buhtlčk
|
Pozdravljene. Mi tako uhaja čas, da se kar ne javim in ne javim.. pa3sha za seznam: 35 let, iz Ljubljane. To je moja druga nosečnost, doma imamo enega triletnika. NS sem imela, glede na mojo starost je bil rezultat 1:730 najbrž kar ok, vse se je lepo videlo. Naslednji pregled imam 21.3., potem bo pa najbrž že ''tavelik'' ultrazvok . Joj men je še vedno vsak dan slabo. Manj, ampak mi gre na živce. Pomaga mi pa topla limonada. Vidim, da jih je mnogo ki jim gre še slabše, bljak. Drugo trimesečje naj bi bilo polno energije! krema za strije - jaz uporabljam DMjevo Babylove kremo (belo-roza) zjutraj in olje zvečer. namažem se na debelo po celem telesu, no včasih spustim meča in hrbet, drugače pa mažem, res ne šparam. Je pa poceni. V prvi nosečnosti sem se zredila 26 kg in nisem dobila nobene strije. Upam, da tud zdaj ne bom (pa da se ne bom toliko zredila, joj). Koliko ste pridelale? jaz imam v 15. tednu +4kg. modrčki - jah sem na 75E. ne vem kaj bo, ko bom (spet) na F, ker jih je težko dobit (o ceni pa sploh ne bi). Zaenkrat imam tudi jaz Liscine, so super, in to kar te za dojenje, da jih lahko nosim tudi po porodu. Ampak poslavljajo se pa res pri nas...me stisne vsakič
|