|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Drage Aprilke
9.4.2006 12:43:08   
*zvezdica*
Heej lenuške user posted image

Zgleda da imamo ponoči vse isti problem....meni vsako noč ful otrdeva trebuh (no, tudi čez dan), vse me špika in boli...tako da vsako noč mislim, da bom jutro dočakala že z user posted image ...pa sem vsakič razočarana, da sem še v 1 kosuuser posted image . Zgleda, da je to normalno! V mehurju me pa ves čas skeli...in če me vsaj malo tišči na WC komaj hodim! No, ne bom jamrala...saj je samo še 10 dni.
Oooo DD kar čep ti je odpadel...sreeečkica....jaz bi tuduser posted image ! Vsakič ko grem na WC gledam če bo kaj...pa ni! V sredo imam pregled...bomo vidli kaj bo G povedal. V kranju nam delajo še amnioskopijo...ampak je res ne bi rada dočakala. Baje ni ravno prijetna (logično)....in bi se ji res rada izognila.

Eya čestitke za sinčkauser posted image user posted image user posted image !!!!!

Kje ste pa ostale????

_____________________________

Marcel in Zarja

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
   RE: Drage Aprilke
9.4.2006 14:51:10   
halena
Bravo Eyauser posted image user posted image user posted image !!Sem bila včeraj tako 'pijana' od nizkega pritiska,da sem pozabila čestitat za rojstvo tvojega sinčka!!user posted image

Res me zadnje dni daje nizek pritisk,da dobesedno spim stoje in utrujenost mi prav nič ni všeč,ker drugače sem tak tip,ki skozi nekaj skačem in migam in ne morem biti na miru..

Sem imela pa v petek zadnji pregled pri G in sve videle,da se je naša punčka premaknila iz prečne lege v totalno zadnjično vstavouser posted image ..tako,da je G naredila še zadnje meritve.Videla je,da ima dete 3kg(kar je relativno,kot vemo)in ker imam PDP 22ga bo kilaža še za kake pol kile šla gor.Glede na to,da je plodovnice manj so tudi  šanse za zunanje obračanje manj izvedljive.Da bi se punčka sama obrnila,pa skoraj ni več možnosti,ker ji je precej tesno..Rekla je,da porodi na ritko niso nenavadna  stvar in da se še vedno dogajajo in nekatere ženske tudi čisto lepo rodijo in...bi se pri meni tudi verjetno dalo...-No pol mi je pa kar direkt povedala,da glede na to,da sem drobna in da je punčka že zdej primerna moji konstrukciji bi mi ona svetovala CR.Tudi jaz sem se strinjala,saj sem ji povedala,da je moja mami prvič rodila na ritko in da je bila dobesedno potrgana do riti in da je bi ta porod dolg in zelo težek...in jaz glede na to,da danes,ko imaš vsa dejstva pred sabo in veš kaj te čaka,res ne bi želela iti po enaki poti kot ona plus to,da bi se verjetno vse končalo s CR in bi bila na koncu rezana in spodaj in po trebuhu..Sem ji tudi rekla,da sem si želela naravnega poroda.Ker pa se je situacija v zadnjem mesecu obrnila drugače,sem se pa v glavi pripravila tudi na CR(kar je bilo najtežje sprejetiuser posted image )-ampak sem zdaj razčistila s svojo glavo in vem,da bo to za punčko in zame najboljše.No,in sve zastavile datum-20.april ob 8h zjutraj moram bit noter z opravljenim CTG.Če me zašpika prej,kot sve določile datum,je v materinsko pripisala,da sem primer za CR zaradi zadnjične vstave,da me ne bi kateri drugi DR.silil k porodu na ritko..-to sem jo prosila sama naj pripiše.
Tako je to,punce!Na koncu sem prišla na CR,ki sem ga prezirala od vsega začetka..user posted image Smešno je to,ker že vse vem za vnaprej.Upam,da me kak dan prej špikne,da ne bom cela napeta.V drugem primeru,pa mi 20ga ne bodo rabili dajat klistira,ker bom verjetno celo noč pred danD dežurala na školjkiuser posted image user posted image ..
Tako,bejbe!Bodite fajn,DD drži se verjetno boš kmalu srečna mamica!!user posted image
Ej,sem si mislila en dan,da kaj bi bilo,če bi v porodnišnicah imeli ciber sobico...Po moje bi tut dojila pred temi škatlamiuser posted image .
Ajdi,lepo nadeljo še naprej!


