Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

moje drage...pa da se še js malo oglasim....Sem ravno z drugega pregleda in sem ful srečna :)
tok lepo bije...hihi, kr solzice dobiš, ko ga slišiš
To je bilo najlepše darilo za moj ravno današnji RD :) Hehe... Tok da lahko na seznamčku popravite mojo starost in sicer nič več 23, bo že kr 24 :) Pa še ostali podatki, naslednji pregled, ki bo že kar morfologija, pa je 7. 5., NS sem imela pa 5. 3. - ker je vprašaj narjen tam :)
. Drugače pa uživam v nosečnosti, kar se tudi vidi po kilogramih...Pridelala sem že 2.5 kg plusa..Sem pa v 15 tednu. Pa trebuh mam (če primerjam prvo in drugo nosečnost) ogromeennn. Sem dobila za darilo nosečniške hlače, enkrat jih oblekla in sedaj ležijo v omari
. Če jih mogoče katera rabi-ugodno prodam. So mothercare, temno modre barve, številka 36..Drugače pa že komaj naslednji pregled, ki ga mam 6.4. Aja, čestitam vsem so
za dobro opravljene preglede, tebi Megyboznik pa vse najboljše
. Pazite nase in na svoje zakladke
Tudi vas kdaj boli križ?
doma, naslednji pregled, nuhalna svetlina, kraj, pričakujemo:
/30.3./?/okolica NG/?
/?/?/Koroška/?