primorka85
|
Glede na to, da ste se dotaknile teme strije in katere kreme uporabljat da nebi popokale, sem se kar odločla da vam povem še mojo izkušnjo, pri prvi nosečnosti! Jaz sem tudi uporabljala kremo od colistar, je fanj draga, ampak jaz sem vseglih kar fanj popokala. Glede na to da sem poklicno kozmetičarka, pa vam lahko kar toplo priporočam mazanje vseh predelov ki se nekako spreminjajo in širijo pri nosečnosti, kot so trebušček, prsi, ritka notranja in zunanja stran stegen. Kar pridna se mažite, vsaka s tistim izdelko ki se ji zdi najbolj fajn, ne zagarntira vam nobena krema da boste brez strij, vam pa zagotovo zmanjša možnost da bi strije imeli!!! Tako da kar razvajajte se, mažite se in naj vas tudi važi partnerji mažejo,mogoče celo otročički, tisti ki jih mate že od prej, ker to strašno radi počnejo!!! Upam da sem kaj pomagala!!! Aja, pa mi mogoče ve katera povedat, da do kolko se lahko zgubi težo zaradi bruhanja, ne da bi kaj škodlo otročku, ker pri meni se še kar noče ustavit izguba kilogramčkov!! Sicer bi v vsakem drugačnem obdobju bla strašno vesela takega vpadanja kilogramčkov, ma glede na to da pričakujem še enega člana, mi ni lih najbol všeč!!! Hvala vam vnaprej ;)
|