Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, upam da bo vse uredu,
in

. Zdej bi vse rade, da bi se že videlo, na koncu bomo pa želele, da se ga znebimo čim prej.Tudi jest sem se danes naročila na NS k Dr. Strahovi v Domžale za 17.10. in komaj že čakam.
.
. Ni mi slabo čisto vsak dan, kadar pa mi je, mi je vedno zjutraj, ko pridem v službo
Zredila se pa se nic nisem celo kilco sem zgubla.... Za redenje bo se cas
.
meni moja garderoba postaja tudi pretesna, čeprav se mi na tehtnici in na videz ne pozna ravno... Sem ravno včeraj probala enih par hlač in zgrožena ugotovila, da jih spredaj komaj zaprem, zadaj pa kar zlezejo v tazadnjo
. Samo rada bi videla njen presenečen obraz v živo in ne prek telefona - očitno ga jutri bom.
pravi, da ga zadaj vsaj imam, da prej je bil na noter..pa vseeno. Višek je bil pa včeraj v službi, ko mi je gumb na hlačah samo odletel...in sem z odpetimi hlačami cel dan okrog hodila...je bilo smeha
da si grem ze prav na zivce upam da bo to kmalu minilo drgac bo nasa pikica, ko pride ven prava jokica
. Zaenkrat moja nosečnost poteka čudovito. Bodoči očka je tudi povsem raznežnjen, včeraj mi je razlagal, kako lepe otročičke ima en njegov sodelavec.