|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Avgustovke, kje ste
19.9.2005 13:04:32   
hugolina
Oj!
Jaz sem čisto crknjena. Moram reč, da smo šele zadnjih nekaj dni MOGOČE ujeli nek ritem hranjena. Je pa preverjeno, da je po mojem mleku lačen prej, kot pa po aptamilu. Po slednjem uspemo nekako zdržat cca. 3 urce, medtem ko po mojem komaj 2. Si ga še kar pridno črpam in se mi zdi, da ga imam vedno več. Sedaj mi uspe iz dveh napumpat okol 140ml. Ampak me bega to da je takoj lačen in sploh ne vem, ali naj še vztrajam.

Jaz jamram, če mi zvečer noče zaspat in sem vsa preč, ko pa vas berem da ste imeli super noč, če spi malo dlje, sem pa raje kar tiho. Kar se tega tiče, spi naš Jan od 22h pa do 4-5h že skoraj od začetka. No, je kakšna noč izjema, da spi do treh ampak redko. Potem se podojiva (ponoči se mi ne da delat flaše) in spi tam do 7h. Ampak temu spanju je dodano en kup jamranja in miganja in tko... Bi lohk rekla, da bolj drema.
Drugače je pa podnevi zelo aktiven in spi ZEEELO malo. Tko da, ko sem sama ne morem naredit čisto NIČ. Mogoče zaspi po vsakem obroku za eno urco, pa še to je prej izjema kot pravilo. In me čisto izmozga.
Blagor tebi Kety, k ti spi čez dan in imaš čas še za kaj drugega. Jaz še za počivat nimam časa. No ja.... saj bo. Glavno da se ponoči naspimo (trkam).

Jaz ga zvečer zavijem v tanko dekico, tako kot štručko (je bolj miren), potem ga pa pokrijem še s kovterčkom.
Kremo za ritko imam pa jaz tudi Bubchen, pa se mi zdi kar uredu.

Ali boste šle kaj ven, če ne bo deževalo??? Nama se že prav meša, ko sva bla notri dva dni, ker najbolj uživa v vozku. Tko da samo čakam priložnost, da malo pokukava ven. Samo mal me bega, kako naj ga napravim.


(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   Avgustovke, kje ste
19.9.2005 14:55:52   
violinski
Živjo punce.

Meni je že tako čudno, ker Aljoša še vedno nima spalnega ritma. Kolikor se spomnim Lane, je spala 4 ure, se podojila, spala 4 ure, se podojila, .... Pri treh mesecih je pa tudi že noči prespala od 22:30 do 6:00.

V tem ni Aljoša njej čisto nič podoben, ker če ga nahranim med 19h in 20h, potem zaspi in ga vsaj do ene ure ne prebudi niti trobenta. Se pravi, niti Lana, ki nerga, da noče it spat. Ponavadi pa se ponoči zbudi ob 2:15. Brez pardona. Takrat poje, in običajno je čez natanko tr ure spet buden. Ne vem, kje si zmišljuje te ritme, ampak jaz samo blendam.

Z dudo sem tudi jaz včasih uspela podaljšati čas med hranjenji, vendar je duda pri nas bolj namenjena prestajanju krčev, čeprav nam pri teh najbolj pomaga nošenje v podlahti. Ob trkanju na les pa lahko še povem, da je s krči vsak dan bolje. Med vikendom sem še nalašč ukinila kapljice, tako da vidim, če je kakšna razlika in zaenkrat se mi zdi, da ni nobene. Krči so, al pa niso. Ne glede na to, kaj pojem jaz in koliko kapljic nalijem v otroka

Jesen nas je fino premrazila... Lepo vas prosim, dekleta, dejte mi razložit tole s kapami za dojenčke: sama sem živela v Kopru in se skorajda ne spomnim, kdaj bi imela kapo na glavi, Lana se je rodila novembra in ni bilo sploh debate, kapa je šla na glavo - tudi dve, če je bilo treba in jo je imela ves čas, menda glih do junija, ... kako pa naj obravnavam Aljoša? Zdej je zunaj 11°C, verjetno je kapa nujna, vendar kaka - lahka bombažna, plišasta, (flis in volna verjetno še ne), ali kaj? Kaj pa rokavičke? Za noge ni problem, ima vedno hlačke s stopalci, edino ne vem, če potegnem čez tudi nogavičke ali copatke ali ne? Do petka mu nisem dajala nič od tega, v petek je pa zahladilo, da sem si tudi jaz oblekla dolge pajkice, od zdaj naprej pa ne vem več.