(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
   RE: Drage Aprilke
9.4.2006 19:13:38   
*zvezdica*
O halena vidim, da imaš kar pestro! Se mi zdi pametno, da si se odločila za CR...da te ne bodo v nedogled mučili. Ampak mora bit pa kar neugodno (al pa tud ne) vedet točen datum in uro poroda. No, upam da te kaj prej špikne, da ne boš 19. preveč živčna.

A kaj čakate na luno naslednji teden? V četrtek, 13 mislim da je! Da ne bo prevelike gužve v porodnišnici user posted image

_____________________________

Marcel in Zarja

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
   RE: Drage Aprilke
9.4.2006 19:17:37   
3new!yes!!
drage moje, voda mi je odtekla. haha ful sem vesela. Pred TV sem sedela, hotela na wc in kar naenkrat sem plavala v ogromni luzi user posted image
Ker imam ze vse pripravljeno, cakam na resilca in (kaouser posted image ) lezim na kavcu. Morala sem vam povedat, da se odpravljam. Srecno vsem pa se javim cez nekaj dni.

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
   RE: Drage Aprilke
9.4.2006 19:21:05   
*zvezdica*
Bravo 3!new!yes! DRŽIM PESTIuser posted image user posted image user posted image

HITRO OPRAVI! Hiter in ne preveč boleč porod ti želim!!!!

Pa čim prej sporoči kako je šlo!

< Sporočilo je popravil *zvezdica* -- 9.4.2006 19:22:52 >


_____________________________

Marcel in Zarja

(odgovor članu 3new!yes!!)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
   RE: Drage Aprilke
9.4.2006 20:29:26   
Katjusa
Bravo 3new!yes!!!!!! Ampak morem bit iskrena jst bi tud slauser posted image

Hiter porod in eno lustno pikico in cim prej domov:)

LP Katja

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
   RE: Drage Aprilke
9.4.2006 22:53:34   
halena
Blagor njej!!!Vse lepo,hitro in zdravo ti želim 3new yes!!!Me bomo pa na luno računale,ne?user posted image
Baje,da je v Postojnski porodnišnici totalna gužva(to je rekla Mojčika) in da jih kar hitro domov poterajo.Mojčika se drži,sicer prestaja še posledice poroda in CR hkrati,ki niso ravno nedolžne,saj se je kar namatrala.Bo pa ju3 verjetno že doma(če ni prišla celo danes)in vam bo ona kaj več napisala,ko se aklimatizira in upelje v novem življenjskem slogu!
Lahko nočko,vsem!
Kmalu,2mak,DD in ostale aprilke,dejte se kej javit,drugače pa vam vsem želim lep finiš!user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
   RE: Drage Aprilke
10.4.2006 10:28:11   
2mak
Oj, Aprilke! Po dolgem času se oglašam - iz novega stanovanja!!! Joj, kok je luštno!!! Dete pa pridno miga in se počasi pripravlja na porod. Počutim se dobro, včasih malo težje zaspim, pa v križu me boli in pritiska mi dol, ampak, kaj več kot teden dni itak ne bo več trajalo! V sredo imam pregled in upam, da sem kaj bolj odprta kot sem bila (1,5cm), ker gre baje porod ful hitreje, če se sama odpiraš. Pred nekaj dnevi je moja prijateljica rodila sinčka in je trajal porod 6 ur. Je rekla, da mi ne bo nič razlagala dokler sama ne rodim, da pa mi ne zavida, da me to še čaka. No, ampak jaz sem zaenkrat še čisto umirjena in me nič ne skrbi. Se pa že veselim, da bom mojo malo štručko stisnila k sebi. Danes in jutri še otroško sobico urediva in potem bo vse pripravljeno. Pa ne bi bila rada v času lune v porodnišnici, ker bo verjetno gužva. Hm, bomo videli...

ISKRENE ČESTITKE pa vsem Aprilkam, ki ste že postale mamice! Ful je lepo prebrat kako ena za drugo sporočate vesele novičke. Hja, ni kaj - kmalu bom tudi jaz mojega dragega poslala na RR, da vam sporoči kaj smo dobili.

Uživajte in upam, da se tudi kasneje še kaj beremo!

Lp. user posted image

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
   RE: Drage Aprilke
10.4.2006 16:57:51   
Anonimen
O, me ni nekaj dni, pa spet polno novic!

user posted image user posted image user posted image user posted image Eya, čestitke tebi, malemu pikecu in očku!user posted image user posted image user posted image user posted image

3new!yes tudi verjetno že ziba?

