Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, da bo september zate (in vse nas
) nepopisno srečen. Tudi sama sem se obakrat načakala, pa je potem toliko bolj veselo.
. 
Botticeelli
Zadnjič mi je neko stvar naročil sodelavec, ki pa je zdaj na bolniški in to 1 mesec
Moj je pa tudi navdušen nad to stvarco AS tako, da sploh ni problem, da jo bom naročila
in je bilo prav luštno. Lepo se razmigaš, prepotiš se ravno ne pretirano ampak je uredu, da nekaj dobrega zase in za otročka narediš.
Ko sem dala to "kritično" obdobje mimo sem se odločila, da bom začela hodit na vadbo za nosečnice. Nekaj pa res moram zase in za
narediti. Pa tudi na sobno kolo se bom kdaj pa kdaj usedla, saj je mnogo manj nevarnosti za padec, kot če bi kolesarila zunaj. Čeprav mi je kr malo hudo, da bom letos zamudila kolesarske maratone in kakšne tekme, pa ženske kolesarske runde. Ampak za srečo, ki jo nosim pod
bom vse naredila