno nadležno, sploh ker še nisva nikomur povedala, pa je potem v službi malo težko razložit, zakaj sem tako bleda in zakaj mi vse smrdi. Zadnje dni so se mi začeli tudi glavoboli, pa tudi jaz sem zelo žejna - še kak teden nazaj sem se sekirala, da ne pijem dovolj, zdaj sem pa kot kaka kamela
!
Tudi sama že nestrpno pričakujem pregled, ki ga imam naslednjo sredo. Potem bom najbrž tudi v službi povedala veselo novičko
)..
!
ja potrebno je mehut čisto sprazniti, ker ko ti gre po tebuhu z UZ, ti kar močno pritiska in če imaš poln mehur ni glih prijetno. Meni so celo naročile, da moram mehur čisto izprazniti, tako, da sm šla dokler sem čakala na vrsto kar 2 krat na WC, pa še dobro, da sem šla, drugače bi še kaj ven priteklo.