Moj trebuh sploh ni več videti kot nosečniški trebuh ampak bolj kot kak moški pirovski vamp, čisto je poležan navzdol user posted image user posted image user posted image user posted image . Naša pika se kar noče umirit, brca in se vrti, očitno ji kar paše biti lepo na toplem.
Drugače pa so mi začele zatekati noge, predvsem stopala, a le, ko stojim. Tako da sem zadnje čase bolj v ležečem položaju, ležim v postelji in berem kriminalke.
A že kaj čakate na luno? Jaz imam ravno na 13. pregled user posted image .

Uživajte, mamice in bodoče mamice!

(odgovor članu 2mak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
   RE: Drage Aprilke
10.4.2006 19:07:08   
kajča
Drage aprilke,

ravnokar sem od zvezdice prejela SMS, da se je danes ob 17.41 rodil Marcel, velik 49 cm in težak 2950g. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pravi, da porod ni bil težak, saj je prišla v porodno šele ob 16.00 in vam sporoča, da porod ni noben bavbav tako da se ga ni treba bat.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITKE NOVOPEČENI MAMICI IN OČIJU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
   RE: Drage Aprilke
10.4.2006 19:17:31   
Katjusa
Zvezdicauser posted image user posted image user posted image nic ne bo iz tvoje lune te je princ marcel prehiteluser posted image user posted image .... Vse cestitke in hiter povratek nazaj v topli domek!

Punce koliko vas je se ostalo k cakete se mi zdi da smo ze bolj v manjsiniuser posted image Upam da hitro pridemo na vrsto me ze ornk firbec matra kako zgleda porod in ga komaj cakam da spoznam svojga princa ali princesko:)

Lepo se imejte in pazte na busije tiste k jih se maste ostale se pa lepo cartajte in dojite:)

Katja

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
   RE: Drage Aprilke
10.4.2006 19:40:53   
ksenija.
Jaz pa imam jutri rok, pa še vedno nič. Pa bi tako rada rodila, da bi bila za veliko noč že doma.

_____________________________

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
   RE: Drage Aprilke
10.4.2006 21:21:12   
halena
Bravo,Zvezdica!!user posted image user posted image Lepo zazibaj svojega malega junaka in upam,da boste vsi trije tudi tako hitro doma,kot ste hiteli v bolnico!!!
Katjuša,pojma nimam kolk nas je šeuser posted image željnih in neučakanihuser posted image .. mislim pa da ne dosti..Najbolj tečno je,da čakaš do koooncaaauser posted image user posted image
Moja mala žabolina je že tako utesnjena,da se samo še nekaj razteguje,tako da trebuh res samo malo zaplava v levo in desno in to je vse..
SPRAŠUJEM TE LUNAAAA,MORDA TI KAJ VEŠ.....user posted image

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
   RE: Drage Aprilke
10.4.2006 21:22:01   
mojčika
Pozdravček, toliko da se javim, danes smo prišli domov, z nami je vse v redu, v prihodnjih dneh bom upam dohitela vaše klepete. Hvala za čestitke, vidim, da vam je Helena povedala kar nekaj stvari. Mogoče o svojem porodu ne bi pisala, vendar se sliši slabše, kot je v resnici bilo. Zelo lepo so skrbeli zame in niso nič posiljevali, dr. Merlo, pa je potem pametno odločil, da naredi CR, saj se je kasneje izkazalo, da je naša Maya Marina v zelo čudnem položaju in bi jo verjetno z normalnim porodom poškodovali. EA mi je pomagala brez posledic, v času, ko sem imela zmešnjavo s popadki, ki so se že na pol poroda začeli s prekinitvijo komaj 5-10 sekund in sem bila tako res zdelana in polna mravljincev zaradi dihanja. Še enkrat pa naj povem, da so z mano delali zelo lepo, za seboj nimam slabe izkušnje, temveč en lep sonček tu doma. V nekaj dneh bom dodala slikice v album. Lepo spite, nas čaka prva noč, bomo videi.

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
   RE: Drage Aprilke
10.4.2006 21:51:55   
halena
Mojčika,dobrodošla doma!!user posted image user posted image user posted image Vsem trem želim mirno in lahko nočko!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
   RE: Drage Aprilke
11.4.2006 8:47:15   
mojčika
No pa je novopečena mami zopet na netu ob kavici. Naša prva noč je bila po mojem super, spat smo šli ob 11.30, prvo dojenje na eno dojko ob 3. 30, nato spanje do 6.30, zdaj pa zopet spimo, jaz sem naspana, če bo tako, bom zadovoljna. Naš ata je že po prvem dnevu specialist za previjanje, mami ne dovoli več, ker on tako uživa, mala pa mu niti enkrat ne zajoka. Že vidim, da bo atova ljubljenka. Ker imamo malo požreško, jo ata nahrani tudi po flaški, ko mali petelin je takrat.