Ta dež me bo pa čisto ubil. Sva tudi bila dva dni not. In danes spet dežuje.

Alo, mejte sem, grem ga previt in nahranit. Spet.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   Avgustovke, kje ste
19.9.2005 15:09:55   
Jessy
Jaz ji dam na glavo bolj debelo bombažno kapico, mako majčko, bodi z dolgimi rokavi, podložene hlače z naramnicami, nogavičke, copatke, čez vse to pa eno debelejšo bombažno majčko. Tako oblečeni smo šli v avto, za zunaj bi ji pa zagotovo pod hlače oblekla ene tanjše klačke ali pa pajacka in obvezno pokrila z dekico. Je res mrzlo, ni kaj!

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   Avgustovke, kje ste
19.9.2005 21:05:22   
Kety
No, jaz v teh deževnih dneh tud svojega nosa ne pokažem čez vrata. In to se mi pozna na moji "dobri volji"! Ful sem živčna in vse mi gre na živce!! Mali je zdele ful neki tečen, pa pomoje nima krčkov, ker ne vleče nogic k sebi ampak ima stegnjene! Po vvrhu sem pa še fuuul utrujena in me je kr sram rečt, da bi kr nekam pobegnila!

Zdele smo ga skopali in je ful užival v vodi kakih 10 minut, no ko smo ga pa oblekli je pa spet postal tečen. Tudi jest ni hotel. Trenutno dremlje pri očitu v naročju!

No, bom raje jutri kaj bolj pozitivnega napisala! Punce sej baje bo v četrtek že lepše vreme in s tem upam, tudi moje razpoloženje. A mislite, da grem zdej že lahko s tamalim npr. v Citypark??

Lahko nočko!

Kety

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   [Brisano sporočilo]
19.9.2005 21:48:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
   Avgustovke, kje ste
19.9.2005 22:04:16   
Jessy
Kety, mi smo šli v City park že 2x. Ta prvič je bila stara 14 dni!!!

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   Avgustovke, kje ste
20.9.2005 10:28:09   
violinski
O, kakšno lepo noč smo imeli mi.

Ob 21h smo Aljošo okopali, ga nahranili in pospravili v posteljico. Lana je spala že ob 20:30.
Aljoša se je prebudil (ni za verjet) ob 2:15 TOČNO!!! (moj dragi je spal), pojedel in nazaj zaspal.
Ob 4:30 je Lana prišla spat h nama (to sem jaz prespala),
Aljoša se je spet zbudil ob 5:50, pojedel in spet zaspal.
Ob 6:15 sem pripravila Lano za vrtec (je bila še čisto zaspana, ubožica, ko sem jo previjala se sploh še ni prebudila).
Potem sva ostala z Aljošo sama in sva še malo zaspala, zbudil se je ob 8:40.

Če nama ostane tak ritem bo odlično. Sploh, če bo potem počasi ukinil nočno prebujanje. Tisto ob 2:15.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   Avgustovke, kje ste
20.9.2005 11:39:23   
miševi
Zdravo!

