Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Res sem se končno naspala, spočila..tako da sem spet polna energije nazaj v službi.
. 
, in nimam nobenih posebnih težav. Moja pikica še nič ne brca. Včasih se mi zdi, da nekaj čutim, pa ne vem, če se mi samo zdi al je res. Tolko na hitro, da sem se malo javila. Uživajte s trebuščki in jih fino grejte zdej, ko je tko mraz.
tako zelo nagaja v trebuščku, da ne morem verjeti, da je to sploh mogoče. Vsak dan mi večkrat dnevno pa tudi ponoči po 15-20 minut močno brca, da je kar veselje. Se mi zdi, da ga ponoči s premikom z ene na drugo stran zbudim in potem spet začne svoj pohod na Triglav... hmmm. Nikoli si ne bi mislila, da se to tako močno lahko čuti in, da zna biti otrok že v trebuščku tako aktiven. Mogoče pa to zato, ker imam sedaj bolj udobne hlače in mu je lepše...
... Bo treba kaj za našega bodočega
Upam da se bo to po nosecnosti pomiriolo ker drugace ne bomo folgal brit niti nog kaj sele vse ostalo!
in me zebe. Posebaj še danes, niti šal ne pomaga.