No včeraj sem pozabila dodati o porodu še to, da bi se pri meni končal s CR v vsakem primeru, tudi če bi bila obrnjena prav, saj so ugotovili, da imam preozko medenico, od tod tudi bolečine vso nosečnost. Torej drugi porod bo sigurno zopet CR, zato dekleta nič bat, jaz sem le izjema, odprta sem bila popolnoma, le moje kosti so štrajkale, malo verjetno, da bi katera od vas tudi imela enak primer.

Kar se pa popadkov tiče, ko so pravi, je res, da 100% veš, da je to to, tudi če so neredni.

Bodite fajn

(odgovor članu halena)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
   RE: Drage Aprilke
11.4.2006 9:52:37   
Anonimen
Pozdravljene, vse nosečke in mamice.

Sem si vzela seznam in naredila približen seznam aprilk, ki so že mamice in tistih, ki še čakamo. Seznam ni popoln, lahko da sem tudi kakšno spustila, pa se dopišite.

Mamice so:
Jota - Hana
Žabica 28 - Bor
Kajča - Nace
Maychika - Tia
Eya - Žiga
Mojčika - Maya Marina
Kaja 29 - Lea
3new!yes - ????? (predidevam, da se že cartajo)
Zvezdica - Marcel

Čakamo ali ni novih informacij (ali pa sem kaj spregledala user posted image ): Nenya, Flecker, Elze, Marelica, Ksenija, Klavdijam, 2mak, DrejcDrejc, Katjuša, Halena, Ankica, Rožica, MegiT, Kepica 8, Pilar.  


user posted image user posted image user posted image user posted image  Zvezdica, čestitke vsem trem! Lepo se cartajte! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1167
   RE: Drage Aprilke
11.4.2006 9:53:17   
ribica.
Pozdrave vsem!

Tudi jaz sem  med aprilkami in vas redno berem, čeprav se tukaj ne oglašam kaj dosti. Vidim, da vas je kar nekaj že postalo srečnih mamic. In da, tudi jaz sem med tistimi, ki zelo nestrpno čakamo na svojega otročka. Rok imam 27, tako da je še nekaj časa. Sicer pa ne vem kako se bo odvil porod, ker smo imeli tud pestro z lego, ker je dete bilo prečno. Zadnjih 14 dni je sicer na glavi, samo je taka vrtavka, da sploh ne sledim več obratom in me skrbi, da ni spet obrnjen nekam po svoje. Bom vidla jutri. Upam, da se me bo moja G usmilila in mi nardila UZ.
MOram pa tudi reči, da sem v neki taki negotovosti, v primeru, da se bo jutri izkazalo, da je otrok  na v napačni legi.  Otrok je imel že pred dvema tednoma menda 2900, tako da ravno mali ne bo.  Kljub temu pa so mi rekli, da tudi če do poroda ne bo v pravi legi, da bom čakala do popadkov in se bo potem videlo kako naprej. Vem da je kar pogosta praksa, da se v takem primeru vnaprej dogovori za CR. Ne vem zakaj men tega nihče ne da na možnost. Res me mal skrbi, da bom morala imet naravni porod, če bo v medenični.  Res si želim, da bi bilo detece naše lepo na glavici, tako kot treba. Sicer pa bom vidla jutri. Držite se, pa srečno!


(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
   RE: Drage Aprilke
11.4.2006 11:01:53   
Katjusa
Punce zivjo!

Ankicauser posted image user posted image user posted image za seznam:) no nas je se kr nekaj to je tolazilno:) vec nas je laze je:)
Mojcika super za atija da se je takoj prijel za delo:) in da mu je v veselje in ko si napisala da se za tvoj porod slisi huje kot je blo si povedala vse tak da smo mal potolezeni:)

Pune a maste ve tud kej mravljincaste trebuheuser posted image prav nadlezen obcutek k me daje ze dva dni mogoce je to sam zaradi trdote in napetosti!!!

Pa se ena vesela novicka moja sosolka (sicer ni uporabnica RR), ki je imela rok 22.4 je vceraj okrog 22 ure povila prvega sinckauser posted image user posted image user posted image user posted image pa sme se zmenle da se dobime v porodnisnici ampak me je prehitela!


Lepo se imejte in uzivajte!
Lep dan pa cim vec veselih novick....