Včerajšnji pregled kolkov smo uspešno prestali in sedaj smo brez povijalnih plenic. Jure je kar naenkrat "izgubil" ritko .
Mi imamo tudi podobne noči - zadnjič povečerja okoli 21 - 22 -ih, nato se zbudi ob 2-3 ponoči in nato okoli 6-ih zjutraj. Ko bomo prešli iz tistega zbujanja ponoči bo pa sploh super.
Ga pa čez dan malo šravfa, ampak je bolje tako, kot pa ponoči.
Mi smo tudi že bili po trgovinah (v ta velkem centru), za danes se pa še vedno nisem odločila, ali bi šla v LJ ali ne. Bi mu morala kupit eno jaknico, ko je tako čudno vreme, pa pri nas ni ne vem kaj izbire. Po moje se bomo odločili tik pred zdajci.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   Avgustovke, kje ste
20.9.2005 12:03:11   
hugolina
Pozdravljene!!!
Tale dež me pošteno spravlja ob živce. Kety nič naj te ne bo sram reč, tudi meni na čase pride vse do vrha in bi tudi najrajš pobegnila. Ampak očitno tako je. Saj se bomo navadile. Pol pa še mal ta utrujenost, pa hormonči. Moram reč, da so pri meni tudi že solze tekle, že v bolnici. No, saj nisem bila edina

Miševi, glede na to, da si omenila da Jurčka čez dan mal šravfa - a je to normalno??? Mislim, ker našega Jana tudi ke pa sem mal zvija. A je to razlog, da bi bilo potrebno menjati mleko??? Ampak saj gotovo po vsakem mleku so kdaj pa kdaj krčki, al kako? Sem čist zelena v tem, tko da.... Mi je pa čudno, ker ga prve dni, ko sva začela dodajati ni nič.
No, pa čestitam za kolke A vama jih niso že v bolnici slikali? Meni so že pri odpustu rekli, da sva lahko brez povijalne, ampak jo še vedno uporabljam, če ne je tako drobčkan da ga komaj upam v naročje vzet.

Jaz sem se pa včeri mal preveč pohvalila s spanjem, pa sem dobila takoj milo za žajfo Danes smo pa zelo slabo spali, mislim da do sedaj še ne tako slabo. Stalno je neki godel, pa cmokal, pa jamral... pa dudo ven metal. Mogoče ene dve urci, da je bil mir.
No,jaz se tolažim s tem, da bo iz dneva v dan bolje, saj bomo kmalu stari že 1 mesec.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   Avgustovke, kje ste
20.9.2005 12:19:28   
Kety
Dober dan!!

Jessy, dobra si da si si upala s tamalo v tak "džumbus"! Ful bi šla rada mal v H&M pogledat za malega, pa v Mullerja bi mogla it, pa v DM. Itak samo zapravljat! Nisem še sprobala kako se kaj Quinny obnese v teh centrih. A je v Mullerju dvigalo za v spodnji štuk?

No, drugače pa moram pohvalit našega Timona, ker je spal od 1ih pa do 6ih. Neverjetno!! Sem bila čist happy, ko sem pogledala na uro in vidla, da je spal tako dolgo! Pa še jaz sem se naspala in sem dons velik boljš! Če bi še nehal polivat bi bilo pa zakon. Sem se mogla potem po hranjenju cela preoblečt, ker sem bila mokra po hrbtu pa do pete.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   Avgustovke, kje ste
20.9.2005 12:25:14   
Kety
Hugolina, kdaj si ti potem rodila? Se mi zdi, da sva bili po roku nekje skupaj.

LP Kety

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   Avgustovke, kje ste
20.9.2005 13:24:22   
Jessy
Ja, mi smo bili že 2x v City parku. Saj je itak samo spala, vmes, ko je bila pa lačna, smo šli pa v prostor za nego dojenčkov, nato pa je spet spala. Saj tudi drugače naša punca sploh ni zahtevna.

Mi smo tudi imeli super noč. Zaspala je malo po 21h, lačna je bila ob 22.30. Ko sva se najedli je do 23.30 je nekaj cmevkala v zibelki, pa sem ji dudo dajala, da je zaspala. Nato pa se je zbudila ob 3.30, naslednjič ob 7.30 in vstali sva ob 10.30. JUPI!!! Se je mamica pošteno naspala!!! Meni tak ritem popolnoma ustreza.
Je pa zagotovo današnjo noč bolje odspala zato, ker sem jo dala v žakeljček (ga imam že od prej doma, pa sem nanj čisto pozabila, tako da novega zaenkrat ne bom kupovala), pa še kovtrček sem dala čez. Ja, pa zvečer smo tudi zakurili in se je takoj poznala razlika.

