Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
sem zelo vesela, da ste tudi tukaj še ostale.
Je pa res, da tudi mene moti, da imajo te nosečniške hlače tako visok pas in včasih se celo ta pas vidi, ker si ga zaviham dol. No, ja sej najbrž ga bom kaj kmalu zavihala gor čez trebušček

in opažam da ste zeloo pridne tako da kar tako naprej
Pa baje da jih moram še bolj čuvat, ker sta enojajčna
. Kaj pa vem. 11.4. grem v LJ porodnišnico. Me bo tam spremljal dr. Fabjan. Katera pozna? Menda je specializiran za 2x
. Bomo videli kaj bo on povedal.
upam, da je vse ok in da sem jo ze (nevede) prebolela. Bruham precej manj, samo se ene dvakrat dnevno, mi je pa se vedno cez dan slabo... ampak proti prejsnjim slabostim, ko sem bruhala tudi po 15x dnevno, je to luksuz, tako da nacrtujem, da grem naslednji teden v sluzbo. Danes sem si morala po nosecniske hlace, ker svojih ne zapnem več. Sicer sem pa vesela, da je pomlad, da se lahko malo več sprehajam po soncku
lepo je biti nosecka
!
vse ok. Naj se še predstavim stara sem 31 let, doma imam že enega sončka starega 3 leta, ki komaj čaka na bratca ali sestrico. 19.3 sem imela nuhalno in rezultati so super, 13.4 imam naslednji pregled, pdp pa 26.9.
.
.
bo še vesel, da ga imava. Bom šla kr danes na lov
bebico tu pa tam občasno čutim, ampak je res še vse tako fejst nežno, da včasih še vedno ne vem, če je to res to ali ne. čakam na prve konkretne brce. v prvi nosečnosti so se pojavile pri 20ih, v drugi pa pri dopolnjenih 18ih tednih. komaj čakam