Katja

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
   RE: Drage Aprilke
11.4.2006 15:17:26   
2mak
Bravo, zvezdica in vse ostale mamice! Ja, še kar nekaj nas je ostalo, ampak, dnevi tako hitro bežijo, da bomo zdaj-zdaj vse rodile! Jaz imam danes teden rok, jutri pa imam pregled in me že zelooo zanima kaj bodo ugotovili. Je pa ta nosečnost¸res nekaj lepega in čeprav si že zelooo želim k sebi stisnit svojo malo štručko, še vedno uživam v vsakem trenutku s tem velikiiim trebuhom. Tudi meni rahlo popoldan otečejo noge in v križu me boli, sicer sem pa še polna energije in uživam!

V teh zadnjih nosečniških dneh uživajte tudi ve, pa se kmalu spet beremo!

Lp od nosečke!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
   RE: Drage Aprilke
11.4.2006 16:39:09   
elze
Se zelo dolgo nisem nic oglasala. Saj sem obcasno prebrala kaj se vam dogaja pa ker nisem imela nic pametnega za dodati sem potem kar ostala samo na branju.

Vsem mamicam aprilkam cestitam!!!

Vidim da Ankica pridno dela seznam pa sem se oglasila da povem da sem zal se v enem kosu user posted image
Na tem forumu kar vidim da srecno rojevate in odstevate, jaz sem svoje ze odstela pa nic, user posted image  noce ven in pika.

Prejsnji ponedeljek se mi je odluscil cep ali dio cepa, pa sem ponedeljek in torek imela kar nekaj laznih popadkov potem se je vse umirilo. V nedeljo (9.4 - tocno na moj PDP) sem zagnala paniko da mi mogoce voda odteka pa smo naredili generalnko za odhod v porodnisnico. user posted image  Na sprejemnem oddelku je zdravnica ugotovila da ni plodovnica in sem dobila Canesten (da se res huda kolicina belega toka pozdravi) in so mi povedali da je se vse ok tako da lahko grem domov.

In sem evo doma, zelo neucakana, tecna, ne vem vec kaj naj odstevam. Prav nobeni ne zelim da gre cez rok in da dozivlja to bedno cakanje...

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
   RE: Drage Aprilke
11.4.2006 22:53:48   
maychika
Oooo, aprilke...ste postale pridne kaj...koliko novičk, ko človek po dolgem času gre spet malo brat.

Čestitke Vsem novopečenim mamicam. Zdaj vejo kako lep zna biti porod in kako je to nekaj najlepšega, ko prvič vidiš svojega otroka in ga dobiš v naročje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ostale pa upam, da nam boste hitro sledile...

Ja, mene je zadnjih nekaj dni mastitis poležal v posteljo z 40 vročine, tko da tudi dojiti nismo upali niti zmogli... Zdaj sem na antibiotikih, naša malčica pa poleg joškic mora dobiti tudi flaškico. Samo da ne bo lačna, pa bomo veseli.

No, sem pa dodala album z naslovom Tia in so notri 3 slikice...sicer z mobitela, ker so tako majhne, da jih ni treba rihtati, bom pa enkrat dodala tudi kakšno lepšo.

No, tiste aprilke, ki ne hodite še okrog z mehkim in povešenim trebuhom... veliko sreče in poguma vam želim ter čim prejšnje snidenje z vašimi žabicami.

LP, M.user posted image

_____________________________

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu elze)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
   RE: Drage Aprilke
12.4.2006 9:36:42   
ksenija.
Sem v našem lokalnem časopisu prebrala, da je Klavdijam tudi že rodila, mislim, da celo že v marcu, ima pa punčko.

_____________________________

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
   RE: Drage Aprilke
12.4.2006 9:52:34   
mojčika
Od Helenine prijateljice sem zvedela, da je Helena imela včeraj CR, drugega ne vem še nič, upam, da kmalu kaj izvem.

Helena čestitke in enga velikega lupčeka od nas treh vam trem. Mojca, Maya Marina in Jernejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
   RE: Drage Aprilke
12.4.2006 12:55:53   
Anonimen
Popravljen seznam:


Mamice so:
Jota - Hana
Žabica 28 - Bor
Kajča - Nace
Maychika - Tia
Eya - Žiga
Mojčika - Maya Marina
Kaja 29 - Lea
3new!yes - ????? (predidevam, da se že cartajo)
Zvezdica - Marcel
Klavdijam
Halena

Čakamo ali ni novih informacij (ali pa sem kaj spregledala user posted image ): Nenya, Flecker, Elze, Marelica, Ksenija, 2mak, DrejcDrejc, Katjuša, Ankica, Rožica, MegiT, Kepica 8, Pilar.  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?