Naša tudi včasih tako poliva, da je kar hudo. Običajno ravno takrat, ko imava kam za it in je že oblečena v ta lepe cunje, da jo je treba pol še problečt. Se mi zdi kar čudno, da nima občutka, kdaj je pojedla dovolj.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   Avgustovke, kje ste
20.9.2005 13:49:57   
Kety
No, jaz sem se zmenila z mami, da greva v četrtek v BTC. Morm malemu res več cunj kupit, da ga sploh lahko preoblečem. Tudi pri nas se ponavadi bruha takrat ko je najmanj prikladno.

Sem mislila, da je samo naš tako požrešen. Se kar zakadi v dojko, da me je kar groza. Pol pa požira, kot da bi se mu kam mudilo. Danes zjutraj je polil pri podiranju kupčka. Izgleda da je že na začetku hranjenja požrl ful zraka in je potem tisti mehurček vse potisnil ven, ker je bila količina OGROMNA! Pa sem že večkrat rekla, da ga bom prej odstavila in podrla kupčka in potem še enkrat. Ampak naš vsega skupaj je kakih 8 minut, max. 10. Enkrat sem ga vmes prekinila, da bi podrla kupček, no, potem pa ni bil več lačen! Taako, da ga pustim, da vsaj nekaj časa je! Sploh si ne predstavljam, da bi dlje časa visel na joški, ker je že od začetka tak brzač!

Dons bi se pa dal it celo mal na sprehod z našimi malčki! Vsaj dežuje ne, čeprav je ful hladno!!

Lp Kety


(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   Avgustovke, kje ste
20.9.2005 14:55:00   
miševi
Kety, nič se ne boj it v trgovino s tamalčkom. Naš sicer čez dan veliko prespi - v trgovini pa ali spančka ali pa zvedavo okoli gleda (ne vem če že veliko vidi, ampak vseeno). Ga hrup nič ne moti - sicer je pa bolje, da se navadijo na hrup. Naša Nika je na morju na plaži zaspala, pa je zraven mešalec beton mešal .
Hugolina, mene so pri slikanju kolkov v bolnišnici zgrešili. Pa smo morali poklicati za datum in smo šli včeraj.
Mislim, da tisto majčkeno zvijačkanje ne bi smelo biti vzrok za zamenjavo mleka. Jaz itak mešam - enkrat moje mleko (zaenkrat mu ga uspem iztisniti toliko, da ga je za tri obroke), enkrat aptamil. In ga po moje zašravfa po mojem mleku, ne po aptamilu. Dokler se ne bo cel dan drl in ga ne bo zvijalo, bomo kar na tem ostali. Sicer bi se pa reakcija verjetno takoj pokazala. Malo pa mojega zvija tudi zaradi kapljic - ker ni prehudo, mu jih namreč še vedno dajem - in sicer še vedno samo eno.
V LJ pa dons ne grem. Je tko bljak vreme, pa še moj mora na polikliniko. Bomo šli raje v začetku oktobra, ko bo moj dragi končno dobil očetovski dopust.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   Avgustovke, kje ste
20.9.2005 15:10:26   
Jessy
Kety, pol imava pa podobno hranjenje. Naša najprej lepo počasi vleče, pol pa, ko pride več mleka, pa požira tako na debelo, da se ful sliši in je slišat, kot bi zraven ful zraka požrla. Ko je pa že sita se začne pa kar nekaj afnat z mojo dojko. Dvakrat povleče, pa obrne glavo stran, pa spet na dojko, dvakrat povleče in spet glavo stran. In ona bi to delala tudi pol ure, če bi ji pustila.
Hrani se največkrat 6-8 min, ko pa je bolj lena, pa tudi pol ure. Hudi ekstremi.

Pri nas pa danes ni tako mrzlo kot je bilo včeraj. Ven pa zagotovo danes ne greva, ker sem pa tja kar začne nekaj rositi. Ne bom reskirala! Jutri obljubljajo boljše!

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   Avgustovke, kje ste
20.9.2005 15:20:41   
violinski
Kety, malo huda je it v Muller s Quinnyjem, ampak če imaš pomoč, se bo dalo. Ne, seveda nimajo nobenega dvigala, morala se boš znajti s tekočimi stopnicami. Za te je sicer najbolj primeren PP Pliko in podobne marele, ampak seveda sedaj še ne moreš dati dojenčka v marelo, če ga nimaš v lupinici. Jaz sem s štirikolesnim ABCjem samo enkrat šla v Mullerja, pa sem se v prihodnje poskušala znajti, tako da mi ni bilo več treba (ali sva zmožem prenašala lupinico v rokah ali kaj podobnega). V DM greš lahko povsod, samo če hočeš it v tistega v Plavi laguni, boš morala najprej v Bežigrajski dvor, kjer je lift za v kletno pasažo, od tam pa je itak zdaj vsa pasaža prehodna, do plave lagune. Vsi ostali DM pa so dostopni z vozičkom (zame žal samo, če bi imela avto, da bi se do njih odpeljala ).

Mi smo se, zgleda, najhujših krčkov že znebili, zvija ga samo malo še dopoldne in tik pred kopanjem zvečer, poliva pa še vedno ko zalivalnik, kot je napisala Jessy, običajno takrat, ko ga dam v čiste cunje. Pri polivanju po moje ni toliko problem občutek za sitost, kot hlastanje med hranjenjem, kjer se naje veliko zraka, en kupček pa ni dovolj, da bi to pomiril.

Ale grem, pričakujem, da bo ta velika v kratkem doma, pa bom sama z obema, ker oči nekam gre..... Me je že kar strah.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   Avgustovke, kje ste
20.9.2005 15:39:59   
Jessy
Jaz se moram pa prav na hitro malce pohvaliti! Danes sem uvedla 2 kapljici AD3 in od takrat je minilo že skoraj 3 ure in sledu o krčkih še ni!!! Očitno jih ne bo, saj so ta prvič bili že po pol ure! Upam, da nam uspe tak način prehajanja do 7 kapljic.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   Avgustovke, kje ste
20.9.2005 16:06:08   
Kety
Uuuu, Jessy, kolk maste že velko punco!!

Drugač me je pa res kr mal strah it po nakupih s tamalim, čeprov City park sploh ni problematičen. Pa mislim da tud hala A nima narejenega prehoda za vozičke iz ene etaže v drugo! Sem bila milijonkrat tam, pa tega nisem opazila.

No, mi smo se tudi premislili za it vn. Bomo šli raje še mal podremat.

Naš Timon ima pa zmeraj več pikic. A se ne bi moglo zdej stanje že izboljševat?? Prov mozoljčke ima in ima zato po licih čisto trdo kožo. Ga bom zvečer kar z Bepanthenom namazala,...al kaj?!?! Prov hudo mi ga je gledat. Upam, da mi bo pediatrinja kej dala za mazat, ker tole ne gre nikamor (no, na slabše!!).

No, ko naš mali začne opletat z jezičkom in se igrat z dojko, ga kar odstavim, ker to pomeni, da ni več lačen.

Lp Kety

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   [Brisano sporočilo]
20.9.2005 17:03:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 119
   Avgustovke, kje ste
20.9.2005 17:44:29   
miševi
Kety - probaj umit obraz s kamiličnim čajem.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   Avgustovke, kje ste
20.9.2005 17:47:29   
violinski
Kety, v Hali A je lift za prehajanje med etažami.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   Avgustovke, kje ste
20.9.2005 17:56:10   
violinski
Sem kliknila 'objavi' preden sem dokončala:

Lift je pred okrepčevalnico Venezia, ta je pa nasproti Kepice, trgovine z oblačili za bodoče mamice.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   Avgustovke, kje ste
20.9.2005 18:24:29   
tina104
Tudi mi smo že bili v Europarku, pa Mercatorju (pri kakih 3 tednih), pa kljub liftu je moj dragi moral sprobat, kako gre voziček na tekoče stopnice. Ni imel problema, pa je štirikolesnik.

Sicer pa moj je zgleda čisto drugačen otrok od vaših. Včeraj ponoči je spal od 22. do polnoči, kake pol ure ga je še moj dragi zamotil potem je moral jest, je na hitro pojedel, potem pa spanje do 2.30, pa spet na hitro pojedel in vmes zaspal in ga sploh nisem dajala več v posteljico, ker je bilo to njegovo spanje spet čudno glasno, še posebej, ko sem ugasnila lučko, tako da sem jo potem pustila prižgano. Vsake pol ure se mi zdi se je potem zbudil in jamral, trikrat potegnil mleko, pa že glasno spal dalje. ko sem ga poskušala ohranit budnega, da bi se malo bolj najedel, mi ni uspelo. Vem, če bi ga šla previt, bi se popolnoma zbudil in bi potem bil buden kake dve uri. Če bi ga dala v njegovo posteljico, bi bilo še večje jamranje. Če spi poleg mene, se vsaj ne rabim vstajat ponoči in spim veliko več kot bi, če bi ga vsakič dala v njegovo posteljo. No, v glavnem potem je bil popolnoma buden ob pol šestih in je bedel do desetih z vmesnimi obdobji desetminutnega spanja ene štirikrat.
Pa tudi podnevi noče biti ne v svoji postelji, ne v ležalniku (no ja zdrži kakih 15 min). Samo na rokah bi bil, pa še to je najbolje, da ga nosimo. Ko je tako na rokah, je miren, nasmejan, zadovoljen, tako zaspi in ne joče, pa mi je ga lažje nosit, kot poslušat njegov jok.
Je že zdaj razvajen ali kaj?
Dude pa itak noče, zgleda kot da mu gre na bruhanje, ko mu jo dam noter. Zato pa bi skoz visel na zizi... Ja, pa zadnje dneve ful poliva. Dva dni nazaj je ful bruhal. Sem bila jaz mokra od vratu pa do nog, on itak celi, pa še postelja.
Že spet sem se razpisala... Imam čas, ko ravno spi...

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   Avgustovke, kje ste
20.9.2005 18:26:28   
Jessy
Kety, tale slikca je bila posneta v porodnišnici na dan, ko sva šli domov! Ja, res je vredu baba! Zdaj pa sploh, ko je že zrastla. Slikic pa novih nimam še nič, ker še slikamo, da bo film poln, pa manjka še 22 posnetkov. Zdaj že manj slikamo, kot na začetku! Saj zdaj bova kmalu kupila digitalca, pa bom lahko večkrat dodala slikce.

Z bepanthenom nikar ne maži po mozoljčkih, ker to je mast in mast preprečuje koži, da bi dihala. Ali umij s kamilicami, kot so ti že svetovali ali pa pusti tako, kot je. Neja je bila celih 14 dni v mozoljčkih, če ne še kaj dlje. Pa še zdaj ima sem pa tja kakšnega. Se ne sčisti tako hitro, kot bi mislil. Pusti času čas!

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   Avgustovke, kje ste
20.9.2005 18:31:20   
Jessy
Tina, lahko da je res že razvajen, saj se hitro razvadijo. Čeprav boš v revijah brala, da to ni razvajenost, ampak otrok pač rabi toliko pozornosti. Vsak si razlaga po svoje.
Mi je namenoma nismo veliko nosili po rokah. Največkrat je, ko se hraniva, pa še tisto jo poležem na povšter. Nosiva jo zvečer, če preveč joka, čeprav sem zdaj ugotovila, da je tisti jok pomenil ravno to, da noče biti na rokah, saj je po nekaj minutah ležanja nehala jokat.
Se mi prav fino zdi, ko z sitnarjenjem pove, da je bila dosti na rokah, saj bi jo drugače tašča tudi cel dan imela v naročju.
Mislim, da je to od otroka do otroka različno. Eni se bolje počutijo v naročju, drugi pač ne. Jaz se ne bi sekirala zaradi tega, saj bo itak minilo.

(odgovor članu tea01)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepša voščila za mamo
Ravno takrat, ko potrebujemo navdih za čestitko, ki bi jo radi namenili mami, se nam rado pripeti, da ostanemo z izprazn...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?